Mesečni horoskop Junij 2023

Mesečni horoskop Junij 2023

Nekaj besed na začetku – za vas mesečni horoskop pripravlja gospa Darja Ružnić, DastrolAS (Astrološka akademija Stella). Več o Darji si lahko preberete na koncu prispevka.

 

Čeprav letos še nismo povsem zakorakali v pravo pomlad, Sonce trenutno potuje še skozi zadnje pomladno znamenje in v tem duhu bomo vstopili v nov mesec. Prijetno bo, tudi topleje, mi pa si bomo končno zaželeli več družabnosti in veselja. Radi se bomo pogovarjali, morda tudi opravljali, radi se bomo družili, vleklo nas bo ven in po dolgem obdobju slabšega vremena in nižjih temperatur bomo končno začutili pomlad, ki se bo kaj hitro prevesila v poletje. Zavedli se bomo, da je bilo veliko naših težav povezanih s pomanjkanjem sonca in toplote in kar naenkrat bomo vse počeli lažje in hitreje. Dolgo smo čakali, zato se brez slabe vesti prepustimo novim energijam, ki nam jih prinašajo planetni položaji, veselo bo. Nekaterim bo to seveda ustrezalo bolj, kot drugim, seveda pa vsak letni čas nudi veliko možnosti, kako preživljati prosti čas, zato skrbno izberite aktivnosti, ki vam prinašajo radost in veselje, čas ni primeren za čemernost in samoto.

 

Mesečni horoskop Oven (21. 4. – 20. 5.):

Oven horoskop – Ljubezen

Če ste se bili v preteklem mesecu primorani nekoliko umiriti, vam bodo energije v juniju dosti bolj všeč. Večino meseca boste v partnerskih odnosih polni energije in optimizma, ne bo vam težko izreči kakšne pohvale, pa tudi sprejeli jo boste radi. Ustrezal vam bo partner, ki bo prav tako energičen kot vi, zato vama ne bo zmanjkalo idej, kako si popestriti dneve. Mesečni horoskop Ovnom obljublja polno in energično preživljanje časa v dvoje, pazite le, da ne bi že v začetku meseca zamočili in si nakopali kakšne zamere, ki bi jo potem morali gladiti, namesto da bi uživali.

Oven horoskop – Zdravje

V juniju vas bo težko zaustaviti, imeli boste veliko energije, morda celo nekoliko preveč, pa vendar ni bojazni, da bi pretiravali. Notranji občutek za pravo mero vas tokrat ne bo pustil na cedilu, stvari se vam bodo iztekle po načrtih, tudi če ti ne bodo najbolj premišljeni. Mesečni horoskop za junij Ovnom prinaša prijetno počutje, če že moramo izbrati dneve, ko velja biti nekoliko bolj previden, bodo to zadnji dnevi v mesecu.

Oven horoskop – Denar

Večino meseca boste imeli tudi pri denarju kar srečno roko, morda boste le opazili, da pri nakupih vaš pogled pritegnejo stvari, ki bodo v nekoliko višjem cenovnem razredu, kot običajno. Morda se boste hoteli nekoliko pokazati, morda pa vam bo le bolj jasna vaša lastna vrednost in se vam bo zdelo, da si zaslužite le najboljše. Mesečni horoskop pravi, da bo Ovnom tokrat to tudi zares ustrezalo, privoščite si, vseeno pa ne kupujte na zalogo.

 

Mesečni horoskop Bik (21. 4. – 20. 5.):

Bik horoskop – Ljubezen

Prvi dnevi meseca vam bodo še ustrezali, znate biti nekoliko lenobni, težko vas bo kam spraviti in zdelo se vam bo, da še najraje ostajate doma v krogu družine. Dnevi bodo mirni in z veseljem boste partnerja tudi dobro pogostili in razvajali s skrbno pripravljeno hrano in pijačo. Mesečni horoskop Bikom v nadaljevanju meseca prinaša drugačne energije v odnosih in zna se zgoditi celo kakšen prepir. Vedeli boste, kaj bi vam ustrezalo, pa vendar bo pot do dobrega počutja in sodelovanja s partnerjem nekoliko daljša, kot bi si želeli. Težko boste popustili, partner pa tudi. Morda bo še najboljša rešitev, če si boste priznali, da sta si v določenih pogledih zares različna in to poskusili sprejeti, namesto da bi partnerja poskušali na silo spremeniti.

Bik horoskop – Zdravje

Predvsem rojenim v začetku znamenja, bo znalo škoditi preveč dobrega, zato le malo zategnite pasove in se ne vdajajte čisto vsakemu impulzu, ki vas prime. Ne bi bilo slabo, če bi malo popazili na hrano, predvsem preveč mastnega in sladkega se nekoliko izogibajte, saj to vedno velja, tokrat pa še posebej. Mesečni horoskop Bikom sicer ne prinaša nič slabega, dobro se boste počutili in če boste nekoliko zategnili vajeti, bo tako tudi ostalo.

Bik horoskop – Denar

Predvsem Bikom, rojenim v prvi dekadi, so zvezde res naklonjene, pazite le, da vas ne zagrabi pretiran zanos, saj znate biti zapravljivi. Nič ne bo narobe, če si boste kaj lepega privoščili, pazite le, da vas ne zanese preveč, saj boste morda nekoliko bolj ekstravagantni, kot običajno. Mesečni horoskop Bikom obljublja srečno roko, če boste le vsaj približno zmerni.

 

Mesečni horoskop Dvojčka (21. 5.  – 20. 6.):

Dvojčka horoskop – Ljubezen

Junij vam bo zelo ustrezal, zato bo tudi v vaši družbi zelo prijetno. Morda boste opazili, da ste bolj prilagodljivi, kot partner, ker pa boste v dobri koži, vas ne bo motilo, da se nekoliko več prilagajate. Všeč vam bo, da partner po drugi strani poskrbi za prijetno vzdušje in vas dopolni tam, kjer vam nekoliko zmanjka, skratka prav uživali boste v dvojini in sodelovanju. Vleklo vas bo ven, med ljudi, všeč vam bo, če se bo veliko dogajalo in radi boste opaženi v dobri in pomembni družbi, morda vas čaka celo novo poznanstvo. Mesečni horoskop za junij rojenim v znamenju Dvojčka obljublja prijeten mesec za odnose, tokrat lahko zares zasijete.

Dvojčka horoskop – Zdravje

Rojeni v prvi dekadi znamenja boste morda občutili nekoliko zmanjšano vitalnost, pa vendar ne bo tako hudo, saj bo nekoliko težje aspekte Saturna omilil položaj Jupitra. Želja po veselju in udobju bo torej pregnala tudi morebitne težje misli, pa tudi telo se ne bo tako hitro vdalo slabšemu počutju, saj vas bo preveč mikala družba in dogajanje, da bi se zaprli med štiri stene. Mesečni horoskop rojenim v znamenju Dvojčka torej ne prinaša izzivov, ki jim ne bi bili kos, pomagajte si z dobro družbo, saj vam samota ne bo prinesla ugodja.

Dvojčka horoskop – Denar

Ne boste gledali na vsak kovanec, kar vam bo všeč, morda se boste morali le nekoliko zadržati pri svojih željah in izbrati tisto, kar vam je zares všeč, saj se sicer lahko znajdete doma s kupom stvari, ki so vas premamile, potem pa boste ugotovili, da ste pretiravali. Nič ne bo narobe, če si privoščite nekoliko več, kot običajno, samo razmislite, če gre morda le za trenuten navdih ali resnično željo. Mesečni horoskop rojenim v znamenju Dvojčka ne prinaša zapletov, če le ne boste preveč zaletavi, se boste nakupov še dolgo veselili.

Mesečni horoskop Rak (21. 6. – 22. 7.):

Rak horoskop – Ljubezen

V začetku meseca boste Raki še uživali v sorodnih energijah, kasneje pa bo ozračje nekoliko manj domače, čeprav ne povsem neprijetno. Morda se vam bo partner zdel trmast in samovšečen in ne boste se prav veliko zmotili, vseeno pa ga boste znali obrniti na nekonflikten način, kar vam bo prihranilo kak prepir. Predvsem rojeni v prvi dekadi, boste imeli pri tem tudi nekaj sreče in se boste še sami čudili svoji spretnosti. Mesečni horoskop pravi, da vaše dobre poteze ne bodo ostale spregledane, če boste le pokazali nekaj dobre volje, bo partner z obema rokama zagrabil priložnost in se vam oddolžil.

Rak horoskop – Zdravje

Še naprej boste intuitivno znali poskrbeti zase in tudi brez prave ideje boste sprejemali prave odločitve, včasih celo boljše, kot se boste zavedali, pa tudi dolgoročno se bodo obrestovale. Nič kaj hujšega se vam ne obeta, lahko si nekoliko oddahnete, saj vam ne bo treba veliko vlagati, stvari bodo v veliki meri potekale gladko tudi brez vaše pomoči. Glede na mesečni horoskop boste Raki mesec preživeli brez večjih težav, saj boste imeli dober občutek za razmerje med počitkom in disciplino.

Rak horoskop – Denar

Junij rojenim v prvi dekadi prinaša lepe priložnosti za zaslužek, pa tudi zapravljati znate več, morda boste nekaj več časa in denarja vložili v obdelovanje vrtička ali pa vsaj balkonskih loncev. Morda si boste zaželeli, da bi investirali še več, pa vendar bo vaša previdna narava poskrbela, da ne boste pretiravali. Mesečni horoskop Rakom svetuje vlaganje v področja, kjer si kasneje lahko obetate sadov, pa naj bo to v dobesednem ali prenesenem pomenu.

 

Mesečni horoskop Lev (23. 7. – 22. 8.):

Lev horoskop – Ljubezen

Tokrat bo večina meseca prav vaša, blesteli boste. Vlagali boste v odnose, nič vam ne bo težko in uživali boste, ko vam bo vse lepo uspevalo, kar vaši kraljevski naravi tudi pripada. Privlačni boste za nasprotni spol, zato čas dobro izkoristite, saj veste, da ni vedno tako, pa čeprav bi bilo po vašem mnenju prav, da ste vedno na vrhu lestvice. Konec meseca boste še posebej očarljivi in privlačni, zato si lahko obetate tudi kakšnega novega občudovalca ali občudovalko. Mesečni horoskop Levom obljublja zares srečno obdobje, če le ne boste preveč nečimrni, za dobro voljo in uspehe se raje zahvalite z velikodušnostjo, kot s pretirano samozavestjo.

Lev horoskop – Zdravje

Tudi Levi morate junija paziti le na pretiravanje, preveč dobrega hkrati se namreč lahko izkaže za slabo. Načeloma vam nič ne bo hodilo prav zelo narobe, samo nekoliko zmernosti boste morali uvesti, pa se bo vse obrnilo v vaš prid. Mesečni horoskop Levom torej ne prinaša težav, samo svoje meje upoštevajte, predvsem pa se jih prej tudi zavedajte.

Lev horoskop – Denar

Mesec bo naklonjen nakupom manjših stvari, ki jih boste uporabili, da bi izgledali in delovali kraljevsko, kot se spodobi, za kaj večjega, pa čas ne bo najbolj primeren, predvsem za Leve, rojene v prvi dekadi. Zna biti, da ne boste uspeli najti primernega razmerja med uporabnostjo in ceno, ali pa vas bodo zavedle priznane znamke, ki pa ne bodo upravičile svojega slovesa. Zaslužite si le najboljše, zato temu tudi sledite in ne pristajajte na kompromise. Mesečni horoskop je Levom več kot naklonjen, ne zapletajte si življenja z nespametnimi odločitvami.

 

Mesečni horoskop Devica (23. 8. – 22. 9.):

Devica horoskop – Ljubezen

Za Device bo boljši prvi del meseca, kasneje pa se znate kdaj zaplesti predvsem v komunikaciji, saj vas lepi in topli dnevi ne bodo tako zelo presunili, kot pripadnike nekaterih drugih znamenj, da bi se zaradi uživanja odrekli svojemu večnemu analiziranju in potrebi po premišljeni komunikaciji. Drugi se vam znajo zdeti preveč površni, vsem se bo nekam mudilo, kar vas bo pogosto pustilo napol praznih rok. Glede na mesečni horoskop, boste morale Device na svojo priložnost še nekoliko počakati, vendar brez skrbi, vas čas prihaja, zato se ne jezite, če boste odnose tokrat prestavili v drugi plan.

Devica horoskop – Zdravje

Nekaj nevšečnosti bi vam lahko prinesel dinamičen aspekt Saturna, k sreči pa bo prijeten aspekt z Jupitrom precej omilil njegove neugodne vplive. Junija torej še ni potrebno računati na nekaj težav, ki bi se lahko pojavile kasneje, vseeno pa bodite tudi nekoliko previdni, kar vam bo prišlo prav kasneje, ko bo manj časa in priložnosti za uvajanje potrebnih sprememb. Mesečni horoskop nekaj več izzivov prinaša predvsem Devicam, rojenim v prvi dekadi, dolgoročno pa se boste ravno vi lahko najbolj veselili pomoči velikega dobrotnika.

Devica horoskop – Denar

Mesečni horoskop pravi, da bo Device še naprej spremljala sreča, zato izkoristite dobre možnosti, pa čeprav boste povečali le prihranke za slabša obdobja. Ni izključeno, da bo tudi vas zagrabila potrošniška mrzlica in boste zapravili več, kot običajno, ker pa to ni ravno skladno z vašo varčno naravo, boste vseeno bolj prizemljeni in previdni kot pripadniki nekaterih drugih znamenj in varčnost se vam bo tudi obrestovala. Morda vas bodo prevzele nove tehnologije, morda boste zapravljali za nov telefon ali računalnik in se pri tem držali preizkušenih nasvetov.

Mesečni horoskop Tehtnica (23. 9. – 22. 10.):

Tehtnica horoskop – Ljubezen

Prve dni v mesecu se morda še ne boste najbolje znašli, dobra novica pa je, da bo vam bo večji del meseca veliko bolj naklonjen. Energični boste in znali boste uživati, veliko boste dali na urejenost in radi se boste pokazali v družbi. Tudi zgovorni boste in zlahka boste očarali tudi v krajših in bolj mimobežnih srečanjih in pogovorih, še posebej srečni pa boste v dvoje, saj vas bodo dobre energije še bolj spodbudile k ustvarjanju harmoničnih situacij. Mesečni horoskop Tehtnnicam torej prinaša ugodno obdobje, veselite se.

Tehtnica horoskop – Zdravje

Tehtnicam obdobje ni posebej naklonjeno, nenaklonjeno pa tudi ne. Nekaj zdravstvenih nevšečnosti bi vam lahko prinesel Saturn, ki se precej stresno povezuje z vašim Soncem, kar velja predvsem za rojene v prvi dekadi znamenja, po drugi strani pa boste imeli velike zaloge energije, kar vam bo seveda prišlo prav, da ne boste prehitro omagali. Če boste opazili, da vas stresne situacije ogrožajo nekoliko bolj, kot običajno, se pravočasno ustavite, mesečni horoskop pravi, da boste kasneje hvaležni za opozorilo.

Tehtnica horoskop – Denar                                                                    Tudi pri denarju velja nekaj previdnosti, saj bodo vaši apetiti veliki, denarnica pa ne tako polna, kot bi si želeli. Raje kupite manj, kot več, pa naj bo tisto, kar boste prinesli domov nekoliko dražje, saj s cenenimi izdelki ne boste zadovoljni, pazite le, da se ne boste preveč oddaljili od svojega običajnega okusa. Spomite se, da preveč pisane barve sodijo v vašo omaro le v omejenem obsegu, zato kakšen tak kos ne bo odveč, če jih bo preveč, pa dobro veste, da ne bodo prišli na vrsto. Mesečni horoskop Tehtnicam svetuje zmernost, nekaj zadovoljstva si pa le privoščite.

 

Mesečni horoskop Škorpijon (23. 10. – 21. 11.):

Škorpijon horoskop – Ljubezen

Strastno bo do te mere, da se boste tudi skregali. Morda vam bo primanjkovalo nekaj več zasebnosti, časa in prostora, da se v miru poglobite v odnos, ne da bi pri tem morali misliti na vplive iz okolice. Vaša potreba po skrivnostnosti bo nekoliko ogrožena, kar zna biti razlog za prepir, žal pa tudi v komunikaciji ne boste tako spretni, da bi si lahko pomagali na ta način. Pripravite se, prepir zna biti glasen, saj ne boste popuščali, usodno pa tudi ne bo. Mesečni horoskop Škorpijonom napoveduje obdobje, ki vam bo ostalo v spominu po dobrem in slabem, predvsem pa intenzivnem in strastnem.

Škorpijon horoskop – Zdravje

Še najbolj verjetno je, da si boste nekaj zdravstvenih nevšečnosti nakopali zaradi burnega doživljanja in jeze, pazite se tudi poškodb, saj se boste hitro razburili. Predvsem Škorpijoni, rojeni v prvi dekadi, boste imeli nekaj več sreče pri postavljanju meja, ostali pa le pazite, da ne bi izrekli besed, ki jih boste težko vzeli nazaj. Mesečni horoskop Škorpijonom sicer ne prinaša drugih večjih izzivov.

Škorpijon horoskop – Denar

Mesec ne bo najbolj primeren za investicije ali večje nakupe, morda boste imeli nekaj sreče, da boste lažje zaslužili, pa vendar bi utegnili denar nepremišljeno zapraviti, kar sicer ni ravno vaša lastnost. Mesečni horoskop Škorpijonom tudi tokrat svetuje zmernost, preden zapravljate se vprašajte, če stvar zares potrebujete, saj se znate nekoliko premakniti iz svojih običajnih okvirjev. Čas ni primeren, da bi preizkušali novosti, pa naj bodo še tako vabljive.

Mesečni horoskop Strelec (22. 11. – 21. 12.):

Strelec horoskop – Ljubezen

Mesečni horoskop Strelcem napoveduje precej vroče obdobje, v katerem se boste počutili kot riba v vodi. Radi boste osvajali in veseli boste vsakega skritega pogleda in nasmeška, tudi zgovorni boste in radi se boste smejali. Pazite le, da vaši pogovori ne postanejo preveč površinski, saj veste, da radi širite svoja obzorja in da vas privlačijo osebe z izkušnjami, od katerih se lahko učite, dolgoročno vas bo obdržala ob sebi le oseba, ob kateri lahko rastete.  Mesečni horoskop vam obljublja prijetno preživljanje časa v dvoje, nekaj manj sreče boste morda imeli le Strelci, rojeni v prvi dekadi, ki boste na trenutke bežali v samoto.

Strelec horoskop – Zdravje

Predvsem Strelci, rojeni v prvi dekadi, znate biti nekoliko čemerni, kar za vas ni najbolj značilno, vendar pa ima tudi tako obdobje svoj namen, Morda gre za opozorilo, da morate znova postaviti svoje meje, v svoje življenje vnesti nekaj reda in discipline, zato se ne vdajajte melanholiji in si dovolite temeljit razmislek, ki vam bo dolgoročno pomagal na vaši poti. Mesečni horoskop Strelcem sicer ne prinaša težav, imeli boste veliko energije, ki vam bo pomagala tudi v morebitnih težjih trenutkih.

Strelec horoskop – Denar

Imeli boste nekoliko več sreče, kot v prejšnjem obdobju, kar boste tudi hitro začutili. Tudi velikodušni boste, predvsem do partnerja, saj si boste svojo boljšo polovico zares zaželeli osrečiti in obdariti. Obisk zlatarne ni izključen. Mesečni horoskop Strelcem obljublja, da bo dober namen opažen in da se bosta na koncu oba veselila in uživala, kar bo vredno veliko več, kot samo darilo.

Mesečni horoskop Kozorog (22. 12. – 19. 1.):

Kozorog horoskop – Ljubezen

Morda se v tem mesecu ne boste najbolje znašli, na trenutke se vam bo zdelo, da ne veste več dobro, kaj pričakovati, saj bodo odzivi partnerja pogosto precej drugačni, kot boste pričakovali. Lovili se boste, žal pa tudi komunikacija ne bo potekala tako gladko, da bi s pogovorom rešili zaplete, ki se bodo pojavili. Težko boste postavljali meje, zato bi mesec znali zaključiti z nekoliko grenkim priokusom. K sreči boste imeli vsaj rojeni v prvi dekadi nekoliko več pomoči, zato boste na kakšno neugodno situacijo hitro pozabili, tudi če je ne boste uspeli razščistiti. Mesečni horoskop Kozorogom torej ne obljublja najboljšega meseca v letu, se boste pa kar hitro spet postavili na noge in se veselili boljših trenutkov.

Kozorog horoskop – Zdravje                                                                    Mesečni horoskop Kozorogom svetuje, da nekoliko popazite, da ne bi izgoreli, v želji, da bi naredili vse in še več, da bi prišli do priznanja, ki si ga želite, boste na trenutke kar preveč zagreti, zato se le spomnite na svoj lasten nasvet – počasi se daleč pride. Ravno Kozorogi ste tisti, ki res znate zmerno izrabljati svojo energijo, zato naj vas trenutne planetne energije ne zanesejo.

Kozorog horoskop – Denar

Tudi pri denarju znate biti manj previdni in preudarni, kot običajno, zato ne vlagajte in ne zapravljajte po trenutnem navdihu. Glede na mesečni horoskop, boste imeli nekaj več sreče Kozorogi, rojeni v prvi dekadi, ki boste morda imeli občutek, da tvegate, pa vendar boste bolj premišljeni, kot se vam bo zdelo, zato ne oklevajte, vaše odločitve ne bodo napačne.

 

Mesečni horoskop Vodnar (20. 1. – 19. 2.):

Vodnar horoskop – Ljubezen

Večino meseca ne boste imeli težav s komunikacijo, zato boste s pogovorom lahko rešili tudi kak zaplet. Na trenutke se vam bo zdelo, da sta si s partnerjem zelo različna, včasih vas bo to očaralo, spet drugič se vam bo zdelo, da vam vseh teh nasprotij nikakor ne bo uspelo združiti. Pestro bo in zanimivo, morda boste nihali od ene skrajnosti do druge, preden vam bo uspelo najti zadovoljiv kompromis, ker pa znate biti tudi trmasti, se to ne bo zgodilo prav hitro. Pomagalo vam bo druženje v prijateljskih krogih, kjer se boste lahko sprostili in obdelali vse teme, ki vas zanimajo, kar bo glede na mesečni horoskop Vodnarjem prineslo nekoliko olajšanja in posledično omililo napetosti v romantičnih razmerjih.

Vodnar horoskop – Zdravje
Če se boste preveč zaganjali in premalo razmišljali, bi si znali nakopati tudi kakšno poškodbo, zato mesečni horoskop Vodnarjem svetuje nekaj previdnosti. Preveč vročine vam škodi, zato poskrbite za ohladitev. Ne bo narobe, če se boste odpravili kam v naravo, v hribe, svež in hladen zrak vam bo pomagal razbistriti misli in umiriti vaše strasti.

Vodnar horoskop – Denar                                                                      
Mesec vam ne bo najbolj naklonjen, saj bosta oba planeta, ki ju povezujemo z denarjem, večino meseca v disharmoničnih odnosih z vašim znamenjem. Pazite se zapravljivosti in ne tvegajte preveč, saj vaša pričakovanja ne bodo realna, vaš občutek za denar pa vas glede na mesečni horoskop lahko kar hitro pusti na cedilu. Čas za Vodnarje še pride, lahko pa se zanesete na vaše komunikacijske veščine in sklenete kak posel, ki se vam bo obrestoval kasneje.

 

Mesečni horoskop Ribi (20. 2. – 20. 3.):

Ribi horoskop – Ljubezen

Rojeni v znamenju Ribi boste glede na mesečni horoskop morda polni obljub, ki jih boste težko uresničili. Ne da bi namerno lagali, samo zaneslo vas bo, temu se boste nekoliko izognili samo rojeni v prvi dekadi, ki boste imeli nekoliko boljši občutek za zmernost. Prav veliko slabega si s tem ne boste naredili, saj vaš namen nikakor ne bo slab, samo želeli si boste več, kot boste lahko dali, vaša domišljija pa bo presegala vaše zmožnosti. Pazite v komunikaciji, ne bo vam šlo najbolje in veliko boste naredili, če se boste tega tudi zavedali.

Ribi horoskop – Zdravje

Mesečni horoskop rojenim v znamenju Ribi ne prinaša večjih težav. Predvsem rojeni v prvi dekadi, se znate srečati tudi z nekoliko manj prijetnimi občutki, morda boste iskali mir in tišino, da bi v miru premislili o nadaljnjih korakih, že naslednji trenutek pa se bo prikazala primerna rešitev, kar vas bo začudilo, saj običajno porabite več časa, da se spravite k sebi. Tokrat boste precej optimistični, vaši cilji pa bodo zastavljeni tako, da bodo tudi dosegljivi.

 

Ribi horoskop – Denar

Z denarjem tokrat ne bi smeli imeti težav, če le ne boste pretirano  nezmerni. Mikalo vas bo, da bi zapravljali in če boste opazili, da želite denar porabiti za stvari, ki se običajno ne znajdejo v vaši košarici, se ustavite in premislite. Glede na mesečni horoskop bo rojenim v znamenju Ribi morda na dolgi rok bolj koristila kakšna duhovna delavnica, kot drag kos oblačil, čeprav vam horoskop tudi takega nakupa ne odsvetuje, samo razmislite, preden se zaženete v nakup.

Za vas pripravlja mesečni horoskop gospa Darja Ružnić

S pomočjo poznavanja astrologije zagotovo lahko bolje izkoristimo svoje potenciale in živimo bolj polno življenje, po drugi strani pa je astrologija zelo uporabna tudi pri čisto vsakdanjih stvareh. Omogoča nam poglobljen vpogled v našo notranjost, kjer so običajno skriti odgovori na večino vprašanj, s katerimi se ukvarjamo, z enako zavzetostjo pa nam odgovarja tudi na bolj konkretna vprašanja, kot so npr. kakšno bo jutri vreme, bi bilo danes popoldne dobro kupiti nov računalnik, je čas ugoden za selitev, se bo sestra dobro poročila in podobno. Veliko nam lahko pove tudi o kakovosti odnosov s pomembnimi drugimi, pa naj bo to partner, otrok, brat ali šef, seveda pa se vse prične pri najpomembnejšem odnosu v naših življenjih – s samim seboj.

Za podrobnejše analize so potrebni točni rojstni podatki (dan, mesec, leto, točen čas in kraj rojstva), pri tedenskih ali mesečnih horoskopih pa upoštevamo samo rojstni položaj Sonca v znamenju, ki se na različne načine povezuje s Soncem, Luno in planeti v opazovanem obdobju. Taki horoskopi so, kar se astrološkega dela tiče, dobro preučeni in točni, vseeno pa manj natančni, saj ne upoštevamo vseh pomembnih položajev v rojstni karti.

mesečni horoskop pripravlja gospa Darja

Mesečni horoskop za vas pripravljam Darja Ružnić, DastrolAS. V dolgih letih samostojnega učenja, predvsem pa v času šolanja na Astrološki akademiji Stella, pod mentorstvom vodilne slovenske astrologinje Eme Kurent, sem se neštetokrat prepričala v njeno uporabnost. Vesela bom, če boste astrologiji dali priložnost in spremljali mesečne napovedi za posamezna astrološka znamenja, morda pa vas celo zamika, da bi izvedeli kaj več.

PRIPOROČAMO:
– Knjigo leta 2022 – JOGODA – Joganandove energizacijske vaje KNJIGA leta 2022
– 
Magija z nihalom za začetnike
– JEMANDŽA – Oriša, boginja in kraljica morja
– Kanaliziranje – kako kanaliziramo in kako se povežemo s svojim vodnikom
… Mesečni horoskop Maj 2023