Mesečni horoskop Julij 2023

Mesečni horoskop Julij 2023

Nekaj besed na začetku – za vas mesečni horoskop pripravlja gospa Darja Ružnić, DastrolAS (Astrološka akademija Stella). Več o Darji si lahko preberete na koncu prispevka.

 

V mesečnem horoskopu za julij velja omeniti obrat Venere v retrogradno gibanje, ki se bo zgodil 22. 7. V astrologiji največkrat omenjamo retrogradnost Merkurja, preprosto zato, ker je od vseh planetov najpogosteje retrograden, zato že nekoliko poznamo pomen navideznega gibanja planeta nazaj in če se pri Merkurju v tem času običajno zatika pri komunikaciji in v prometu, se pri Veneri nekoliko zatakne in upočasni napredek v odnosih in pri denarju. Ker je tempo življenja hiter, ljudje retrogradno gibanje planetov običajno jemljemo kot oviro, ki nam jemlje dragocen čas in nas sili v čakanje, ponavljanje in dodatno vlaganje truda, vendar je treba razumeti, da ima vsak zastoj na naši poti svoj pomen, ki ga morda ne razumemo takoj, na koncu pa se le izkaže, da je bil ta čas potreben in pomemben. Kaj bomo morali ponoviti, ponovno premisliti in ponotranjiti in kje se bo zataknilo, pa je odvisno od naših osebnih rojstnih položajev.

 

Mesečni horoskop Oven (21. 4. – 20. 5.):

Oven horoskop – Ljubezen

Večino meseca boste v odnosih še naprej energični in željni občudovanja, ki ga boste znali tudi pokazati. Ker pa se vaš vladar po prvi tretjini meseca premakne v nekoliko bolj umirjeno in analitično znamenje Device, boste več pozornosti posvečali delu in obveznostim, saj boste zelo privrženi ciljem, ki si jih boste zastavili. Imeli boste več volje za trdo delo, znali pa se boste tudi dobro organizirati. Uspeh tako ne bo izostal, partner pa vas bo podpiral, čeprav bi se znal počutiti nekoliko zapostavljenega. Mesečni horoskop Ovnom proti koncu meseca obljublja priložnost za nekoliko več razmisleka o partnerskih odnosih in znate ugotoviti, da ste s trenutnim stanjem in razvojem odnosa prav zadovoljni. Če odnos šele pričenjate, izkoristite prvi dve tretjini meseca, saj kasneje čas za nove začetke ne bo najbolj primeren.

Oven horoskop – Zdravje

Morda boste v juliju zdravju namenjali nekoliko več pozornosti, kot običajno, zato vpeljite spremembe, o katerih razmišljate, čas bo za to več kot primeren. Ne bo vam škodilo, če boste nekoliko bolj pozorni na podrobnosti, s katerimi se običajno nimate časa ukvarjati, verjetno pa boste tudi bolj previdni. Mesečni horoskop Ovnom svetuje zmernost in nekoliko skromnosti, ki za vaše znamenje sicer ni najbolj značilna, se vam bo pa tokrat zagotovo obrestovala.

Oven horoskop – Denar

Poletni čas ne bo najbolj primeren za investicije, zato se tovrstnih podvigov lotite čim prej, da ne bi predolgo čakali na ugoden izid, saj veste, da potrpežljivost ni ravno vaša vrlina. Vsekakor pa izkoristite trenuten položaj vašega vladarja in investirajte v delo, obrestovalo se vam bo. Mesečni horoskop Ovnom obljublja več sreče pri stvareh, ki jih boste zaslužili, kot dobitkov, ki bi bili izključno posledica srečne roke.

 

Mesečni horoskop Bik (21. 4. – 20. 5.):

Bik horoskop – Ljubezen

Tudi v juliju vas bodo vaši bližnji nekako uspevali spravljati iz tira, vaše želje bodo zelo različne in ne boste ravno uspešni pri sklepanju kompromisov. Iz prepirov se utegnete nečesa naučiti, če se boste le pripravljeni toliko distancirati od problemov, da boste lahko ugotovili, kaj v resnici načenja sicer harmoničen odnos in sprejeli, da tudi vaš način partnerju ni najbolj povšeči in ga posledično prenehali kriviti za vse, kar gre narobe. Mesečni horoskop Bikom napoveduje, da boste imeli konec meseca priložnost spoznati, kje se je vse skupaj začelo in morda tudi popraviti napake, pot do harmonije pa kljub temu ne bo hitra in lahka. K sreči ste potrpežljivi in trdni v svojih prepričanjih, zato vas bo želja po stabilnosti popeljala v boljše obdobje. Pazite se pretirane trme in vztrajanja pri svojem, saj ne boste imeli vedno prav. Če se boste nenadoma spomnili nekdanje ljubezni, to ne bo prav nič nenavadnega.

Bik horoskop – Zdravje

Še vedno velja, da preveč dobrega lahko prinese tudi kakšno nevšečnost, čeprav vas zna Saturn v sorodnem znamenju pravočasno opomniti na zmernost, prav tako vas bo k zmernosti pozval Mars, ko se bo premaknil v znamenje Device. V prvi tretjini meseca se še nekoliko zadržite, čeprav se bo morda treba kdaj potruditi, potem bo lažje. Mesečni horoskop Bikom ne prinaša težav, zato se boste lahko v miru posvetili področjem, kjer stvari ne bodo tekle tako gladko.

Bik horoskop – Denar

Jupiter bo še naprej osrečeval pripadnike vašega znamenja, ker pa se bo vaša vladarica proti koncu meseca obrnila retrogradno, se za večje finančne podvige odločite pred tem. Če ste že v preteklem mesecu precej zapravili za oblačila in kozmetiko, preverite, če res potrebujete še kaj, saj bi vas znalo zapeljati v nepotrebno zapravljanje. Na splošno mesečni horoskop Bikom na področju financ ne prinaša večjih izzivov, najbolje pa se bo godilo Bikom, rojenim proti koncu prve in v začetku druge dekade.

 

Mesečni horoskop Dvojčka (21. 5.  – 20. 6.):

Dvojčka horoskop – Ljubezen

Tudi v juliju boste družabni in spogledljivi, najlepše se vam bo godilo v prvi tretjini meseca. Če bi radi komu kaj lepega povedali, to storite v tem obdobju, čas bo primeren za izražanje čustev, vaše misli pa bodo povezane z domom in družino. Kasneje se znate kdaj tudi zaplesti, saj vaša dejanja ne bodo nujno najbolje služila vašim odnosom, prav tako boste v komunikaciji nekoliko bahavi in egocentrični, čeprav boste na koncu morda to tudi zaznali in popravili. Mesečni horoskop rojenim v znamenju Dvojčka torej prinaša boljše in slabše dneve, kako jih boste izkoristili, pa bo odvisno od vašega stika s seboj in občutka za prava dejanja v pravem trenutku. Ne zapletajte se v prepire, pazite se sitnobe in zamerljivosti.

Dvojčka horoskop – Zdravje

Po prvi tretjini meseca se morda ne boste počutili najbolje, kar se zna odraziti tudi pri vašem zdravju. Mesečni horoskop tokrat opozarja predvsem rojene v prvi dekadi znamenja Dvojčka, saj boste žal deležni neugodnih aspektov tako s strani Marsa, kot tudi Saturna. Pazite nase, bodite zmerni v prehrani, da ne bi sledile kakšne presnovne težave, pa tudi alkoholu se raje izognite, saj vam ne bo dobro del.

Dvojčka horoskop – Denar

Denar v juliju za vas ne bo ravno v ospredju, saj boste bolj zaposleni z drugimi stvarmi. Ne pričakujte preveč, skrbeti pa vam tudi ni treba, če vas le ne bodo zapeljale kakšne ne prav potrebne, a mamljive stvari. Mesečni horoskop rojenim v znamenju Dvojčka prinaša več aktivnosti na drugih življenjskih področjih, čeprav boste znali poskrbeti, da se boste ne glede na vse počutili, kot da imate dovolj, saj boste zelo cenili tisto, kar imate in se manj ukvarjali s stvarmi, ki vam morda primanjkujejo.

Mesečni horoskop Rak (21. 6. – 22. 7.):

Rak horoskop – Ljubezen

Morda se boste počutili, kot da s partnerjem nimate prav veliko skupnega, saj si boste želeli v ospredje postaviti dom in družino, partner pa zna biti bolj družabno razpoložen. Mesečni horoskop Rakom napoveduje, da bosta lahko oba zadovoljna, če bosta le uspela nekoliko uskladiti interese, pazite se le pretirane muhavosti in pogostega spreminjanja razpoloženj. S strani planetov boste deležni kar precej podpore, zato se boste znašli tudi v nekoliko manj prijetnih trenutkih, na splošno pa ne boste deležni veliko izzivov, samo pogrešati znate malo več intimnosti in prijetnih trenutkov v dvoje.

Rak horoskop – Zdravje

Tudi v juliju se Rakom glede na mesečni horoskop ne obeta nič prav slabega, še bolje se boste počutili po prvi tretjini meseca. Privoščite si kakšen piknik, priredite domačo zabavo in si privoščite nekolliko oddiha, tudi dobra hrana vas bo spravila v boljše razpoloženje brez kakšnih neprijetnih posledic. Če ste bili v zadnjem času nemirni, morda na trenutke celo nervozni, pričakujte izboljšanje.

Rak horoskop – Denar

Položaj Jupitra v sorodnem znamenju bo Rakom še naprej prinašal srečo na finančnem področju, mesečni horoskop največ obljublja pripadnikom znamenja, ki so rojeni proti koncu prve in v začetku druge dekade. Ker vas podpira tudi Saturn, boste znali poiskati meje in ne boste preveč zaletavi, konec meseca pa le razmislite o vaših preteklih investicijah in skrbno načrtujte prihodnje podvige.

 

Mesečni horoskop Lev (23. 7. – 22. 8.):

Lev horoskop – Ljubezen

Venera bo še cel julij v vašem znamenju, kar vam bo seveda po volji, saj bodo odnosi skladni z vašo predstavo o srečni zvezi, pa tudi oboževalcev vam ne bo manjkalo. Po prvi tretjini meseca boste morda nekoliko bolj zadržani in manj prodorni pri osvajanju, konec meseca pa znate opaziti, da veliko razmišljate o odnosih, se vračate v preteklost in ocenjujete pot, ki ste jo prehodili. Ne bodite presenečeni, če se v vaše življenje vrne nekdanji partner, pa vendar ne hitite, tudi če vas bo mikalo. Bolje boste naredili, če boste odnosom namenili nekaj več razmišljanja, kot akcije, mesečni horoskop Levom napoveduje, da boste na koncu veseli, če ne boste prehitevali dogodkov.

Lev horoskop – Zdravje

Pazite se vročine, saj vam predvsem po prvi tretjini meseca, ta ne bo najbolj koristila. Če imate srečo, boste v tem obdobju na dopustu kje ob vodi in se boste lahko prijetno ohladili, če vas dopust še čaka, pa le poskrbite zase in se v primeru športnih aktivnosti primerno opremite, da se ne bi preveč izpostavljali soncu. Skrbite za primerno hidracijo in se ne naprezajte preveč. Mesečni horoskop Levom sicer ne prinaša večjih težav, saj boste bolj vitalni, kot običajno, če imate kakršne koli težave s srcem, pa le popazite nase in se ne zadržujte na soncu in vročini.

Lev horoskop – Denar

Mesečni horoskop Levom svetuje, naj nekoliko umirijo svoje apetite, saj znate redno presegati vaše zmožnosti. Ne bo se ravno lahko zadržati, saj boste imeli oko za drage stvari, pa vendar poskusite gledati bolj dolgoročno in se ne vdajajte razsipanju. Če boste investirali, to storite v prvi polovici meseca, pa tudi takrat dobro razmislite, če je to zares pametno in se raje še s kom posvetujte, preden bi preveč izgubili.

 

Mesečni horoskop Devica (23. 8. – 22. 9.):

Devica horoskop – Ljubezen

Po prvi tretjini meseca boste bolj pogumni, kar vam bo znalo koristiti tudi v odnosih. Morda boste deležni nekoliko odpora z druge strani, prav tako se  zna kakšna stvar malo zatakniti ali zavleči, vendar se zavedajte, da so to le trenutni vplivi, ki bodo hitro minili. Če ste kaj dolgo analizirali in se odločali, bo v juliju pravi čas za akcijo, zato se ne zadržujte in izkoristite vpliv Marsa v vašem znamenju. Mesečni horoskop Devicam prinaša priložnosti za napredek in čeprav ta morda ne bo viden takoj, boste kasneje spoznali, da se vam bo aktivnost obrestovala. Kar boste vložili, se vam bo povrnilo, zato odložite svojo črnoglednost na stran in se ne bojte biti bolj pogumni in odločni, kot običajno.

Devica horoskop – Zdravje

Lahko bi se srečali z nekaj nevšečnostmi, glede na mesečni horoskop se boste morale nekoliko popaziti predvsem Device, rojene v prvi dekadi znamenja. Tudi za vas bo bolje, če se boste v širokem loku izognili alkoholnim pijačam in se raje odžejali s kakšno drugo pijačo, pazite se tudi začinjene hrane, saj bi vam jo znala zagosti prebava. Če imate težave z želodcem ali jetri, upoštevajte navodila glede hrane in pijače, pregrehe bodo imele tokrat lahko posledice, čeprav se jim drugače uspete izogniti.

Devica horoskop – Denar

Device boste glede na mesečni horoskop še naprej deležne ugodnih vplivov Jupitra, zato z denarjem ne bi smeli imeti težav. Tudi za vas bosta bolj primerni prvi dve tretjini meseca, kasneje čas ne bo primeren za investicije. Položaj vašega vladarja vas zna premamiti tudi v kak dražji nakup, vseeno pa premislite, če gre za stvar, ki jo tudi sicer radi kupite in uporabljate, ali morda le za trenuten navdih.

Mesečni horoskop Tehtnica (23. 9. – 22. 10.):

Tehtnica horoskop – Ljubezen

Tudi v juliju boste lahko še naprej uživali in se veselili prijetnega druženja, v partnerstvu se vam ne bi smelo goditi slabo. Morda si boste na trenutke zaželeli več enakopravnosti s partnerjem, saj prisegate na dvojino in harmonijo, pa vendar hujšega ne bo, partner se bo na vaš morebiten očitek odzval s toplino in velikodušnostjo, zato se bo vse skupaj razpletlo brez zamere. Proti koncu meseca stvari morda ne bodo več tekle tako zelo gladko, morda boste nekoliko nestrpni, saj mesečni horoskop Tehtnicam napoveduje nekaj več zatikanj in zamud. Zavedajte se, da se bo vse zgodilo ob pravem času, če bi prehitevali, bi bili rezultati drugačni.

Tehtnica horoskop – Zdravje

Mesečni horoskop Tehtnicam ne prinaša posebnih izzivov, verjetno pa se boste najbolje počutili v prvi tretjini meseca, kasneje znate opaziti, da imate nekoliko manj energije. Konec meseca boste morda nekoliko bolj umirjeni in manj družabni, saj prihaja čas, ko se boste nekoliko bolj posvetili preteklosti, vendar tega ne vzemite slabo. Ko boste čez čas pripravljeni na nove začetke, vam bo uvid v pretekle dogodke zelo koristil.

Tehtnica horoskop – Denar

Izkoristite prvi dve tretjini meseca, tako za vlaganja, kot za nakupe, kasneje čas za vas ne bo najbolj primeren za nove začetke. Mesečni horoskop Tehtnicam prinaša še nekaj tednov srečne roke, potem pa bolje, če boste nekoliko zategnili pasove in še enkrat ali dvakrat dobro premislili nadaljnje korake. Počakajte, da se pri sebi zares odločite in se ne priganjajte, če boste opazili, da potrebujete več časa, kot običajno.

 

Mesečni horoskop Škorpijon (23. 10. – 21. 11.):

Škorpijon horoskop – Ljubezen

V prvi tretjini meseca bo še vroče in pestro, kasneje pa se bodo stvari nekoliko umirile. Za vas bo to kar prijetna sprememba, saj kljub vročici in razgretosti nekako niste našli prave poti, da bi energije tudi izrazili, za kaj takega so bile enostavno preveč intenzivne. Mesečni horoskop pa Škorpijonom obljublja, da boste imeli zdaj priložnost pokazati tudi druge talente, ki so vam bolj pisani na kožo in uspeli boste materializirati tisto, kar ste do zdaj le čutili, v dobrem in slabem. Pokazali boste, da se znate tudi potruditi, kar bo partnerja zagotovo razveselilo, vi pa boste občutili olajšanje in veselje, ker bodo energije končno dobile obliko, ki ste jo pričakovali.

Škorpijon horoskop – Zdravje

Mesečni horoskop pravi, da ste Škorpijoni lahko precej mirni, ne obeta se vam prav nič slabega. Morda nekoliko popazite le na prebavo, če ste grešili, je zdaj čas, da vpeljete drugačne navade, saj zelo dobro veste, kaj vam koristi in kaj vam škodi. Na splošno vam bo bolj koristilo manj, kot več, nekaj kratkotrajnih izzivov pa bi lahko občutili pripadniki znamenja, rojeni v prvi dekadi.

Škorpijon horoskop – Denar

Za res dobro obdobje, kar se tiče financ, boste morali še nekoliko počakati. Kar nekaj izzivov imate trenutno, zato se v kakšne večje investicije zdaj res ne bi bilo dobro spuščati. Mesečni horoskop Škorpijone opominja, da je za vsako stvar primeren pravi čas in finance trenutno niso področje, kjer bi se vam kaj obrnilo nad pričakovanji, zato raje ne tvegajte. Več priložnosti in sreče boste deležni kasneje, zato raje počakajte.

 

Mesečni horoskop Strelec (22. 11. – 21. 12.):

Strelec horoskop – Ljubezen

Po ljubezenski plati vas bo še nekaj tednov spremljala sreča, potem pa se bo tudi za vas nekoliko ustavil čas, česar sicer ne prenašate najbolje, vendar vas velja opozoriti, da na silo ne gre. Če boste na vsak način hoteli pokazati in dokazati, da zmorete, vas bodo vaša dejanja potegnila še globlje, zato raje uživajte v obdobju, ki vam je naklonjeno in kasneje popustite, da se ne bi zapletli. Mesečni horoskop Strelcem torej prinaša še nekaj časa, ko bodo stvari prijetne, zato ukrepajte, če še niste, kasneje bo težje, saj vas zna voditi jeza, morda boste tudi nekoliko sitni in razdražljivi.

Strelec horoskop – Zdravje

Mesec ne bo najbolj ugoden, saj boste morda opazili nekoliko slabše počutje in manj vitalnosti, kar posebej velja za rojene v prvi dekadi. Tudi nekoliko manj energije boste imeli, zato izkoristite prvo tretjino meseca in končajte, kar ste začeli, kasneje boste za isto stvar porabili bistveno več truda in časa. Mesečni horoskop Strelcem več sreče prinaša v prihodnjih obdobjih, tokrat pa le bodite nekoliko bolj previdni, če boste zaslutili, da greste predaleč, bo to po vsej verjetnosti tudi držalo.

Strelec horoskop – Denar

Prvi dve tretjini meseca bosta še ugodni, zato se podvizajte, če imate še kakšne načrte, kasneje bo manj priložnosti. Nekoliko bolj pazljivi bodite le v dneh okrog polne lune. Trenutno se lahko malo manj pogosto zanesete na svojo prirojeno srečo, če se nekoliko bolj potrudite, pa uspeh ne bo izostal. Mesečni horoskop Strelcem glede denarja ni ravno pisan na kožo, nekateri posamezniki pa bodo že v prihodnjih mesecih morda naleteli na nenaden dobitek, ki ga niso pričakovali.

Mesečni horoskop Kozorog (22. 12. – 19. 1.):

Kozorog horoskop – Ljubezen

Nekoliko napetosti znate občutiti v začetku meseca pred polno luno, ko bodo v ospredju ravno najpomembnejši odnosi v vašem življenju, zato ne bo škodilo nekaj več pozornosti v krogu doma in družine. Po prvi tretjini meseca vam bo Mars v sorodnem znamenju prinesel več energije, pridni boste in uspeh ne bo izostal, zato se nikar ne bojte akcije, saj bodo vaša dejanja uspešna in vam bodo omogočila postopen napredek. Mesečni horoskop Kozorogom sicer ne obljublja ravno vrhunskega obdobja, ker pa ste običajno precej skromni in delovni, boste znali dobro izkoristiti tisto, kar vam ponuja.

Kozorog horoskop – Zdravje

Mesečni horoskop Kozorogom ne prinaša večjih nevšečnosti, čeprav vam vročina verjetno ne odgovarja preveč. Morda vam bo  še najbolj prijalo, če se boste zatekli kam k vodi, v prijetno senco, da se nekoliko sprostite, višje, kot se boste odpravili, lepše vam bo. Mesečni horoskop Kozorogom obljublja, da se boste imeli priložnost izkazati z delom, pri tem pa boste večinoma znali upoštevati svoje omejitve, zato ne boste tako hitro izčrpani. Če vas zanese, pa le upoštevajte tihi alarm, ki vedno pravočasno zazvoni, samo prisluhniti je treba.

Kozorog horoskop – Denar

Jupiter v sorodnem znamenju več sreče prinaša predvsem Kozorogom, rojenim v prvi dekadi in na začetku druge dekade znamenja, pa tudi ostali ne boste ravno praznih žepov. Ker ste naravno previdni in ne tvegate preveč, se ni bati, da bi prav veliko in nepremišljeno zapravljali, če vas zamika, pa Kozorogom mesečni horoskop svetuje nekaj predvidnosti, da vam ne bi bilo kasneje žal. Ne bi bilo slabo, če bi dali kaj na stran, namesto da se odločate za nespametne nakupe.

 

Mesečni horoskop Vodnar (20. 1. – 19. 2.):

Vodnar horoskop – Ljubezen

Tudi v juliju se boste občasno počutili kot riba na suhem, še posebej previdni pa boste morali biti v komunikaciji, saj bi z nespretnimi besedami lahko še poglobili spore, ki se vam znajo pripetiti. Morda se vam bo uspelo zadržati in premisliti besede, ki jih želite izreči, pri tem pa ne pozabite, da besed včasih ni tako lahko vzeti nazaj in da še tako iskreno opravičilo ne odvzame bolečine, ki jo povzročimo. Opomnite se, da znate biti tudi sebični, čeprav ste načeloma dobra duša, ki nikomur ne želi slabega, veste pa tudi, da so vaši pogledi za partnerja neredko precej neobičajni in presenetljivi, zato se vsaj občasno potrudite pogledati na situacijo skozi njegove oči. Mesečni horoskop Vodnarjem svetuje nekoliko več mehkobe in razumevanja, predvsem pa komunikacije, ki združuje, ne oddaljuje.

Vodnar horoskop – Zdravje

Še naprej bodite nekoliko previdni, saj bi vas občutek, da zmorete karkoli, lahko pustil na cedilu. Mesec bo primeren za nekaj več uživanja in čeprav vas bo vleklo k delu, znate v resnici občutiti odpor do obveznosti, zaradi česar bi lahko postali tudi nekoliko sitni in razdražljivi. Mesečni horoskop Vodnarjem svetuje zmernost in upoštevanje svojih meja.

Vodnar horoskop – Denar

Mesečni horoskop Vodnarjem še ne prinaša občutnega izobljšanja na finančnem področju, zato še naprej previdno z denarjem. Ne trošite preveč, saj bi utegnili zapravljati za stvari, ki niso v vašem običajnem naboru priljubljenih in koristnih nakupov, raje varčujte, kot da bi bili preveč razsipni. Če o denarju razmišljate več, kot običajno, se vprašajte, če je to tudi v resnici potrebno.

 

Mesečni horoskop Ribi (20. 2. – 20. 3.):

Ribi horoskop – Ljubezen

Ne boste mogli reči, da odnosi prav cvetijo, saj bodo bolj v ospredju druge stvari. Včasih se vam bo zdelo, da v ljubezni in odnosih nikakor ne pridete na zeleno vejo, pa vendar se vam česa hujšega ni treba bati, samo želite si več, kot je trenutno na voljo. Rojeni v prvi dekadi znamenja boste morda postavljeni pred izkušnjo, ko boste morali pokazati svojo sposobnost discipline in občutka za red, kar se vam bo morda zdelo naporno, pa vendar ne nujno tako zahtevno, da ne bi uspeli, spoznanje, da ste sposobni preseči sami sebe, pa vas bo motiviralo za naprej. Mesečni horoskop rojenim v znamenju Ribi svetuje, da zdržite in uporabite svojo intuicijo tako, da boste vlagali v življenjska področja, ki trenutno terjajo vašo pozornost, kar se vam bo tudi obrestovalo. Morda boste tudi nekoliko prepirljivi in sitni, zato se le opravičite, če boste šli čez mejo.

Ribi horoskop – Zdravje

Mesečni horoskop rojenim v znamenju Ribi predvsem po prvi tretjini meseca prinaša nekaj izzivov, zato ne pretiravajte s hrano, ki slabo vpliva na vašo prebavo, pa tudi alkoholu se raje izognite. Nekaj truda pri izbiri se vam bo obrestovalo. Morda se boste tudi večkrat jezili, kar prav tako ne bo dobro vplivalo na vaše zdravje, pomagalo vam bo, če boste zmerno aktivni in če boste izbrali aktivnost, ki vam bo poleg telesne vadbe omogočala tudi  sproščanje.

 Ribi horoskop – Denar

Jupiter vam v času gibanja po sorodnem znamenju Bika prinaša nekaj več sreče, ker pa se vladarica giblje po znamenju, ki z vašim nima prav nič skupnega, raje previdno. Občutek, da imate dovolj, morda ne bo povsem pravi, zato raje pomislite na prihodnje čase in realno ocenite svoje zmožnosti. Predvsem bodite previdni v zadnji tretjini meseca, saj mesečni horoskop rojenim v znamenju Ribi ne obljublja prav veliko možnosti za uspeh.

Za vas pripravlja mesečni horoskop gospa Darja Ružnić

S pomočjo poznavanja astrologije zagotovo lahko bolje izkoristimo svoje potenciale in živimo bolj polno življenje, po drugi strani pa je astrologija zelo uporabna tudi pri čisto vsakdanjih stvareh. Omogoča nam poglobljen vpogled v našo notranjost, kjer so običajno skriti odgovori na večino vprašanj, s katerimi se ukvarjamo, z enako zavzetostjo pa nam odgovarja tudi na bolj konkretna vprašanja, kot so npr. kakšno bo jutri vreme, bi bilo danes popoldne dobro kupiti nov računalnik, je čas ugoden za selitev, se bo sestra dobro poročila in podobno. Veliko nam lahko pove tudi o kakovosti odnosov s pomembnimi drugimi, pa naj bo to partner, otrok, brat ali šef, seveda pa se vse prične pri najpomembnejšem odnosu v naših življenjih – s samim seboj.

Za podrobnejše analize so potrebni točni rojstni podatki (dan, mesec, leto, točen čas in kraj rojstva), pri tedenskih ali mesečnih horoskopih pa upoštevamo samo rojstni položaj Sonca v znamenju, ki se na različne načine povezuje s Soncem, Luno in planeti v opazovanem obdobju. Taki horoskopi so, kar se astrološkega dela tiče, dobro preučeni in točni, vseeno pa manj natančni, saj ne upoštevamo vseh pomembnih položajev v rojstni karti.

mesečni horoskop pripravlja gospa Darja

Mesečni horoskop za vas pripravljam Darja Ružnić, DastrolAS. V dolgih letih samostojnega učenja, predvsem pa v času šolanja na Astrološki akademiji Stella, pod mentorstvom vodilne slovenske astrologinje Eme Kurent, sem se neštetokrat prepričala v njeno uporabnost. Vesela bom, če boste astrologiji dali priložnost in spremljali mesečne napovedi za posamezna astrološka znamenja, morda pa vas celo zamika, da bi izvedeli kaj več.

PRIPOROČAMO:
– 
Aktivirajte svoje čakre – Načela in vaje za telo, um in dušo
– Angelski tarot – Knjiga in 78 kart
– Doživetja akaše
– Globji pomen sanj – Razlaga in pomen sanj – PREDNAROČILO 
– Radiestezijske kartice (rozete) za nihalo – Rohini Kartice in diagrami za nihalo (30 kartic z 60-timi vprašanj)
– Mesečni horoskop Junij 2023