Kaj je ThetaHealing in kako poteka ThetaHealing?

ThetaHealing metoda je kvantna energijska tehnika, kjer s pomočjo globoke meditacije ustvarjamo čudeže. S pomočjo možganskih tehta valov vstopamo v theta stanje in ustvarjamo neverjetne spremembe, in takrat se prične Theta zdravljenje ali ThetaHealing.

Sicer je ThetaHealing tehniko ustanovila Vianna Stibal že v 90 letih in se je do danes precej razvila. Na svetu je namreč kar 660.000 theta praktikov, ki izvajajo terapije s pomočjo ThetaHealing metode.

ThetaHealing deluje na zelo enostaven način in sicer se naučimo tehniko s katero preidemo v theta stanje. Theta stanje je stanje kjer že skoraj spimo ampak malce se še vedno zavedamo okolice. V resnici vsi odhajamo v theta stanje vsak dan le da se tega ne zavedamo. Ko preidemo v theta stanje se povežemo z energijo Kreatorja oziroma z energijo vsega kar je. Gre za čudovit občutek, kjer lahko izvajamo zdravljenja, vpoglede v telo, vpoglede v pretekla življenja ali pa le zdravimo travme, odstranjujemo razne blokade in omejitve, spreminjamo lahko omejujoča prepričanja, se pogovarjamo z dušami, angeli… Seveda lahko odstranjujemo vse slabe energije, entitete, demone…

ThetaHealing je izredno močna tehnika, ki nam omogoča preprosto vse, kar potrebujemo v življenju. Z ThetaHealing-om si lahko pomagamo čisto pri vsakem izzivu. V kolikor gre za zalomljeno kost si jo lahko zacelimo, v kolikor gre za nesporazum z mamo si lahko popravimo odnos, v kolikor gre za travmo iz otroštva jo lahko odpravimo in popravimo. Z ThetaHealing metodo si lahko pomagate resnično na čisto vseh področjih.

Kako vemo da ThetaHealing resnično deluje? Enostavno tako, ker lahko  vidimo takojšnje rezultate. Na primer, da se je dekle razšlo s fantom in zelo trpi zaradi izgube ji lahko takoj pomagamo s tem, da razrešimo te občutke žalosti, razočaranja… in v nekaj minutah bo veliko bolje. Hude žalosti in izdaje ne bo več občutila. Lahko ji odstranimo vse te negativne občutke ali le del njih.

ThetaHealing terapija poteka na zelo enostaven način. Stranka po navadi sedi včasih pa če se tako bolje počuti tudi leži. Po navadi pride s točno določenim izzivom in na kratko se pogovorim kako je do tega prišlo in kaj se je dogajalo v tem času z njo. Potem poiščeva vzrok zakaj je do tega prišlo, kaj se je morala iz tega naučiti. Zakaj se ji je to zgodilo?

Pri ThetaHealingu je zelo pomembno kako se je stranka počutila v teh trenutkih, kaj se ji je dogajalo. Kako je ona percipirala celotno zadevo in s kakšnimi zaključki in občutki je zaključila ali bolje rečeno zaokrožila celoten dogodek. To je izredno pomembno, saj mi s pomočjo ThetaHealing metode dostopamo do podzavestnih vzorcev, ki smo jih kreirali v otroštvu in največkrat med 3-6 letom starosti. Včasih tudi do 8 leta. Vse je odvisno od posameznika. Podzavestne vzorce kreiramo tudi pozneje v življenju ampak v veliko manjšem obsegu. To si lahko predstavljate tako kot na računalnik na začetku ko ga kupite namestite operacijski sistem in on potem deluje glede na to kar set namestili na začetku.

thetahealing-tecaji-in-thetahealing-terapije

Ko poiščeva vse negativne občutke jih izbriševa, da prav ste prebrali negativne občutke izbriševa, saj so se zapisali v dani dogodek in na podlagi tega naša podzavest kreira našo realnost. Ko izbriševa negativne čustva poizkusiva ugotoviti, kaj se je učila iz danega dogodka in po tem naloživa pozitivne občutke. Vsaka izkušnja ima tudi pozitivne stvari. Mnogim se zdi to nepojmljivo, da ima lahko na primer prometna nesreča ali smrt pozitivno plat. Če se ustavimo pri prometni nesreči se lahko čez njo učimo kako biti previdni, še večkrat pa kako se ustaviti v življenju in si vzeti čas, da se spoznamo, da ugotovimo kdo smo. Tudi smrt ima lahko pozitivno noto in sicer se naučimo spuščati skozi smrt in tudi odpuščati. Seveda je več dejavnikov navedel sem le nekaj najbolj osnovnih.

Zanimivi primeri čeprav tragični so posilstva in spolne zlorabe, saj so v večini primerov dogajajo znotraj družin. To je velika in težka izkušnja za žrtve, ki nosijo veliko besa, zamere in občutka manjvrednosti. S ThetaHealing-om to lahko hitro in učinkovito odpravimo. Stranka se počuti po koncu terapije osvobojeno, saj spusti vse zamere do storilca in do sebe pa tudi do družine, boga in človeštva. Na žalost v teh primerih velikokrat žrtve zamerijo sebi in svoji družini predvsem mami. Ko odpravimo vse te težke občutke je stranka svobodna v večini primerov pravijo, da se jim zdi kot bi lahko ponovno zadihali. To so zelo boleče in travmatične izkušnje, ki pa na žalost niso tako redke.

S pomočjo ThetaHealing metode lahko nalagamo celo občutke. Če človek ne ve kako biti ljubljen in spoštovan bo to težko dosegel v življenju. Za ustvarjanje določenega občutka včasih ljudje porabimo celotno življenje ali več njih s ThetaHealing metodo pa to lahko storimo v sekundah. Dokler ne poizkusite je težko verjeti, ko pa enkrat poizkusite se vam zdi kot bi odkrili sveti gral.

Prednosti ThetaHealinga

Največja prednost ThetaHealing metode je zagotovo hitrost s katero lahko spreminjamo podzavestne vzorce in travme ali pa morda nalagamo občutke. Vse se izvrši takoj. Sam včasih rečem, da smo pri ThetaHealingu kot mobilni telefonček s katerega brišemo stare programe in snemamo nove. Seveda potrebujemo nekaj časa, da naš um dojame kaj se je pravzaprav zgodilo in da vse te novosti postavi v perspektivo. V povprečju potrebuje naš um 21 dni, seveda pa je to precej odvisno od posameznika. Pri nekaterih so vidne spremembe v dnevu ali dveh pri nekaterih pa tudi v roku pol leta.

Velika prednost ThetaHealing je tudi to, da lahko takoj odstranimo negativne občutke iz travmatičnih trenutkov, kar osebi omogoči, da deluje veliko bolj svobodno in spontano. Namreč travmatični dogodki se zapišejo v našo podzavest in postanejo način delovanja. Če ste na primer bili kot otrok ponižani in razvrednoteni boste po vsej verjetnosti ta program nosili skozi svoje življenje. Nenehno se vam bo dogajalo, da boste prejemali potrditve, da ste manjvredni. Ker naša podzavest kreira kar 90% časa in zavest le 10% boste doživljali vse te negativne izkušnje vse dokler jih ne spremenite.

Te programe lahko spreminjate na različne načine eden najhitrejših pa je zagotovo ThetaHealing. Lahko pa delate tudi z afirmacijami, z Reikijem, Lightkeeper metodo, meditacijo in še in še. Vse navedene metode nam vzamejo malce več časa po mojih izkušnjah.

ThetaHealing nam omogoča zdravljenje tudi fizičnega telesa na dva načina. Prvi je zagotovo prek naših prepričanj (bolna sem ker mi to služi, ne zaslužim si zdravja, sovražim mamo, očeta, moža) druga možnost pa je direktna. Pri direktni metodi opazujemo proces zdravljenja, ki se odvije takoj. Vianna si je na primer pozdravila polomljeno kost, ampak ne čez mesece ampak takoj. Si predstavljate, da si zlomite roko in jo tudi takoj pozdravite. Veliko je pričevanj theta praktikov in bolnikov, ki so se jim zgodili »čudeži« pri uporabi ThetaHealing-a. Pri tem je pomembno kakšna prepričanja imamo glede tega. Če imamo podzavestno prepričanje, da je takojšnje ali hipno zdravljenje mogoče potem se to lahko odvije sicer pa nekoliko težje ali pa je potrebnih več terapij.

Ali lahko nadomesti tradicionalno zdravljenje?

To je precej odvisno od posameznika. Osebno mislim, da lahko v kolikor imate zelo razčiščene podzavestne vzorce. V kolikor imate še veliko blokad pa raje kombinirajte s tradicionalnim zdravljenjem. Poznamo veliko dokumentiranih primerov, ko je Vinna pozdravila raka v zadnjem stadiju, ko so zdravniki že obupali. Na žalost zaradi vseh obveznosti ne sprejema več bolnikov razen nekaj izjem, kot so na smrt bolni otroci. Vse bolezni se da pozdraviti samo vprašanje je ali si mi to resnično želimo in dovolimo. Potrebno je razumeti, da včasih bolezen ljudem služi za različne načine. Čeprav vsi pravimo, da si želimo biti zdravi pa se zgodi, da naša podzavestna prepričanja in strahovi niso pripravljena na ozdravitev in jo tudi onemogočajo na različne načine.

Pred časom so v Srbiji psihologi in psihoterapevti celo predlagali , da bi se omenjeno metodo lahko naučili in izvajali samo oni, saj se jim zdi preveč »močna« metoda za laike. Na svetu je 660.000 thetapraktikov in naši rezultati govorijo sami zase.

Kar nekaj strank, ki ima določene psihične težave kombinira ThetaHealing in psihoterapije. Učinek je fantastičen in večina že po nekaj terapijah uredi svoje psihično zdravje in življenje na splošno. ThetaHealing nam omogoča tudi hitrejše okrevanje, saj lahko na energijskem nivoju dovajamo velike količine energije v bolan predel telesa. Energija je ključna pri zdravljenju, saj jo potrebujemo ogromno, da sprožimo proces samozdravljenja.

thetahealing-tecaji-in-thetahealing-terapije

Ali nam ThetaHealing lahko pomaga na ostalih področjih?

Seveda nam lahko predvsem pa je potrebno vedeti, da so vsa področja povezana. Če zamerite svoji mami in se jezite na njo lahko pride do težav z želodcem prebavnim traktom in jetri. Lahko pride do težav tudi na drugih področjih ampak največkrat se pojavijo težave pri naštetih. Zato lahko pride stranka zaradi težav z želodcem, ki nas na koncu pripeljejo do težav v odnosu z mamo. In vedno ko se pojavi težava na fizični ravni je potrebno najti vzrok.

ThetaHaling je metoda, ki vam resnično lahko pomaga čisto pri vseh težavah. Zgodi se tudi, da določena težava kot je na primer nezmožnost najti partnerja izvira od naših prednikov/ic ali pa celo iz naših preteklih življenj. Tudi to lahko rešujemo s ThetaHealing-om. Naj navedem samo primer, ko sem delali z gospodom, ki je imel zamere do mame in obratno seveda in nekaj ur po terapiji ga je kontaktirala mama, čeprav nista imela kontakta že več kot 2 leti. Ko odpustimo in oprostimo se zgodijo čudeži. Le odprti moramo biti zanje.

Za koga je ThetaHealing primeren?

Za vse, čisto vsak se lahko nauči te tehnike. V kolikor pa še niste zbrali dovolj poguma pa se lahko naročite na ThetaHealing terapijo, da najprej preverite ali vam omenjena metoda ustreza. Ni vam potrebno imeti posebnih sposobnosti ali moči, saj se vse potrebno naučimo na tečaju. Niso potrebne nobene priprave niti za ThetaHealing terapijo niti za ThetaHealing tečaj. V obeh primerih nas vodi Kreator in zadeve se zmeraj izpeljejo tako kot se morajo in razrešujemo zmeraj vse tiste izzive, ki jih moramo v tem trenutku zato, da boste lahko napredovali v življenju.

Kaj pridobim s ThetaHealing tečajem in kako poteka ThetaHealing tečaj?

Osnovni tečaj traja 3 dni in na tečaju izvedemo preko 60 vaj tako, da se zagotovo naučite pravilno izvajati omenjeno metodo. Vsak ThetaHeaing praktik pa lahko na tečaju prejme mednarodno priznani certifikat theta praktikov in je vpisan v bazo thetapraktikov.

S tako močnim orodjem pa si brez težav in na hitro lahko spremenite življenje, odstranite vaše travme, blokade in ostale omejitve. Cilj vsega pa je občutek svobode in ljubezni.