Mesečni horoskop April 2023

Nekaj besed na začetku – za vas mesečni horoskop pripravlja gospa Darja Ružnić, DastrolAS (Astrološka akademija Stella). Več o Darji si lahko preberete na koncu prispevka.

 

Pa poglejmo kaj prinaša mesečni horoskop April 2023.
Sonce v vsakem letnem času potuje skozi tri znamenja in vsak letni čas se prične s kardinalnim znamenjem, ki mora imeti dovolj zagonske energije, poguma in ambicije za nove začetke, seveda pa mora imeti kot vsak pionir tudi dovolj zamisli in idej za ustvarjanje novih svetov. Pomlad smo torej pričeli z vstopom Sonca v znamenje Ovna, ki se s svojimi rogovi včasih res zaleti tudi v kakšen zid, toda brez te moči, silovitosti in pripravljenosti na preboj, ne bi upravičil vladanja v času, ko po hladni in temni zimi iz zemlje pokukajo prve rastline in se prične nov cikel, novo življenje.

Za kardinalna znamenja je torej značilno, da imajo vse potrebne lastnosti za nove začetke, manjka pa jim nekoliko vztrajnosti in stabilnosti, ki je značilna za znamenja, ki sledijo kardinalnim, to so fiksna znamenja. Spomladi je to znamenje Bik. Fiksno znamenje je čvrsto usidrano med znamenje, s katerim se letni čas pričenja in znamenje, s katerim se letni čas zaključuje, njegova naloga pa je utrditi tisto, kar je pričelo kardinalno znamenje, zato so njegove glavne lastnosti moč, odločnost, vztrajnost in potrpežljivost, kar nam da vedeti, da se mu tudi nikamor ne mudi. Če Oven predstavlja rojstvo, Bik simbolizira rast, za rast pa je seveda pomembna hrana in če ste že slišali za Ovna, ki se z rogovi zaletava v zid, ste najbrž slišali tudi za Bika, ki zelo rad kaj dobrega poje.

 

Mesečni horoskop Oven (21. 4. – 20. 5.):

Oven horoskop – Ljubezen

Večji del meseca boste Ovni še naprej uživali v vam znanih in domačih energijah, kar je tudi prav, saj ste po naravi precej nestrpni in ste se kar načakali, da spet pridete na svojo zeleno vejo. Mesečni horoskop za april pravi, da boste to pomlad morda sicer večkrat doma, kot ste vajeni, pa vendar vam bo tako tudi odgovarjalo. V drugi polovici meseca boste zgovorni in pazite, da ne bi svoje pozornosti raztresali na preveč različnih koncev, saj bi vam kdo znal očitati, da veliko govorite in malo naredite, ker pa boste z besedami tudi precej spretni, se boste gotovo znali izogniti potencialno neprijetni situaciji. Pestro bo in ne boste se dolgočasili, na trenutke pa znate biti tudi nekoliko nostalgični, kar za vas sicer ni najbolj značilno.

Oven horoskop – Zdravje

Z zdravjem res ne bi smeli imeti večjih težav, morda vas lahko nekoliko zmotijo le nihanja temperatur, saj ko Ovni enkrat začutite prijetno božanje toplega sonca na koži, težko ponovno pristanete na hladna jutra in večere. Kakšen blažji prehlad torej ni izključen, mesečni horoskop pa vam svetuje tudi, da se raje izognite začinjeni hrani, saj ta ne bo dobro vplivala na vaš želodec.

 

Oven horoskop – Denar

Jupiter bo v aprilu osrečil predvsem Ovne, rojene v zadnji dekadi znamenja, kar se lahko pozitivno pozna tudi pri denarju. Ni nujno, da boste tako zelo pridni, da si boste ta denar prislužili s trdim delom, ampak bo pozitivno stanje na računu predvsem rezultat vašega zaupanja v srečne preobrate. Mesečni horoskop vam svetuje, da ne zamudite svoje priložnosti, ampak jo zagrabite z obema rokama, investirajte, obrestovalo se vam bo.

 

Mesečni horoskop Bik (21. 4. – 20. 5.):

Bik horoskop – Ljubezen

V prvi tretjini meseca bo dobro položena Venera lepe trenutke v dvoje pričarala še Bikom, rojenim v zadnji dekadi znamenja. Priljubljeni boste in tudi očarljivi, zato lahko pritegnete k sebi osebe, ki jih želite bolje spoznati, na prijeten in simpatičen način. Mesečni horoskop vam v nadaljevanju meseca prinaša nekoliko manj sorodne energije, saj se vam bo zdelo, da   čas kar naenkrat poteka hitreje, boste pa bolj živahni, zato lahko energije izkoristite tudi za nekoliko več gibanja, pa čeprav bo to le prijeten sprehod v dvoje.

Bik horoskop – Zdravje

Mesečni horoskop za april pravi, da boste zdravi, saj se planeta, ki bi vam lahko poslabšala zdravje, gibljeta po sorodnih znamenjih in ne ogrožata vaše vitalnosti. Nekaj nevšečnosti bi lahko imeli le Biki, rojeni čisto na začetku znamenja. Mesečni horoskop pravi, da bi bilo dobro, če bi se zbudili iz zimskega spanja in z gibanjem poskusili odvreči kak odvečen kilogram, ki se vam je nabral v časih, ko ste bili manj dejavni, čeprav boste imeli tudi dober apetit. Zato izkoristite izboljšano ponudbo sadja in zelenjave in poskusite jesti vsaj bolj zdravo, čeprav nič manj dobro.

Bik horoskop – Denar

Za Bike bosta najbolj ugodna prvi teden in začetek zadnje tretjine meseca, zato vam mesečni horoskop svetuje, da se takrat osredotočite na vaše finančno stanje in morebitne nakupe. Sicer pa imate glede denarja dobro intuicijo in planeti, ki se bodo aprila gibali po vašem znamenju, jo bodo le še okrepili in vam pomagali sprejeti dobre odločitve.

 

Mesečni horoskop Dvojčka (21. 5.  – 20. 6.):

Dvojčka horoskop – Ljubezen

Za Dvojčka bo april dober mesec, saj Venera po 11. 4. vstopa v vaše znamenje in vam obljublja lepe občutke na ljubezenskem področju, pazite le, da ne postanete preveč zadovoljni s svojo očarljivostjo, saj bi lahko dosegli nasproten učinek. Mesečni horoskop pravi, da boste sladki z besedami, pomagalo bo tudi, da pri izbiri besed ne boste hiteli, kot običajno, ampak boste znali tudi premisliti, kaj boste rekli, zato bodo imele vaše besede večjo težo in lahko računate na dobre odzive. Prijetno bo.

Dvojčka horoskop – Zdravje

Najbolj ogroženi boste rojeni v začetku znamenja, saj vas znajo vsakdanji izzivi, ki jih ne bo malo, izčrpati do te mere, da bo oslabljen tudi vaš imunski sistem. Pazite se hladnih temperatur, saj vam bodo po godu še manj, kot običajno, če boste preveč raztreseni, da bi poskrbeli zase, lahko pristanete tudi v postelji. Mesečni horoskop vam svetuje, da spoštujete svoje meje, zato se ne branite nekoliko več discipline, včasih stvari tečejo dobro tudi brez naše pomoči, spet drugič pa se moramo nekoliko bolj potruditi, da bi se slišali in upoštevali.

Dvojčka horoskop – Denar

Za Dvojčka bo najbolj ugoden čas v drugi polovici meseca, predvsem bi vam koristil nakup uporabnih stvari, morda se navdušite celo nad novim prevoznim sredstvom. Vaš vladar bo glede na mesečni horoskop večino meseca v znamenju, ki ni najbolj znano po hitrih odločitvah, ima pa izreden občutek za dobre investicije, kar bi vam znalo priti prav.

Mesečni horoskop Rak (21. 6. – 22. 7.):

Rak horoskop – Ljubezen

Morda boste manj nežni in romantični, kot bi pričakovali od pripadnika vašega znamenja, saj si boste Raki zaželeli več akcije in uživali predvsem v osvajanju, zapeljevanju in dotikih. Mesečni horoskop za april vam prinaša priložnosti za zadovoljujoča intimna razmerja, morda boste celo tako zadovoljni, da boste malo manj muhasti, kar vam lahko prinese izboljšanje tudi na ostalih življenjskih področjih. Ker pa boste na trenutke tudi več kot pripravljeni na kakšen prepir, pazite, da se ne bi zaključil z vašo užaljenostjo, saj bi vas takojšen umik lahko stal možnosti globljega razumevanja situacije.

Rak horoskop – Zdravje

Če se v preteklosti niste odzivali na opozorila, ki vam jih je sporočalo vaše telo, bi se zdaj utegnili znajti v položaju, ko ne boste mogli več zanikati opozorilnih znakov. Nič hujšega, morda kakšno vnetje, vročina ali neprevidnost. Ne hitite preveč, da bi se spet postavili na noge, čeprav vas bo mikalo. Mesečni horoskop vam svetuje, da prisluhnete telesu in upoštevate svoje meje.

Rak horoskop – Denar

Predvsem Raki, rojeni v zadnji dekadi znamenja, se pazite impulzivnosti, saj ne boste imeli občutka za pravo mero, verjeli boste, da je možno prav vse. Če boste pretiravali, se znate opeči, zato vam mesečni horoskop za april na področju denarja svetuje predvsem zmernost. Če vas bo prijelo, da bi nekoliko osvežili stanovanje, to ne bo slaba ideja, le dobro premislite, kaj v resnici potrebujete in ne odstopajte predaleč od svojega običajnega okusa.

 

Mesečni horoskop Lev (23. 7. – 22. 8.):

Lev horoskop – Ljubezen

Levi se boste bolje znašli v drugi polovici meseca, bolj razigrani in živahni boste, zato boste lahko poželi dovolj občudovanja, ki ga potrebujete, da zares zablestite. Morda ne boste najbolj stanovitni, ampak boste preizkušali več možnosti hkrati, pa vendar boste dovolj spretni, da se ne boste zapletli. Mesečni horoskop za april vam prinaša lepe priložnosti, potrudite se, da ne se ne bi zapletli v komunikaciji, saj bi vam trma in ozkoglednost na tem področju lahko odnesli prijetno izkušnjo.

Lev horoskop – Zdravje

Levi, rojeni na sredini znamenja, ne bodite preveč pogumni, saj se lahko precenite. Mesečni horoskop za april vam svetuje nekoliko previdnosti, izogibajte se hitenja, saj vam to ne bo prineslo boljših rezultatov, ampak se zna zgoditi, da vas bo celo upočasnilo. Načeloma vam mesečni horoskop ne prinaša večjih težav, predvsem v prvi polovici meseca bo vse potekalo gladko tudi brez večjega truda z vaše strani, kasneje pa vseeno pazite, da ne bi preveč vztrajali pri svojih odločitvah, ne da bi premislili, če se vam trma tudi zares splača.

Lev horoskop – Denar

Srečno roko boste imeli predvsem Levi, rojeni v zadnji dekadi znamenja, saj vam bo Jupiter v znamenju Ovna prinašal ugodne priložnosti za izboljšanje vašega finančnega stanja. V prvem tednu meseca morda še nekoliko počakajte z nakupi ali investicijami, saj bi kasneje lahko ugotovili, da ste ravnali napačno, na splošno pa vam mesečni horoskop obljublja ugodno obdobje.

 

Mesečni horoskop Devica (23. 8. – 22. 9.):

Devica horoskop – Ljubezen

Za Device bo najbolj ugoden prvi del meseca, zato ta čas izkoristite za lepe trenutke v dvoje ali za izboljšanje vaših odnosov, kasneje bo za to nekoliko manj priložnosti. Morebitne težave, ki bodo posledica konfliktnih energij, boste sicer lahko reševali s pomočjo komunikacije, saj vam ta ne bo delala težav, vseeno pa vam mesečni horoskop v nadaljevanju meseca ne bo ravno pisan na kožo. Pogosto si boste zaželeli, da bi bili vaši odnosi nekoliko bolj resni in manj površinski, zato se znate celo nekoliko umakniti, da bi v miru analizirali dogajanje.

Devica horoskop – Zdravje

Predvsem rojenim na začetku znamenja, nekaj nevšečnosti lahko prinese Saturn v znamenju Ribi, ki je ravno nasprotno znamenju Device. Disharmonični aspekt torej lahko vpliva tudi na vašo vitalnost, morda se boste počutili nekoliko izolirane, pojavi se lahko večja potreba po samoti, vaše misli pa vas bodo pogosto potegnile v negativne občutke. Toda resničnost ne bo vedno tako slaba, kot se vam bo zdelo, le doživljali jo boste tako. Pa vendar nas Saturn uči postavljanja lastnih mej, discipline, vztrajnosti in potrpežljivosti, zato vsaka težja izkušnja hkrati pomeni tudi rast in napredek, saj se skozi težke čase naučimo obvladovati izzive. Vse tudi ne bo slabo, predvsem pa boste iz tega obdobja izšli močnejši in za izkušnjo bogatejši, kar vam bo kasneje prišlo prav.

Devica horoskop – Denar

Najbolje boste naredili, če boste denarne zadeve urejali v prvi tretjini meseca, kasneje bi vam nezbranost lahko stanjšala denarnico. Energije vam večino meseca ne bodo ravno domače, saj bosta tako Venera, kot Jupiter v znamenjih, ki se z znamenjem Device ne povezujeta najbolje in bi vam lahko prinesla nekaj manj sreče ali celo obžalovanje. Mesečni horoskop vam več priložnosti obljublja kasneje, zato bodite v aprilu nekoliko bolj zmerni in varčni.

Mesečni horoskop Tehtnica (23. 9. – 22. 10.):

Tehtnica horoskop – Ljubezen

Po prvi tretjini meseca se za vas pričenja najbolj ugodno obdobje pomladi, saj bo Venera v sorodnem, zračnem znamenju Dvojčkov, kar vam bo zelo ustrezalo. Imeli boste dovolj priložnosti, da zasijete v odnosih, radi se boste družili, odnosi vas bodo osrečevali, saj ne bodo preveč zahtevni, da bi vas spravili iz ravnotežja, po drugi strani pa dovolj vznemirljivi, da bodo ohranili vaše zanimanje. Mesečni horoskop vam torej prinaša ugodne energije, izkoristite jih za vzpostavljanje ali vzdrževanje pomembnih odnosov, saj vas bo harmonija v razmerjih nedvomno osrečila.

Tehtnica horoskop – Zdravje

Nekaj zdravstvenih težav, občutljivosti, morda celo zamerljivosti, vam lahko prinese Mars v znamenju Raka, ki z znamenjem Tehtnice ni v ravno harmonični povezavi. Upoštevajte svoje lastno pravilo uravnoteženosti, ne pretiravajte, predvsem rojeni v zadnji dekadi dvakrat premislite, če ste res prepričani v svoje odločitve, saj boste glede na mesečni horoskop lahko neznačilno zaletavi in nepremišljeni. Raje pretehtajte, kot da bi se prehitevali.

Tehtnica horoskop – Denar

Večina meseca bo za Tehtnice precej ugodna, večjih težav ne bi smeli imeti, če boste vsaj nekoliko zmerni. Če boste zapravljali za šport, ne boste prav veliko zgrešili, predvsem, če boste znali realno oceniti svoje zmožnosti in se boste izognili nakupom, ki bi zaradi vašega pretiravanja na koncu ostali v omari ali v kleti. Mesečni horoskop vam torej obljublja lepe priložnosti, ne zapravite jih.

 

Mesečni horoskop Škorpijon (23. 10. – 21. 11.):

Škorpijon horoskop – Ljubezen

Tudi v aprilu še ne bo prave priložnosti za odnos, ki bi bil usklajen z vašimi predstavami o idealnem razmerju, saj bodo energije preveč razpršene in premalo globoke in intenzivne, da bi vas resnično pritegnile. Morda boste raje doma, kot da bi iskali drugje in bližina osebe, ki vam je iz katerega koli razloga domača in se ob njej počutite varni in zaščiteni, vas bo nekoliko pomirila, čeprav mesečni horoskop pravi, da boste Škorpijoni lahko notranje precej nemirni. Še najbolje boste naredili, če boste aktivni predvsem v zavetju vašega doma.

Škorpijon horoskop – Zdravje

Nekoliko slabši položaj vašega vladarja bi vam lahko prinesel tudi nekoliko slabše počutje, pa vendar hujšega ne bo. Morda boste potrebovali le nekoliko več miru in tišine, saj vam znata biti glasna okolica in veliko dogajanja nekako odveč. Mesečni horoskop Škorpijonom obljublja najboljši izkupiček, če boste pozorni na svoje potrebe in jih boste tudi upoštevali, pa čeprav ne boste ravno v središču pozornosti.

Škorpijon horoskop – Denar

Večjih presenečenj za Škorpijone ne bo, ne v dobrem, ne v slabem smislu. Mesečni horoskop največ previdnosti svetuje rojenim v sredini znamenja, ki naj se resno izognejo večjim tveganjem, saj se ne bodo dobro iztekla. Ostali Škorpijoni bi utegnili potegniti tudi kakšno dobro potezo za zaslužek, ki pa se v tem obdobju še ne bo zares obrestovala.

 

Mesečni horoskop Strelec (22. 11. – 21. 12.):

Strelec horoskop – Ljubezen

Mesečni horoskop za april Strelcem še ne prinaša doživetij, ki bi vas zares pritegnila, vseeno pa boste morda začutili radovednost, ki vas bo potegnila naprej. Ne bo vam dolgčas, saj boste izzvani, da na razmerja pogledate iz drugega zornega kota, zato se boste morda celo česa naučili, vprašanje pa, če boste dovolj vztrajni, da bi ohranili interes. Nekateri se lahko tudi zaljubite, novo razmerje se bo zgodilo hitro, pa tudi vznemirljivo bo. Idej vam ne bo manjkalo, ne zadržujte jih zase.

Strelec horoskop – Zdravje

Predvsem rojeni na začetku znamenja malo popazite na zdravje, morda boste tudi neobičajno tihi in zadržani, celo nekoliko manj družabni in optimistični kot običajno. Mesečni horoskop pravi, da boste Strelci največ težav odpravili s pomočjo discipline, naučiti pa se morate tudi nekaj vztrajnosti in potrpežljivosti. Hujšega ne bo, predvsem rojeni v zadnji dekadi pa se lahko sprostite, saj se vas bodo zdravstvene težave tokrat izognile.

Strelec horoskop – Denar

Rojeni v začetku znamenja nekoliko zategnite pasove, da ne bi preveč zapravili, saj zna denar skopneti hitreje, kot si boste mislili. Največ dobrega na finančnem področju se obeta Strelcem, rojenim v zadnji dekadi znamenja, saj vam mesečni horoskop prinaša ugodne priložnosti, ki jih boste znali pravočasno prepoznati.

Mesečni horoskop Kozorog (22. 12. – 19. 1.):

Kozorog horoskop – Ljubezen

Največ priložnosti za prijetne odnose boste imeli Kozorogi tokrat v prvi tretjini meseca. Na splošno boste bolj občutljivi, morda vas bo nekoliko iz tira spravilo tudi za vas precej neobičajno beganje od ene možnosti k drugi, tudi mehkejši boste, kar vam ne bo najbolj po godu, saj se najbolje počutite, kadar ste trdni v svojih odločitvah. Naj vas sočutje, ki ga morda občutite v večji meri, kot običajno, ne ogroža, marsikdo bo vesel, da vas vidi nekoliko bolj ranljivega, k sreči pa mesečni horoskop pravi, da boste s časom tudi vedno bolj zaupali svoji intuiciji, zato boste lahko prepoznali osebe, ki bi morda želele izkoristiti vašo ranljivost.

Kozorog horoskop – Zdravje

Nekaj nevšečnosti bi vam lahko prinesel Mars v nasprotnem znamenju od znamenja Kozoroga, zato bodite nekoliko bolj previdni, da ne bi obležali z vročino ali celo kakšno poškodbo. Mesečni horoskop sicer ne prinaša večjih težav, prav na vrhuncu moči pa tudi ne boste. Za večino bo mesec minil brez večjih pretresov.

Kozorog horoskop – Denar

Kozorogi finančne zadeve raje uredite v prvi tretjini meseca, kasneje ne boste imeli toliko priložnosti. Tudi zapravljanje raje prestavite na boljša obdobja, če je nujno, pa dobro razmislite, preden naredite odločilne korake. Mesečni horoskop vam svetuje, da se v primeru večjih izdatkov raje s kom posvetujete, kot da bi sami zaključili, da ste se odločili prav, saj bi se vaša odločitev kasneje lahko izkazala za napačno.

 

Mesečni horoskop Vodnar (20. 1. – 19. 2.):

Vodnar horoskop – Ljubezen

Vodnarji boste na svojo priložnost naleteli po prvi tretjini meseca, takrat boste lahko oblikovali odnose, ki vam bodo omogočali dovolj prostora, da se poste počutili dovolj svobodne in neodvisne, da boste razmerje tudi cenili. Pred tem se boste morda počutili nekoliko ujete, kar vam nikakor ne ustreza, zato boste veseli priložnosti, ko boste lahko zadihali in se prepustili lastnemu ritmu tudi na ljubezenskem področju. Mesečni horoskop za april torej tudi vam prinaša obdobje spomladanske zaljubljenosti v novih ali obstoječih razmerjih. Pazite le, da boste jasni in čim manj naporni sogovorniki.

Vodnar horoskop – Zdravje

Vodnarji boste kar zadovoljni, večjih težav ne bi smeli imeti. Rojeni na začetku znamenja bi sicer lahko občutili pritiske iz okolice, ki vas bodo silili v spremembe, pa vendar hujšega ne bo. Še vedno hladna jutra in večeri bi vam lahko sicer lahko prinesli nekaj težav, predvsem popazite na grlo. Rojenim v zadnji dekadi pa mesečni horoskop prinaša celo nekaj več dobrega počutja.

Vodnar horoskop – Denar                                                                      

Za Vodnarje se ugodno obdobje še kar nadaljuje in nagrajuje predvsem tiste pripadnike znamenja, ki so znali biti v preteklih letih dovolj varčni in zmerni, da so uspeli celo kaj prihraniti. Mesečni horoskop vam tudi tokrat prinaša ugodne trenutke za investicije, tudi zapravljivi ne boste, če pa se že namenite zapravljati, ne boste razočarani.

 

Mesečni horoskop Ribi (20. 2. – 20. 3.):

Ribi horoskop – Ljubezen

V prvi tretjini meseca se za Ribi nadaljuje ugodno obdobje stabilnosti v razmerjih, kasneje pa se zna zgoditi, da odnosi ne bodo tako zelo harmonični. Pazite, da ne bi bili preveč nestrpni in površni, saj se zna zgoditi, da boste sebi marsikaj odpustili, drugim pa prav nič. K sreči boste znali mirno komunicirati in se v pravem trenutku zadržati, čeprav boste na trenutke že kar naporni z iskanjem malenkosti, ki vas bodo spravljale iz tira. Mesečni horoskop svetuje, da nemirne misli raje zapišete, kot da bi jih na silo razčiščevali z drugimi, saj bodo za to bolj primerna prihodnja obdobja.

Ribi horoskop – Zdravje

Morda se boste počutili nekoliko osamljeni, nerazumljeni, pa vendar to ne bo vedno realen odraz zunanjih energij, ampak vaše notranje potrebe po tem, da bi zgradili bolj trdne temelje za prihodnost, tudi na področju zdravja. Če vam je težko vzpostaviti red in disciplino pri prehrani ali gibanju, boste imeli v prihodnjih obdobjih priložnost, da to popravite in uredite, čeprav vam bo to vzelo precej energije in vas morda odmaknilo od zadev, ki ste jim v preteklosti namenjali več pozornosti. Mesečni horoskop rojenim v znamenju Ribi obljublja nagrado za trud in vztrajnost, spremembe, ki jih boste uspeli vnesti, pa ne bodo izginile čez noč, saj bodo rezultat vaše predanosti in discipline.

 

Ribi horoskop – Denar

Mesečni horoskop rojenim v znamenju Ribi prinaša nekaj več možnosti za uspeh v prvi tretjini meseca, kasneje se zna zgoditi, da bi vam za dobre odločitve zmanjkalo zbranosti in premišljenosti. Če ste razmišljali, da bi kaj prodali ali zamenjali, boste najbolje zaslužili v tem obdobju, kasneje v mesecu bi se lahko zgodilo, da bi poslovali celo z izgubo.

Za vas pripravlja mesečni horoskop gospa Darja Ružnić

S pomočjo poznavanja astrologije zagotovo lahko bolje izkoristimo svoje potenciale in živimo bolj polno življenje, po drugi strani pa je astrologija zelo uporabna tudi pri čisto vsakdanjih stvareh. Omogoča nam poglobljen vpogled v našo notranjost, kjer so običajno skriti odgovori na večino vprašanj, s katerimi se ukvarjamo, z enako zavzetostjo pa nam odgovarja tudi na bolj konkretna vprašanja, kot so npr. kakšno bo jutri vreme, bi bilo danes popoldne dobro kupiti nov računalnik, je čas ugoden za selitev, se bo sestra dobro poročila in podobno. Veliko nam lahko pove tudi o kakovosti odnosov s pomembnimi drugimi, pa naj bo to partner, otrok, brat ali šef, seveda pa se vse prične pri najpomembnejšem odnosu v naših življenjih – s samim seboj.

Za podrobnejše analize so potrebni točni rojstni podatki (dan, mesec, leto, točen čas in kraj rojstva), pri tedenskih ali mesečnih horoskopih pa upoštevamo samo rojstni položaj Sonca v znamenju, ki se na različne načine povezuje s Soncem, Luno in planeti v opazovanem obdobju. Taki horoskopi so, kar se astrološkega dela tiče, dobro preučeni in točni, vseeno pa manj natančni, saj ne upoštevamo vseh pomembnih položajev v rojstni karti.

mesečni horoskop pripravlja gospa Darja

Mesečni horoskop za vas pripravljam Darja Ružnić, DastrolAS. V dolgih letih samostojnega učenja, predvsem pa v času šolanja na Astrološki akademiji Stella, pod mentorstvom vodilne slovenske astrologinje Eme Kurent, sem se neštetokrat prepričala v njeno uporabnost. Vesela bom, če boste astrologiji dali priložnost in spremljali mesečne napovedi za posamezna astrološka znamenja, morda pa vas celo zamika, da bi izvedeli kaj več.

PRIPOROČAMO:
– Knjigo leta 2022 – 25% – JOGODA – Joganandove energizacijske vaje KNJIGA leta 2022
– 
Knjiga Meseca – Kako postati resnični kanal vesolja
– Knjigo Magija z nihalom za začetnike