Mesečni horoskop Avgust 2023

Mesečni horoskop Avgust 2023

Nekaj besed na začetku – za vas mesečni horoskop pripravlja gospa Darja Ružnić, DastrolAS (Astrološka akademija Stella). Več o Darji si lahko preberete na koncu prispevka.

V mesečnem horoskopu za avgust, se retrogradni Veneri konec meseca pridružuje še retrogradni Merkur, katerega pomen že nekoliko poznamo. Čas retrogradnega Merkurja ni najbolj primeren za komunikacijo, saj so nesporazumi in nerazumevanja za ta čas nekaj povsem običajnega, pa če se še tako trudimo, da bi se izognili neugodnim vplivom, komunikacija pač ne bo potekala gladko, brez zastojev in brez nesporazumov. Ker je Merkur povezan tudi s prometom in prevoznimi sredstvi in vsemi sodobnimi napravami, ki nam omogočajo komunikacijo, kot npr. računalniki in telefoni, lahko tudi na teh področjih pričakujemo kakšne nevšečnosti in nepričakovane zaplete, ki nam po nepotrebnem vzamejo dodaten čas. Če kupujete nov avto, računalnik ali telefon, bosta za to bolj primerni prvi dve tretjini meseca, prav tako bo ta čas bolj primeren za pomembne pogovore. Ker pa ima vsaka stvar tudi svojo pozitivno plat, je tudi čas retrogradnega Merkurja primeren za določena opravila, kot npr. za popravljanje preteklih napak ali za ponoven razmislek o idejah, ki smo jih morda že opustili, težavam s kupovanjem novih stvari, ki se tičejo transporta in komunikacije, pa se lahko v veliki meri izognemo z nakupom rabljenih stvari.


Mesečni horoskop Oven (21. 4. – 20. 5.):

Oven horoskop – Ljubezen

Tudi v avgustu boste na ljubezenskem področju precej dramatični in težko boste rekli, da se dolgočasite, čeprav vas bo verjetno motilo, da se stvari ne premikajo tako hitro, kot bi si želeli. Zdelo se vam bo, da se morate preveč ukvarjati s preteklostjo, kar vas običajno prav nič ne mika, saj nimate veliko časa, da bi podoživljali stvari, ki so se že zgodile, ampak vas vleče naprej in to čim hitreje. Pa vendar vam bo tokrat občasen premislek koristil, da se ne bi zaleteli v napačne odločitve in čeprav vas bo na trenutke vse skupaj precej frustriralo, lahko v kasnejšem obdobju računate na pozitivne učinke zakasnitev. Mesečni horoskop Ovnom torej prinaša pozitivne zaključke, le nekoliko kasneje, kot bi si želeli.

Oven horoskop – Zdravje

Mesečni horoskop Ovnom tudi v avgustu svetuje nekaj več ukvarjanja z zdravjem, pa niti ne gre za kakšne hujše tegobe, ampak zgolj za skrb za telo, ki mora prenesti veliko zagnanost tega znamenja in nadomestiti energijo, ki jo porabi. Ne bo odveč, če boste uživali več vlaknin in živil, ki so bogata z vitamini, minerali in proteini, pa tudi nekoliko več spanja vam ne bo škodilo. Opazujte spremembe, ki bodo sledile, saj boste tako lažje ohranili dobre navade. Konec meseca znate imeti nekoliko manj energije, zato bo še posebej dobrodošlo, če boste obdobje pričakali v dobri formi.

Oven horoskop – Denar

Zna biti, da boste več zapravili, kot zaslužili, zato bodite nekoliko bolj pozorni na nepredvidene izdatke. Nič ni narobe, če si privoščite malo več, kot običajno, mejo si pa le postavite. Če imate namen vlagati, raje počakajte na boljše čase. Mesečni horoskop Ovnom ne napoveduje posebej slabega obdobja, prav optimističnega pa tudi ne, zato stavite na zmernost.

 

Mesečni horoskop Bik (21. 4. – 20. 5.):

Bik horoskop – Ljubezen

Za Bike se nekoliko manj ugodno obdobje v odnosih nadaljuje tudi v avgustu, k sreči pa večino meseca ne boste nespretni z besedami in dejanji, kar vas zna potegniti iz marsikatere zagate. Ne boste imeli vedno vpliva na okoliščine, lahko pa se zanesete nase, da boste pravilno odreagirali, saj boste imeli za to kar nekaj priložnosti. Morda ne boste tako glasni, kot nasprotna stran, boste pa zato bolje pripravljeni in bolj temeljiti. Mesečni horoskop Bikom prinaša priložnost, da v odnose vnesete nekaj več prizemljenega razmišljanja in s tem popravite, kar je načeto, če boste pri tem le uspeli ohraniti mirno kri in se izogniti prelaganju krivde na partnerja. Če poznate rešitev, jo povejte, ne glede na to, kdo je bil po vašem mnenju odgovoren za prepir.

Bik horoskop – Zdravje

Tudi v avgustu Biki glede na horoskop ne pričakujte večjih nevšečnosti, saj vam planeti ne bodo nenaklonjeni. Če ste v preteklosti zamudili kakšno priložnost, da bi izboljšali svoje zdravstveno stanje, boste imeli možnost, da se tokrat odzovete bolje in vse kaže, da boste to tudi naredili. Še naprej bodite zmerni in se pravočasno opomnite, kako bo nagrajen vaš trud, da ne bi prehitro popustili. Sreča nas včasih spremlja, včasih pa tudi ne, zato se ne gre zanašati, da se bomo vedno izognili neprijetnim posledicam in ne bo slabo, če boste tudi v dobri koži kdaj pomislili na slabše čase.

Bik horoskop – Denar

Ker znate z denarjem, običajno dobro zvozite tudi skozi bolj negotove čase. V avgustu sicer ne bo ravno najslabše, ker pa bo vaša vladarica še cel mesec retrogradna, lahko sprejmete tudi nekoliko manj uspešne odločitve, ki se ne bodo vedno obrestovale. Mesečni horoskop Bikom zato svetuje, naj se ne odločajo brez posvetovanja in naj imajo za vsak slučaj kanček dvoma v lastno razmišljanje. Nekoliko več podpore planetov in sreče boste imeli Biki, rojeni v prvi polovici druge dekade znamenja, ki se boste uspeli izogniti prav vsem možnim nevšečnostim.

 

Mesečni horoskop Dvojčka (21. 5.  – 20. 6.):

Dvojčka horoskop – Ljubezen

Mesečni horoskop rojenim v znamenju Dvojčka prinaša nekaj bolj veselih in toplih energij, ki jih boste z veseljem izkoristili, saj se bodo podali k vaši veseli in radoživi naravi, po drugi strani pa boste soočeni tudi z nekoliko večjo odgovornostjo in delom, ki bo od vas terjalo dodatne napore. Pogrešali boste nekoliko več lahkotnosti, kar se bo poznalo tudi v odnosih, znate biti tudi prepirljivi. Partner po vsej verjetnosti ne bo pravi razlog vašega nezadovoljstva, zato poskusite spore zajeziti s primerno komunikacijo in poiskati prave razloge in rešitve za vaše stanje. Če se ne boste pogovorili pravočasno, se bo spor po nepotrebnem poglobil in ga boste težko rešili, zato se potrudite v prvih dveh tretjinah meseca. Čim manj se zapletajte v konflikte, saj vas bodo le dodatno izčrpali, rešili pa ne boste prav veliko.

Dvojčka horoskop – Zdravje

Avgust ne bo ravno vaš najboljši mesec v letu, zdelo se vam bo, da se nevšečnosti kar vrstijo in načenjajo tudi vaše zdravje. Težko boste našli čas za počitek, zato ga skrbno načrtujte, da ne bi ostali brez, saj ga boste res potrebovali. Horoskop rojenim v znamenju Dvojčka svetuje, naj si čim večkrat privoščijo stvari, ki jih veselijo, predvsem pa naj ne pozabijo na svojo ljubezen do humorja in se spomnijo, da tudi nekoliko manj ugodna obdobja minejo, zato ni razloga, da ne bi vztrajali in se veselili prihodnosti.

Dvojčka horoskop – Denar

Tudi na področju denarja avgust ni najbolj obetaven, vsekakor pa bosta prvi dve tretjini boljši, kot zadnja, zato večje finančne zadeve prestavite v to obdobje. Konec meseca boste imeli rojeni v znamenju Dvojčka glede na mesečni horoskop morda priložnost, da uredite kaj za nazaj, za novosti pa čas ne bo primeren, saj vaše odločitve ne bodo vedno najboljše. Tudi sicer bodite raje varčni, kot zapravljivi, čas res ne bo primeren za impulzivna in nepremišljena tveganja.

Mesečni horoskop Rak (21. 6. – 22. 7.):

Rak horoskop – Ljubezen

Raki boste glede na mesečni horoskop uspešno obvladovali izzive, saj boste v pravem trenutku izbrali prave besede in dejanja in na miren način reševali nesoglasja, če se bodo že pojavila. Veliko bolj verjetno pa je, da boste avgust preživeli kar mirno, večinoma boste kar pridni in delovni, kar pa vam ne bo odveč, saj boste imeli dovolj prave energije, pa tudi izida se boste veselili, kar vas bo še dodatno motiviralo. Odnosi zato ne bodo ravno na prvem mestu, vendar tudi nevšečnosti ni pričakovati, saj se jim boste vseeno dovolj posvetili, da ne bo zamer. Konec meseca boste morda nekoliko bolj razdražljivi, zato previdno tudi v odnosih.

Rak horoskop – Zdravje

Tudi v avgustu vaša vitalnost ne bo posebej ogrožena, zato se lahko veselite uživanja v poletnih dneh. Oba planeta, ki lahko prineseta zdravstvene nevšečnosti, bosta večino meseca v sorodnih znamenjih, zato ne bosta slabo vplivala na vaše počutje. Glede na mesečni horoskop boste Raki nekoliko manj vitalni konec meseca, velja predvsem za rojene v začetku znamenja.

Rak horoskop – Denar

Tudi pri denarju se vam ne bi smelo zapletati, saj so položaji planetov precej ugodni. Mesečni horoskop pravi, da boste imeli najbolj srečno roko Raki, rojeni na sredini znamenja, zato si lahko privoščite nekoliko več sproščenosti, rojeni v prvi dekadi pa boste verjetno kljub temu raje varčni, saj vas spremlja občutek, da vam bo to s časom prišlo prav.

 

Mesečni horoskop Lev (23. 7. – 22. 8.):

Lev horoskop – Ljubezen

Večina avgusta je vaša, saj bo Sonce večino meseca v vašem znamenju, kar vam bo dajalo zagon. Ker pa so se ostali planeti večinoma že premaknili iz vašega znamenja, razen Venere, ki bo v Levu še nekaj časa, pa boste deležni tudi drugih energij, ki so morda manj skladne z vašimi, so pa primerne za razmislek in analizo. Še naprej se bo dogajalo, vendar vas krila ne bodo več nesla naprej, ne da bi želeli vedeti, kako se bo vse skupaj obrnilo, zato ne boste vedno najhitrejši, bodo pa vaše odločitve bolj premišljene. Avgust ne bo najboljši čas za pričenjanje novih razmerij, zato si le vzemite čas, preden se zares spustite v romanco. Če ste precej sveže samski, pa boste imeli tokrat priložnost, da na pretekli odnos pogledate drugače in opazite možnosti, ki jih prej niste in kar prej morda ni bilo možno, po novem bo. Mesec bo primeren za obuditev starih razmerij z novo svežino, zato mesečni horoskop vsem  Levom svetuje, naj dokončno zaključijo ali pa ponovno obudijo razmerja, ki se v preteklosti niso obnesla, čeprav so čustva še prisotna. Konec meseca boste morda težje kaj skomunicirali, boste pa zato z dejanji znali pokazati, da cenite harmonijo.

Lev horoskop – Zdravje

Levi se pazite pretiravanja v vsem dobrem, saj bi vas znalo zanesti in vam prinesti tudi kakšno zdravstveno tegobo. Načeloma vam ne preti nič hujšega, le nekoliko zmernosti bi bilo pametno vnesti v dnevno rutino. Rojene v začetku znamenja bi utegnil ujeti tudi kak prehlad, zato ne pretiravajte s klimo. Mesečni horoskop Levom napoveduje precej mirno obdobje z možnostjo manjših nevšečnosti.

Lev horoskop – Denar

Tudi pri denarju se nekoliko zadržite, da se ne boste potem držali za glavo, še najbolj verjetno je, da boste prekomerno zapravljali Levi, rojeni v sredini znamenja. Glede na mesečni horoskop znate biti tudi pretirano radodarni, kar je sicer lepo, vseeno pa ohranite trezno glavo tudi kadar boste hoteli koga razveseliti. Presenečenja so lahko prijetna in nepozabna tudi s pomočjo kreativnosti, ne samo denarja, zato morda raje razmišljajte v tej smeri.

 

Mesečni horoskop Devica (23. 8. – 22. 9.):

Devica horoskop – Ljubezen

Večino meseca boste kar uspešni v svojih prizadevanjih, zato kar nadaljujte s svojimi načrti. Če ste imeli v drugi polovici julija kdaj občutek, da vam ne gre vse po načrtih, predvsem pa, da se stvari odvijajo prepočasi in da se pojavljajo vedno nove ovire, je obdobje zdaj minilo. Glede na mesečni horoskop, boste imeli rojeni v znamenju Device možnost, da razmerje popeljete na višji nivo, saj boste dovolj prodorni, da boste delali korake v pravo smer in čeprav običajno niste med prvimi, ki so za akcijo, znate tokrat tudi presenetiti in dejanja podpreti tudi s pravimi besedami. Konec meseca ne bo najbolj primeren za komunikacijo, zato poskrbite, da boste do takrat razščistili vse, kar bi vas utegnilo mučiti.

Devica horoskop – Zdravje

Nekaj več pozornosti zdravju in počutju namenite rojeni v začetku znamenja, saj morda ne boste prav kipeli od dobrega počutja, preden si začnete postavljati strašne diagnoze pa se zavedajte, da stvari vidite slabše, kot so v resnici. Obdobje res ne bo najboljše, bo pa minilo in takrat boste videli, da je tudi vaš pogled na stvari nekoliko pripomogel k vašemu slabemu počutju, zato poskusite delovati bolj optimistično. Glede na mesečni horoskop, se boste bolje počutile Device, rojene v sredini znamenja.

Devica horoskop – Denar

Najbolje se bo godilo Devicam, rojenim v sredini znamenja, zato izkoristite ugodno obdobje in poskusite kaj prihraniti tudi za kasneje. Nekoliko več previdnosti se svetuje rojenim v začetku znamenja, zato ne tvegajte preveč in morebitne večje podvige prestavite na jesenski čas. Glede na mesečni horoskop, se Devicam prve dekade torej svetuje previdnost, Devicam druge dekade pa morda nekoliko več poguma, kot običajno, saj vas bodo planeti nagradili za vaše zaupanje.

Mesečni horoskop Tehtnica (23. 9. – 22. 10.):

Tehtnica horoskop – Ljubezen

Večino meseca boste kar zadovoljni, v odnosih se vam ne bi smelo preveč zapletati, glede na splošne energije pa se boste morda tudi vi nekoliko več ukvarjali s preteklostjo ali pa vas bodo razmere nekako popeljale v razmišljanje in morebitno popravljanje preteklih napak, ki bodo pozitivno vplivale na prihodnost vašega razmerja. Glede na mesečni horoskop, boste Tethnice pri tem najbolj prodorne konec meseca, saj bo Mars prestopil v vaše znamenje in vam pomagal pri doseganju ciljev, bo pa čas slabši za pogovore, zato lahko pride tudi do nesporazumov, ki bodo posledica napačnega razumevanja. Ker vas vedno vodi želja po uravnoteženosti, boste tudi tokrat uspešno poskrbeli, da bo vaš odnos v harmoniji, če bo za to treba kaj narediti ali se opravičiti, vam ne bo težko, enako pa boste pričakovali tudi od partnerja.

Tehtnica horoskop – Zdravje

Mesečni horoskop Tehtnicam tudi tokrat ne prinaša posebnih nevšečnosti, morda se nekaj več previdnosti svetuje rojenim v začetku znamenja, upoštevajte pa tudi, da se vaša vladarica še vedno giblje retrogradno, kar lahko občasno prinese tudi kakšno ne prav običajno odločitev, zato je vprašljiv tudi rezultat. Konec meseca predvsem rojeni v začetku znamenja  nekoliko popazite, da ne bi pretiravali, saj se boste lahko počutili močnejše, kot boste v resnici, ker pa bo Mars v vašem znamenju v disharmoničnem aspektu s Saturnom, se zna to odraziti tudi pri vašem zdravju.

Tehtnica horoskop – Denar

Čas ne bo najbolj primeren za finančne zadeve, zato se izognite vsem nenujnim opravkom in poskusite biti nekoliko bolj zmerni, kot običajno. To seveda ne pomeni, da se morate odpovedati dopustu ali drugim prijetnim opravilom, samo zavedajte se, da vam trenutna situacija ne omogoča, da razsipate z denarjem, zato malo premislite, preden se dokončno odločite. Glede na mesečni horoskop, boste imele Tehtnice več sreče s financami v prihodnjih mesecih, zato nenujne zadeve raje odložite.

 

Mesečni horoskop Škorpijon (23. 10. – 21. 11.):

Škorpijon horoskop – Ljubezen

Večino meseca boste še vedno nekoliko razpeti, saj boste čutili, da tisto, kar vas privlači, ni nujno tudi praktično in uresničljivo. Morda ste pričakovali, da boste problem rešili hitreje in z manj muke, kot se je izkazalo, saj se resnično trudite, da bi ravnali pravilno in v dobro vseh vpletenih. Ne odzivate se burno in nepremišljeno, ampak skušate analizirati položaj in se pravilno odločati, kar bi vas v nekoliko drugačni situaciji sicer lahko hitreje popeljalo do vašega cilja, zato se ne obsojajte, ker niste takoj uspešni v svojih prizadevanjih. Glede na mesečni horoskop boste Škorpijoni konec meseca nekoliko bolj prilagodljivi, se pa zna zaplesti v komunikaciji, zato poskusite svoje stališče nekoliko bolje pojasniti že prej.

Škorpijon horoskop – Zdravje

Glede na mesečni horoskop, Škorpijoni v avgustu ne pričakujte težav, saj boste kar vzdržljivi. Morda se boste v vročih dneh nekoliko pritoževali, prav tako znate konec meseca opaziti upad energije, saj se vaš vladar premika v znamenje, ki mu ni najbolj povšeči, zato se vam zna zgoditi, da boste opazili, da se počutite nekoliko manj vitalne kot prej.

Škorpijon horoskop – Denar

Predvsem rojeni v sredini znamenja nekoliko popazite na zmernost, saj bi vas utegnil okužiti pretiran optimizem, zaradi katerega bi utegnili tudi kaj izgubiti. Tudi za ostale pripradnike znamenja avgust ni najbolj obetaven, boste pa pridni in delovni, zato se vam morda obeta kak prihodek iz tega naslova. Glede na mesečni horoskop, boste Škorpijoni ne glede na razmere večino meseca uspešno obvladovali svoje finance, saj boste ne glede na vse, na koncu uspeli potegniiti pravo potezo.

 

Mesečni horoskop Strelec (22. 11. – 21. 12.):

Strelec horoskop – Ljubezen

Glede mesečni na horoskop, boste imeli Strelci kar nekaj priložnosti, da zaživite na način, ki vam ustreza, poleg tega pa se boste srečali tudi z nekaterimi ovirami, ki vam ne bodo najbolj po godu. Ne boste se zmotili, če si boste dovolili nekaj časa za razmislek, čeprav se običajno raje odločate intuitivno, vendar pa se morate tokrat zavedati, da lahko z napačnimi dejanji občutno poslabšate svoj položaj. Konec meseca bo manj primeren za pogovore, zato se jim raje posvetite prej, boste pa v tem obdobju začutili tudi olajšanje, saj boste manj prepirljivi in nezadovoljni, kar bo zagotovo razveselilo tudi vašega partnerja. Ne glede na vse, pa boste vmes doživeli tudi kaj prijetnega, saj bodo sorodne ognjene energije poskrbele tudi za bolj vesela doživetja.

Strelec horoskop – Zdravje

Prvi dve tretjini meseca bosta še kar zahtevni, zato bodite nekoliko bolj pazljivi in pozorni. Nekaj več izzivov čaka tudi Strelce, rojene v začetku znamenja. Konec meseca se boste telesno počutili nekoliko bolje, poskrbite pa, da boste tudi psihično stabilni, saj glede na svoj običajni optimizem morda opažate, da vam ga na trenutke zmanjka. Glede na mesečni horoskop, avgust Strelcem zagotovo ne prinaša najboljšega obdobja v letu, dobra novica pa je, da še tako počasni in naporni vplivi minejo in se lahko z novo izkušnjo, ki redko ni nič vredna, vrnemo na svoje stare poti.

Strelec horoskop – Denar

Tudi pri denarju se ne morete ravno zanesti na svojo običajno srečo, čeprav tudi najslabše ni, zagotovo ste doživeli in preživeli tudi že kakšno slabše obdobje in se znova postavili na noge. Glede na mesečni horoskop, bo za Strelce čas bolj ugoden za manjše investicije in nakupe, morda si boste privoščili tudi kakšno stvar, ki ste se ji v preteklosti odpovedali.

Mesečni horoskop Kozorog (22. 12. – 19. 1.):

Kozorog horoskop – Ljubezen

Za Kozoroge mesečni horoskop pove, da boste bolj uspešni v prvih dveh tretjinah meseca, zato se posvetite partnerju in ga razveseljujte z dejanji, ki vama bodo prinesla lepe spomine. Če sta se lotila kakšnega skupnega projekta, bo ta zagotovo uspel in se bosta lahko skupaj veselila uspehov, ljubezen in povezanost sta namreč veliko več, kot samo romantika, rožice in srčki, česar se zelo dobro zavedate. Konec meseca boste morda v nekoliko slabši koži, saj zna partner od vas pričakovati nekaj več truda za vajin odnos, zato pazite, da ne bi izrekli besed, ki bi poslabšale vajin položaj. Čeprav vam ne bo najlažje, se poskusite malo potruditi, saj boste morali sicer kasneje narediti dvojno delo, da bi se vrnili na prvoten položaj.

Kozorog horoskop – Zdravje

Tudi v avgustu Kozorogom ne bo hudega, saj boste večino meseca deležni harmoničnih vplivov, glede na mesečni horoskop, pa se vam zna stanje proti koncu meseca nekoliko poslabšati. Ne boste ravno v vrhunski formi, morda vam bo primanjkovalo energije in ne boste ravno navdušeni nad izzivi, ki si jih zastavljate sicer, zato nekoliko popustite in morda poskusite kaj manj zahtevnega, kar bo še vedno bolje, kot da bi povsem odnehali.

Kozorog horoskop – Denar

Veselili se boste predvsem Kozorogi, rojeni v sredini znamenja, saj bodo stvari tekle gladko in bolje, kot boste pričakovali, saj ste običajno precej skromni v svojih pričakovanjih. Glede na mesečni horoskop tokrat lahko pričakujete nekoliko več, kot ste si morda zaslužili, zato lahko kaj tudi privarčujete za čase, ki vam ne bodo tako naklonjeni.

 

Mesečni horoskop Vodnar (20. 1. – 19. 2.):

Vodnar horoskop – Ljubezen

Tudi v avgustu ne boste še čisto na svojem, nekoliko bolje pa vam kaže konec meseca, ko se Mars premakne v sorodno zračno znamenje, ki vam bo pomagalo, da boste delovali bolj povezovalno. Če ste si kakšno priložnost že zapravili in bi želeli še kaj popraviti, to naredite čim prej. Položaji planetov vam niso povsem naklonjeni, zato se morate trenutno morda bolj potruditi za dobre rezultate, seveda pa se lahko iz tega tudi kaj naučite. Glede na mesečni horoskop, boste Vodnarji večino meseca preživeli brez kakšnih večjih uspehov, konec meseca pa boste začutili vsaj nekaj olajšanja, ki si ga želite, kar se bo zagotovo poznalo tudi v vaših odnosih.

Vodnar horoskop – Zdravje

Glede na mesečni horoskop, Vodnarji v avgustu ne boste v ravno vrhunski formi, kar verjetno že čutite in opažate. Dobra novica je, da prihajajo boljši časi, kar boste občutili že konec meseca, boljše počutje pa se bo nadaljevalo tudi v jesen. Rojeni v drugi dekadi se nekoliko popazite, da se ne bi poškodovali, saj ne boste najbolj zbrani, pa tudi sicer se raje izognite kakšnim bolj adrenalinskim športom, saj za take podvige ne boste dovolj previdni.

Vodnar horoskop – Denar

Rojeni v zadnjih dveh dekadah znamenja ne tvegajte in ne trošite čez mero, saj vam planeti po finančni plati lahko prinesejo kakšno izgubo, ki jo boste težko sprejeli. Glede na mesečni horoskop, se morate Vodnarji paziti predvsem želje po hitrem zaslužku in pa pretiranega optimizma, ki bi vas na koncu uspel razočarati in pustiti praznih rok. Če ni nujno, raje ne tvegajte in v tem obdobju raje dodelajte svoje ideje, kot da bi z njimi pokušali zaslužiti, saj čas še ni primeren.

 

Mesečni horoskop Ribi (20. 2. – 20. 3.):

Ribi horoskop – Ljubezen

Glede na mesečni horoskop, boste rojeni v znamenju Ribi tudi v avgustu deležni nekaj ne prav domačih energij, zaradi česar se vam morda že pojavljajo nerazumevanja s partnerjem, ki niso nujno prav usodna, verjetno pa vam po nepotrebnem zagrenijo kak trenutek, ki bi bil lahko bolj prijeten. Tudi v pogovorih niste vedno uspešni, čerpav si želite najti skupno točko, ki bi razrešila težave, pa vendar bodite pozorni, če morda ravno v trenutku, ki bi lahko pomenil rešitev, ne napadete, namesto, da bi se potrudili doseči spravo. Ni najlažje obdobje, vendar kaj hujšega kot slabe volje ne pričakujte, saj prepiri po vsej verjetnosti ne bodo ravno razdrli vaše zveze, zato se ne živcirajte preveč. Kakšno stvar lahko tudi mirno preslišite in pozabite. Konec meseca bo nekoliko bolj umirjen, ne bo pa primeren za razčiščevanje.

Ribi horoskop – Zdravje

Tudi pri zdravju se nekoliko popazite in poskrbite zase, morda potrebujete več počitka, kot si ga lahko privoščite in ne bi bilo slabo, če bi se kakšni aktivnosti tudi odpovedali, preden si boste primorani vzeti čas za oddih, ne glede na obveznosti. Glede na mesečni horoskop, boste rojeni v znamenju Ribi pogosto izčrpani, zato se opomnite, da se ne smete razdajati preko svojih mej.

 Ribi horoskop – Denar

Predvsem rojeni v sredini znamenja Ribi, bi glede na mesečni horoskop utegnili imeti tudi kaj sreče, zato le pogumno, če slutite uspeh, zaupajte intuiciji. Ostali pripadniki znamenja, boste morda glede na vaše splošno počutje tudi pri financah bolj črnogledi, kot običajno in previdnost vam v veliki meri ne bo prav nič škodila, vseeno pa popazite, da vas finančno stanje ne bi preveč obremenjevalo, saj vse tudi ne bo slabo.

Za vas pripravlja mesečni horoskop gospa Darja Ružnić

S pomočjo poznavanja astrologije zagotovo lahko bolje izkoristimo svoje potenciale in živimo bolj polno življenje, po drugi strani pa je astrologija zelo uporabna tudi pri čisto vsakdanjih stvareh. Omogoča nam poglobljen vpogled v našo notranjost, kjer so običajno skriti odgovori na večino vprašanj, s katerimi se ukvarjamo, z enako zavzetostjo pa nam odgovarja tudi na bolj konkretna vprašanja, kot so npr. kakšno bo jutri vreme, bi bilo danes popoldne dobro kupiti nov računalnik, je čas ugoden za selitev, se bo sestra dobro poročila in podobno. Veliko nam lahko pove tudi o kakovosti odnosov s pomembnimi drugimi, pa naj bo to partner, otrok, brat ali šef, seveda pa se vse prične pri najpomembnejšem odnosu v naših življenjih – s samim seboj.

Za podrobnejše analize so potrebni točni rojstni podatki (dan, mesec, leto, točen čas in kraj rojstva), pri tedenskih ali mesečnih horoskopih pa upoštevamo samo rojstni položaj Sonca v znamenju, ki se na različne načine povezuje s Soncem, Luno in planeti v opazovanem obdobju. Taki horoskopi so, kar se astrološkega dela tiče, dobro preučeni in točni, vseeno pa manj natančni, saj ne upoštevamo vseh pomembnih položajev v rojstni karti.

mesečni horoskop pripravlja gospa Darja

Mesečni horoskop za vas pripravljam Darja Ružnić, DastrolAS. V dolgih letih samostojnega učenja, predvsem pa v času šolanja na Astrološki akademiji Stella, pod mentorstvom vodilne slovenske astrologinje Eme Kurent, sem se neštetokrat prepričala v njeno uporabnost. Vesela bom, če boste astrologiji dali priložnost in spremljali mesečne napovedi za posamezna astrološka znamenja, morda pa vas celo zamika, da bi izvedeli kaj več.

PRIPOROČAMO:
Aktivirajte svoje čakre – Načela in vaje za telo, um in dušo
AUM – Melodija ljubezni
– Neskončna modrost Akaških zapisov – odkrijte knjigo svoje duše
– Vse, kar morate vedeti, če ste empat – življenske strategije za senzibilne ljudi
– Praktični nasveti za zaščitno magijo – zavarujte se pred uroki in si povrnite svojo moč – PREDNAROČILO
– Radiestezijske kartice (rozete) za nihalo – Rohini Kartice in diagrami za nihalo (30 kartic z 60-timi vprašanj)
Dogodek 1: Kako razviti svojo intuicijo – Kako prepoznati in zaupati svojemu notranjemu vodstvu Asha Nayaswami- 17.10.23 
– Mesečni horoskop Julij 2023