Mesečni horoskop Februar 2023

Nekaj besed na začetku – za vas mesečni horoskop pripravlja gospa Darja Ružnić, DastrolAS (Astrološka akademija Stella). Več o Darji si lahko preberete na koncu prispevka.


Mesečni horoskop Oven (21. 4. – 20. 5.):

Oven horoskop – Ljubezen

Končno ste spet na svoji običajni poti, ko vas nič prav zelo ne ovira pri hitenju, saj se Mars ponovno giblje direktno, pravzaprav bodo cel februar direktni vsi planeti. Mesečni horoskop za februar Ovnom na področju ljubezni sicer še vedno obljublja nekaj več nejasnosti, kot bi si je želeli, saj ste radi neposredni in v okoliščinah, ki so delno zakrite ali izražene na bolj subtilen način, nimate vedno dovolj časa in potrpljenja. Ker pa ste vseeno precej romantični, vas bo vloga viteza na belem konju, ki rešuje nemočno dekle (dame prosim ustrezno obrnite situacijo, čeprav dobro veste, da ste Ovnice pogosto bolj viteške kot nekateri moški pripadniki drugih znamenj), vsaj začasno prevzela in vam pomagala, da bi se dobro počutili v vlogi osvajalca. V zadnji tretjini meseca bo ozračje bolj domače in se vam ne bo več treba prilagajati bolj občutljivim od sebe, seveda pa se morate zavedati, da hitro in intenzivno ni vedno tudi trajno.

Oven horoskop – Zdravje

Verjetno že čutite, da ste bolj pri sebi in da vas nekoliko slabše zdravje ali počutje ne zaustavljata več pri vaših aktivnostih, vseeno pa popazite, da vas jeza, ki se vam lahko zgodi, kadar vam ne ustreza npr. način komunikacije ali situacija v prometu, ne zanese predaleč. Morda se včasih težko vzdržite komentarjev in bi radi izrazili vso vašo nejevoljo, pri čemer se vam lahko zgodi kakšna neprevidnost. Na splošno položaj Jupitra Ovnom v mesečnem horoskopu prinaša izboljšano vitalnost, rojenim v zadnji dekadi  pa Saturn na prijazen način svetuje pravočasen razmislek o skrbi za svoje telo, zato le premislite, če bi vam nekoliko več discipline lahko prineslo boljše počutje, še posebej, če se vam je tako zazdelo že kdaj prej.

Oven horoskop – Denar

Jupiter, planet, ki ga imenujemo tudi »velika sreča«, nadaljuje svojo pot po vašem znamenju in prinaša priložnosti in srečo predvsem Ovnom, rojenim v prvi dekadi. Rojenim v prvih dneh znamenja je morda že pokazal svojo dobroto, v zadnji tretjini meseca, ko se združi z Venero, ki ji pravimo tudi »mala sreča«, pa se zna še posebej izkazati. Mesečni horoskop za februar tokrat največ obljublja rojenim okrog 1. 4. in tega ne vzemite kot prvoaprilsko šalo, ampak kot nasvet za preizkus vaše sreče.

 

Mesečni horoskop Bik (21. 4. – 20. 5.):

Bik horoskop – Ljubezen

Mesečni horoskop za februar vam je precej naklonjen, saj bo Venera večino meseca v znamenju svoje višine in bo lažje izrazila svoje dobre plati, poleg tega pa je znamenje Ribi dovolj sorodno znamenju Bika, da vam bo v ljubezni lepo. Morda boste pogrešali nekoliko več zanesljivosti in stabilnosti in na trenutke ne boste čisto prepričani, če lahko računate, da se bo kljub občasnim nejasnostim situacija obrnila v vaš prid, pa vendar ni pretirane bojazni, da bi bili razočarani. Konec meseca nekoliko manj priložnosti za trajno razmerje, dobra novica pa je, da je vaš čas že skoraj pred vrati.

Bik horoskop – Zdravje

Rojenim v zadnji dekadi še vedno lahko ponagajajo prehladi ali celo kakšna manjša poškodba, vendar v veliki večini lahko upate, da se boste hitro spet postavili na noge. Bikov, rojenih bolj na sredini znamenja, pa naj to nikakor ne ustavi pri kakšnih bolj adrenalinskih idejah, če je kdaj čas za nekoliko bolj tvegane podvige, je za vas primeren ravno sedaj. Mesečni horoskop vam torej prinaša priložnost, da izstopite iz vaše cone udobja in si privoščite kaj izven svojih običajnih okvirjev, zato jo le dobro izkoristite.

Bik horoskop – Denar

Tokrat bi vas tudi pri denarju znalo potegniti v bolj umetniške vode, saj je umetnost tudi sicer področje, ki vam ni tuje. Če se boste odločili za nakup karte za gledališko predstavo ali film, morda koncert ali razstavo, ne boste razčarani. Tudi kakšna investicija se zna izkazati kot dobra poteza, še najbolj boste cenili, če bo umetnina tudi uporabna. Mesečni horoskop za februar Bikom tovrstne priložnosti obljublja do zadnje tretjine meseca, kasneje pa le nekoliko popazite, da se ne bi prenaglili ali preveč zaleteli, saj bi vam bilo kasneje lahko žal.

 

Mesečni horoskop Dvojčka (21. 5.  – 20. 6.):

Dvojčka horoskop – Ljubezen

Februar Dvojčkoma v ljubezni ne bo najbolj naklonjen, saj bodo energije v konfliktu z vašimi predstavami o dobrih medsebojnih odnosih. Ne morete zanikati, da včasih veliko govorite in da vam ne zmanjka besed ali tem, o katerih bi radi govorili, imate pa svoje mnenje o ljudeh, ki so preveč tiho in čakajo, da boste ugotovili kaj razmišljajo. Nekaj časa vas to lahko celo zanima, morda tudi zamika tisto vašo drugo plat, ki jo poznajo le redki, vseeno pa je komunikacija nekaj, kar je za vas življenjsko potrebno, da lahko gradite vašo osebnost. Po prvi tretjini meseca se znate izkazati kot še posebej bistri in inovativni, kar bo zagotovo pritegnilo vaše sorodne duše. Vseeno pa vam mesečni horoskop za februar nekaj več priložnosti prinaša šele v zadnji tretjini meseca, ko bi lahko spoznali osebo, ki bo še kako pripravljena na veliko duhovitih pogovorov, če se bosta le uspela izogniti, da bi se v komunikaciji prevečkrat preglasila.

Dvojčka horoskop – Zdravje

Zdravje bo Dvojčkoma služilo bolje, ker pa Mars še vedno potuje po vašem znamenju, nekaterim še vedno lahko prinese kakšno vnetje ali vročino. Na splošno vam mesečni horoskop za februar obljublja boljše počutje, na resnično zeleni veji pa boste takoj, ko se zunaj otopli, saj vam mraz v veliki večini resnično ne ustreza.

Dvojčka horoskop – Denar

Če ste čakali na svojo priložnost in upoštevali nasvete, ki veljajo v časih retrogradnega Merkurja, večjih neprijetnosti kot kakšne zamude ali začasne prepreke najbrž niste doživeli. Zdaj za Dvojčka končno prihaja čas, ko boste lahko uredili vse, kar ste pred časom pametno odložili. Mesečni horoskop za februar svetuje, da še nekoliko počakajte, saj znajo biti vaše misli nekoliko zmedene ali celo naivne, nekje po 20. 2. pa boste v kratkem času lahko naredili veliko več, kot v zadnjih dveh mesecih skupaj.

Mesečni horoskop Rak (21. 6. – 22. 7.):

Rak horoskop – Ljubezen

Trenutne energije Rakom prinašajo več priložnosti. Morda čutite, da lažje izražate naklonjenost in čustva, ki ste jih včasih primorani skriti za trdnim oklepom, saj vas sorodne energije, ki so bolj naklonjene čustvenemu izražanju, v nasprotji s preteklimi meseci, notranje zadovoljijo. Izkoristite čas do 20. 2., saj zna biti ozračje kasneje spet bolj bojevito obarvano in se znate spet za nekaj časa skriti pod vaš oklep.

Rak horoskop – Zdravje

Tudi v februarju se Raki držite zmernosti, tako pri prehrani, kot pri aktivnostih, saj vas zna zanesti pretirano zanašanje na srečo ali celo pretiravanje v stvareh, ki vam bolj škodijo, kot koristijo. Mir in počitek naj bosta čim večkrat na vašem dnevnem redu, lahko si dovolite tudi nekaj več umika, saj si boste na ta način nabrali nekaj zalog energije, ki vam znajo koristiti kasneje. Mesečni horoskop za februar vam torej prinaša več potrebe po umirjenosti, ki je nikar ne zamenjujte z lenobo, raje jo brez slabe vesti poskušajte čim bolj izkoristiti, saj vam zna kasneje zmanjkati časa za počitek.

Rak horoskop – Denar

V prvih treh tednih meseca si le privoščite kak manjši nakup ali izkoristite priložnost za boljši zaslužek, pazite le, da odločitev ne boste sprejemali na hitro ali brez premisleka. Dobra intuicija vam bo pri tem v pomoč, zato le prisluhnite notranjemu glasu in ga ne zanemarite. Mesečni horoskop za februar nekaj več previdnosti svetuje v zadnji tretjini meseca, saj boste vsaj nekateri Raki takrat preveč zaletavi in brez občutka za pravo mero.

 

Mesečni horoskop Lev (23. 7. – 22. 8.):

Lev horoskop – Ljubezen

Na dobre priložnosti raje še malo počakajte, saj se vam bo večino meseca zdelo, da je dogajanje preveč mirno in zasanjano, da bi ustrezalo vašemu ognjenemu značaju. Običajno ste bolj naklonjeni okoliščinam, ki jih lahko vidite in občutite, zato vam situacije, ko morate nekaj ugibati ali razbirati med vrsticami, niso preveč po volji. Mesečni horoskop za februar Levom več sorodnih energij prinaša v zadnji tretjini meseca, pazite le, da ne boste preveč nečimrni, saj bi lahko zapravili svojo priložnost. Občutek, da ste priljubljeni in zaželeni ne bo napačen, ampak naj vam to raje dajo vedeti drugi, kot da bi to preveč pogosto poudarjali sami.

Lev horoskop – Zdravje

Večjih težav z zdravjem ni pričakovati, da bi se s počutjem lahko prav pohvalili, pa tudi ne moremo reči. Najbolj vitalni boste zagotovo Levi, rojeni v prvi dekadi, rojenim v zadnjih dneh znamenja pa mesečni horoskop za februar svetuje upoštevanje lastnih omejitev in disciplino, saj bi v nasprotnem primeru lahko tudi omagali.

Lev horoskop – Denar

Levom, rojenim v prvi dekadi, mesečni horoskop za februar prinaša optimizem in vero v dobre izide in tak pristop običajno prinese tudi dobre rezultate. Več priložnosti za zaslužek boste imeli konec meseca, rojenim v zadnji dekadi pa Saturn zaenkrat še vedno omejuje možnost dobrih priložnosti in svetuje previdnost in varčnost pri zapravljanju.

 

Mesečni horoskop Devica (23. 8. – 22. 9.):

Devica horoskop – Ljubezen

Februar bo za Device mesec, ko ljubezen ne bo ravno na vrhu prioritet, saj čas ne bo podpral vaših morebitnih partnerskih ambicij, vi pa ste dovolj pametni in zreli, da ne boste vztrajali. Morda lahko čas izkoristite za premislek o vaših dosedanjih ali obtoječih odnosih in se iskreno vprašate, če ste se v odnosih zmožni prilagajati in po potrebi tudi kaj spremeniti, ali se morda prevečkrat ustrašite, da bi se s tem preveč odmaknili od sebe. Vezani boste morda lažje prebili ta čas in se zaposlili z malenkostmi, ki vam prinašajo zadovoljstvo. Mesečni horoskop za februar vam torej še ne bo prinesel svežega vetra, na pravo priložnost bo treba še nekoliko počakati.

Devica horoskop – Zdravje

Mars, ki še vedno potuje po znamenju, kar vas sicer vodi v konkretne premike, vendar pri tem ni vedno najbolj prijeten ali časovno usklajen z vašimi zmožnostmi, Devicam prinaša nekaj možnosti raznih nevšečnosti. Predvsem rojeni v zadnji dekadi boste imeli pri tem nekaj več podpore in moči, da se boste uspešno regenerirali, ostali pripadniki znamenja pa le poskrbite, da boste ustrezno poskrbeli za svoje zdravje. Mesečni horoskop za februar vam torej ni najbolj naklonjen, zato počutju namenite nekaj več pozornosti in ne ignorirajte morebitnih znakov prehlada ali drugih neprijetnosti.

Devica horoskop – Denar

Tudi finančno vam mesečni horoskop za februar ne prinaša veliko priložnosti za kakšno znatno izboljšanje, seveda pa lahko položaji v vaši osebni rojstni karti lahko precej omilijo nekoliko slabše postavitve planetov v odnosu do vašega Sonca. Morda Devicam začetek leta res ni najbolj naklonjen, k sreči pa niste med tistimi, ki ne bi znali počakati na boljše čase.  Ravno Device ste tiste, ki ste rojene v času, ko se pridelki pridno pospravljajo in shranijo za zimo, zato vam tudi nekoliko skromnosti in varčnosti ne predstavljata pretiranega izziva.

 

Mesečni horoskop Tehtnica (23. 9. – 22. 10.):

Tehtnica horoskop – Ljubezen

Če ste izkoristili dobre položaje v januarju, februar za vas morda ne bo tako zahteven, le počasnejši in bolj čustveno obarvan, kot bi si morda želeli, saj se trudite, da vas čustva ne bi preveč zanašala. Večinoma ste Tehtnice najbolj srečne v dvoje in februarja boste zanimivi in zgovorni, polni novih idej, v zadnji tretjini meseca pa vam mesečni horoskop prinaša nekoliko več izzivov, ki znajo na trenutke zamajati vaše poskuse vzpostavljanja harmonije, kar vas bo lahko tudi nekoliko razjezilo.

Tehtnica horoskop – Zdravje

Planeti vas februarja ne bodo pustili na cedilu, saj sta oba planeta, ki ju povezujemo z zdravstvenimi težavami, v znamenjih, ki se dobro povezujeta z znamenjem Tehtnice. Položaji planetov v mesečnem horoskopu za februar vas torej ne bi smeli položiti v posteljo, vseeno pa se izogibajte vsem pretiravanjem pri stvareh in početjih, ki bi lahko negativno vplivala na vaše zdravje, saj vam Jupiter lahko prinese občutke pretirane samozavesti.

Tehtnica horoskop – Denar

Predvsem v zadnji tretjini meseca se vam zna zgoditi, da bi storili kaj nepremišljenega, kar bi se znalo poznati na debelini vaše denarnice.  Mesec ne bo med najbolj neugodnimi, prav ugoden pa tudi ne bo, saj bosta oba planeta, ki sta ugodna za dobre finančne možnosti, del meseca v vam nasprotnem znamenju. Ker seveda ne morete ustaviti časa in vse nakupe ali priložnosti prestaviti na bolj ugodne mesece, to ne pomeni, da ne boste nič zapravljali, samo malo se ustavite, če bodo vaši apetiti večji, kot običajno.

Mesečni horoskop Škorpijon (23. 10. – 21. 11.):

Škropijon horoskop – Ljubezen

Večji del meseca bo naklonjen romantiki, zadnji del meseca pa bo za Škorpijone bolj strasten, kot romantičen. Načeloma bi vam najbolj ustrezalo nekaj vmes, saj si v romantiki poleg očaranih pogledov in nežnih besed želite tudi nekaj strasti, po drugi strani pa prava strast za vas obstaja le, če se poglabljajo tudi vaša čustva. Znamenje Rib je za vas torej lahko zelo privlačno, vendar veliko bolj krhko, kot ste sami, z znamenjem Ovna pa si delite vladarja Marsa, ki obema znamenjema prinaša veliko strasti, čeprav je ta izražena na drugačen način. Obe znamenji sta močni in težko popustita, kar ohranja in celo podžiga strasti, se pa vse skupaj lahko hitro spremeni v boj za premoč, kar hitro postane enako, če ne celo bolj privlačno od vsega, kar znamenji povezuje. Mesečni horoskop za februar vam torej prinaša tako romantiko, kot poželenje, na dolgi rok pa boste morda ugotovili, da so vam bolj sorodne, čeprav mehke energije vseeno prinesle več zadovoljstva. Kar pa niti slučajno ne pomeni, da boste hitro pozabili na vroče intenzivno, a preveč naporno strastno energijo, ki vas je za trenutek zapeljala z vaše poti. Možna trenja zaradi različnih načinov komuniciranja.

Škropijon horoskop – Zdravje

Verjetno se počutite bolje, kot v zadnjih nekaj mesecih, praktično vsakodnevni izzivi bodo čez nekaj časa le še spomin. Za Škorpijone je značilno skrivanje bolečine v sebi in tlačenje prezahtevnih in travmatičnih izkušenj v podzavest, zato bi vam koristilo, če bi vsaj del tega lahko s kom delili, v nasprotnem primeru se lahko potlačena čustva izrazijo tudi skozi bolezen. Mesečni horoskop za februar vam svetuje, da čim večkrat spregovorite, čeprav vam to ni najbolj domače, saj ste res močni in veliko zmorete brez pomoči, včasih si pa le priznajte, da ste pod kožo prav tako krvavi, kot vsi ostali in dovolite bližnjim, da odkrijejo kak delček vas, ki ga skrbno skrivate.

Škropijon horoskop – Denar

Do zadnje tretjine meseca se lahko nekoliko sprostite, če imate v načrtu kaj večjega, povezanega s financami, bo čas za vas precej ugoden. Proti koncu meseca se za Škorpijone začenja nekoliko slabše obdobje, zato previdno. Največ lahko zaslužite z delom, ki ga opravljate tudi sicer, čeprav se vam morda zdi monotono in slabo plačano. Mesečni horoskop za februar torej ne obljublja ravno obilnih priložnosti, najbolj pa se vam bo obrestovalo vlaganje v vaše vsakodnevne obveznosti.

 

Mesečni horoskop Strelec (22. 11. – 21. 12.):

Strelec horoskop – Ljubezen

Ste med bolj prilagodljivimi znamenji, zato se tudi v odnosu vsaj za nekaj časa lahko znajdete z zelo različnimi osebami, na dolgi rok pa ste le pristaš iskrenosti in neposrednosti, predvsem pa potrebujete dovolj svobode, da lahko ravnate po svojem trenutnem navdihu, zato v partnerskih odnosih ne cenite, če kdo od vas zahteva preveč. V zadnji tretjini meseca boste imeli Strelci več priložnosti za odnose po vašem okusu, čeprav se boste morda morali sprijazniti, da vaš partner ne zmore toliko prilagajanja, kot vi. Boste pa tudi vi bolj bojeviti kot običajno, zato se zna vneti celo kakšen prepir, ki bi se mu bilo bolje izogniti.

Strelec horoskop – Zdravje

Mesečni horoskop za februar bi vam lahko prinesel nekaj zdravstvenih nevšečnosti, pazite se predvsem vseh nepotrebnih trošenj energije, izogibajte se konfliktom, nekaj težav bi bilo lahko povezanih tudi z vnetji ali povišano temperaturo. Strelci ne obležite hitro, zato se poskusite umiriti in opaziti morebitne spremembe pri počutju. Poskrbite, da se ne bi preveč jezili, če potrebujete umik, si ga privoščite, telo vam bo hvaležno.

Strelec horoskop – Denar

Tudi februarja ne bo slabo, saj vaš veliki dobrotnik potuje po vam sorodnem znamenju in vam obljublja uspehe. V zadnji tretjini meseca boste Strelci deležni še pomoči s strani Venere in čeprav ta v znamenju Ovna ne more pokazati vseh svojih moči, konjunkcija z Jupitrom predvsem rojenim v zadnji dekadi znamenja, res ne more odreči nekaj več sreče. Mesečni horoskop za februar vam bo torej naklonjen, le glejte, da denar ne bo tako hitro odšel, kot bo prišel.

 

Mesečni horoskop Kozorog (22. 12. – 19. 1.):

Kozorog horoskop – Ljubezen

Večino meseca boste nekoliko mehkejši, kot običajno, in čeprav niste prav naklonjeni pretiranemu izražanju čustev, vas tokrat to ne bo tako motilo. V zadnji tretjini meseca boste Kozorogi morda celo pogrešali obdobje večje zasanjanosti, saj se vam kdo utegne zatakniti za roge in vas poskušati spraviti iz tira. Še najbolj vam bo odgovarjal umik, saj mesečni horoskop pravi, da vas pretirano in pospešeno zaganjanje ne bo dovolj zanimalo ali očaralo, da bi se pustili vznemiriti.

Kozorog horoskop – Zdravje

Izkoristite lepe prizore in nižje temperature, ki jih prinaša zima, saj ste se Kozorogi tokrat kar načakali, da vaš letni čas pokaže svoje prave čare. Pri tem ne pozabite na previdnost in se ustrezno pripravite, da ne bi prišlo do prehlada ali drugih nevšečnosti. Če boste opazili, da hitite bolj kot sicer, se raje vrnite na vašo običajno hitrost, da ne bi prišlo do kakšne nezgode. Mesečni horoskop za februar torej pravi, da bo za vas najbolje, če ostanete prav takšni, kot ste, čeprav vas trenutne postavitve planetov znajo pri tem kar pogosto izzvati.

Kozorog horoskop – Denar

Kozorogi boste večji del meseca nekje na sredi, vse ne bo teklo gladko, kljub temu pa vse priložnosti ne bodo slabe. Svoje morebitne načrte torej uskladite z energijami, ki so vam na voljo, saj bo zadnja tretjina meseca bolj zahtevna in se boste morali malo potegniti nazaj, da vas ne bi preveč odneslo. Mesečni horoskop za februar kaže na boljše priložnosti v prihodnjih mesecih.

 

Mesečni horoskop Vodnar (20. 1. – 19. 2.):

Vodnar horoskop – Ljubezen

Vodnarji boste bolj uživali v zadnji tretjini meseca, čeprav znate na intelektualni ravni koga očarati že nekoliko prej, vendar ne bo takoj jasno, če se bo zanimiv odnos prevesil v kaj več. Morda niti ne boste pričakovali, da se stvari lahko obrnejo tako na hitro, vseeno pa temu ne boste nasprotovali, saj vam mesečni horoskop za februar prinaša harmonične, a kljub temu vznemirljive priložnosti. Dolgčas vam ne bo, kar vam po nekoliko bolj mirnem obdobju zagotovo ne bo odveč.

Vodnar horoskop – Zdravje

V začetku meseca Vodnarji lahko občutite učinke novosti, ki ste jih morda uvedli v zadnji tretjini januarja. Glede na vaš mesečni horoskop, vam zdravje v tem mesecu ne bi smelo povzročati preglavic, morda velja nekoliko več previdnosti pri športnih aktivnostih in prehrani.

Vodnar horoskop – Denar

Po prvi tretjini meseca boste morda opazili, da se vam poraja še veliko več prebliskov in idej, ki bodo tokrat morda res tako vrhunski, kot se vam bo dozdevalo. Predvsem Vodnarji, rojeni v prvi dekadi, boste to lahko koristno povezali z ugodnimi vplivi Jupitra in končno uspeli svoje nenavadne ideje, ki so pogosto preveč napredne za čas v katerem živite, pretvoriti tudi v bankovce. Mesečni horoskop za februar obljublja ugoden čas za tovrstne podvige, zato čim bolje izkoristite dobre vplive.

 

Mesečni horoskop Ribi (20. 2. – 20. 3.):

Ribi horoskop – Ljubezen

Mesečni horoskop pravi, da bo februar vaš mesec, saj boste deležni lepe podpore s strani Venere v vašem znamenju. V začetku meseca boste morda občutili nekaj trenj, saj vaše želje ne bodo vedno usklajene z gibanjem planetov, kasneje se pa le sprostite in uživajte, da boste dobro izkoristili ugodne dneve. Rojeni v znamenju Rib boste v tem mesecu še posebej očarljivi in vabljivi, zato se nikar ne trudite, da bi prikrili svojo pravo naravo.

Ribi horoskop – Zdravje

Mars bo še cel februar v znamenju, ki je v disharmoničnem aspektu z znamenjem Rib, zato še vedno velja previdnost, da ne bi prišlo do zdravstvenih težav. Mesečni horoskop za februar svetuje, da bodite skrbni do sebe, pa vendar ne preveč popustljivi, saj vas lahko že preveč misli na slabo počutje odnese v posteljo, raje se osredotočite na vse lepo v vašem življenju, pozitivne motivacije se za vas resnično lahko izkažejo za izredno koristne.

Ribi horoskop – Denar

Mesečni horoskop rojenim v zadnji dekadi še vedno svetuje nekaj več previdnosti, da ne bi česa spregledali ali prehitro zaupali, drugače pa boste rojeni v znamenju Rib večino meseca kar zadovoljni. Potrudite se, da vas bolj ugodna finančna situacija ne bi zanesla, da bi si nakopali celo kakšen dolg več, saj vsi meseci ne bodo tako ugodni in vam kakšen prihranek prav gotovo ne bo odveč.

Za vas pripravlja mesečni horoskop gospa Darja Ružnić

S pomočjo poznavanja astrologije zagotovo lahko bolje izkoristimo svoje potenciale in živimo bolj polno življenje, po drugi strani pa je astrologija zelo uporabna tudi pri čisto vsakdanjih stvareh. Omogoča nam poglobljen vpogled v našo notranjost, kjer so običajno skriti odgovori na večino vprašanj, s katerimi se ukvarjamo, z enako zavzetostjo pa nam odgovarja tudi na bolj konkretna vprašanja, kot so npr. kakšno bo jutri vreme, bi bilo danes popoldne dobro kupiti nov računalnik, je čas ugoden za selitev, se bo sestra dobro poročila in podobno. Veliko nam lahko pove tudi o kakovosti odnosov s pomembnimi drugimi, pa naj bo to partner, otrok, brat ali šef, seveda pa se vse prične pri najpomembnejšem odnosu v naših življenjih – s samim seboj.

Za podrobnejše analize so potrebni točni rojstni podatki (dan, mesec, leto, točen čas in kraj rojstva), pri tedenskih ali mesečnih horoskopih pa upoštevamo samo rojstni položaj Sonca v znamenju, ki se na različne načine povezuje s Soncem, Luno in planeti v opazovanem obdobju. Taki horoskopi so, kar se astrološkega dela tiče, dobro preučeni in točni, vseeno pa manj natančni, saj ne upoštevamo vseh pomembnih položajev v rojstni karti.

mesečni horoskop pripravlja gospa Darja

Mesečni horoskop za vas pripravljam Darja Ružnić, DastrolAS. V dolgih letih samostojnega učenja, predvsem pa v času šolanja na Astrološki akademiji Stella, pod mentorstvom vodilne slovenske astrologinje Eme Kurent, sem se neštetokrat prepričala v njeno uporabnost. Vesela bom, če boste astrologiji dali priložnost in spremljali mesečne napovedi za posamezna astrološka znamenja, morda pa vas celo zamika, da bi izvedeli kaj več.

PRIPOROČAMO:
– prednaročilo -35% – Aktivirajte svoje čakre
– Knjigo leta 2022 – 25% – JOGODA – Joganandove energizacijske vaje KNJIGA leta 2022