Mesečni horoskop Maj 2023

Nekaj besed na začetku – za vas mesečni horoskop pripravlja gospa Darja Ružnić, DastrolAS (Astrološka akademija Stella). Več o Darji si lahko preberete na koncu prispevka.

Pa poglejmo kaj prinaša mesečni horoskop Maj 2023.

V začetku maja Sonce zaključuje pot po prvi dekadi znamenja Bika, kjer mu  v retrogradnem gibanju sledi tudi Merkur. Za kratek čas se bosta srečala, potem pa bo se bo Merkur vrnil nazaj po svoji poti ter ponudil možnost, da ponovno preverite, če se v svojih razmišljanjih niste morda kje ušteli in če ste sprejeli prave odločitve. Sonce, ki se nikoli ne giblje retrogradno, pa se bo seveda premikalo naprej po svoji poti ter se v zadnji tretjini meseca poslovilo od zemeljskega znamenja in vstopilo v radovedna in zgovorna Dvojčka, ki sprva morda še ne bosta tako živahna, saj bo njun vladar sicer že direkten, vendar v znamenju Bika nekoliko upočasnjen, kar pa se bo spremenilo takoj, ko se premakne v znamenje svojega doma. Pomlad torej zaključujemo z gibljivim znamenjem, ki je dovolj prilagodljivo za spremembe, ki prihajajo, poudarjena pa bo želja po izmenjavi informacij in po druženju.

V začetku maja bomo dočakali še drugi letošnji mrk, zadnji v pomladni sezoni, zato večjih novosti do takrat raje ne uvajajte, saj se projekti, ki so začeti v obdobju pred ali med mrki, pogosto ne obnesejo. Vsekakor bo za novosti, podpisovanje pogodb, odpiranje podjetij in druge projekte, bolj primerna druga polovica meseca tudi zaradi retrogradnega Merkurja, zato le pazite, da se zaradi prenagljenih odločitev ne boste znašli v situaciji, ki bi jo morali znova preučevati ali pa se celo spraševati, zakaj se ni obnesla.

Mesečni horoskop Oven (21. 4. – 20. 5.):

Oven horoskop – Ljubezen

V prvem tednu meseca boste Ovni še vedno razigrani tudi na ljubezenskem področju, saj bodo sorodne energije Venere v zračnem znamenju znale podžgati vašo ognjeno naravo, kasneje pa bo ozračje bolj mirno, dogajanje pa se zna preseliti v udobje vašega doma. Nekje do 20. maja se bo tudi vaš vladar še vedno gibal po znamenju Raka, zato bo sredina meseca za vaš okus le nekoliko preveč mirna in romantična, s premikom Marsa v znamenje Leva, pa se bo vrnil tudi vaš pogum, pojavila se bo želja po osvajanju in občudovanju. Mesečni horoskop Ovnom torej napoveduje nekaj več miru, kot bi si ga želeli, prav dolgočasno pa ne bo, saj boste s svojim zanosom znali predramiti tudi tiste bolj zaspane in umirjene. Pazite se prevelike dramatičnosti.

Oven horoskop – Zdravje

Če v preteklosti niste upoštevali nasvetov glede prehrane, bi lahko maja čutili posledice. Nič prav zelo nevarnega, vam bo pa želodec zameril vaše slabe navade, neredno prehrano in poseganje po ne prav zdravih prigrizkih, zato se potrudite najti nekaj več časa, da vnesete bolj zdrave prehranske navade, saj običajno porabite veliko energije, ki jo morate seveda tudi nadomestiti. Mesečni horoskop boljše zdravje napoveduje Ovnom, rojenim proti koncu znamenja, tistim, ki ste rojeni na začetku znamenja, pa proti koncu meseca napoveduje več drznosti, ki vam tokrat ne bo hodila narobe.

Oven horoskop – Denar

Pot Jupitra po vašem znamenju se v maju zaključuje, osrečil bo še tiste Ovne, ki ste rojeni v zadnjih dneh znamenja in nato nadaljeval svojo pot po znamenju Bika. Upajmo, da ste dobro izkoristili začasno bivanje pod srečno zvezdo in znali prepoznati priložnosti, ki vam jih je ponudil dobrodejni planet. Glede na mesečni horoskop boste imeli Ovni nekaj več sreče v zadnji tretjini meseca, ko boste dovolj pogumni, da si boste upali tvegati in dovolj podprti s strani planetov, da se vam zna to tudi obrestovati.

 

Mesečni horoskop Bik (21. 4. – 20. 5.):

Bik horoskop – Ljubezen

V prvem tednu meseca se boste morda nekoliko jezili, saj se boste precej lovili, da bi začutili stabilnost, ki vam toliko pomeni, prav tako se vam utegne zazdeti, da so vaši bližnji preveč površni in lahkomiselni. V nadaljevanju meseca boste znali združiti vaše želje in potrebe s sorodno energijo Venere v vodnem znamenju, ki vas ne bo spravljala iz vašega mirnega udobja. V zadnji tretjini meseca bi se lahko predvsem Biki, rojeni v začetku znamenja, znašli tudi sredi prepira, ki bo posledica različnih pogledov na skupne dejavnosti, vendar mesečni horoskop pravi, da ne pričakujte nič usodnega.

Bik horoskop – Zdravje

Predvsem Bikom, rojenim v začetku znamenja, mesečni horoskop obljublja več vitalnosti in dobro počutje, pazite se le pretiravanja in pretiranega zaupanja v svoje zmožnosti, saj se znate nekoliko preceniti. Preveč zabave ter dobre hrane in pijače, vam kljub dobri volji in veselju ne bodo prinesli želenega počutja, zato se opomnite na zmernost. Če se vam kakšna zdravstvena nevšečnost vleče še iz preteklega meseca ali dveh, boste morda morali ponovno pristopiti k reševanju težav, da bodo tokrat uvedene spremembe prinesle trajno olajšanje.

Bik horoskop – Denar

V prvem tednu meseca boste Biki morda še vedno prehitro sprejemali odločitve, da bi vam lahko napovedali dobre priložnosti za zaslužek, kasneje pa bo za vas nastopil ugodnejši čas. Da bi lahko občutili blagodejno delovanje Jupitra v vašem znamenju, bo treba še nekoliko popaziti na Marsa, saj vam iz znamenja Leva prinaša neharmonične vplive, ki bi znali delovati proti vašim načrtom, ker pa niste med najbolj nestrpnimi, to ne bi smel biti problem. Mesečni horoskop torej krepi vaše naravne darove, povezane z materialnim, bodite pa previdni in strpni, da ne bi z napačnimi potezami zapravili priložnosti.

 

Mesečni horoskop Dvojčka (21. 5.  – 20. 6.):

Dvojčka horoskop – Ljubezen

V prvem tednu meseca bo Venera zaključevala pot po znamenju Dvojčkov, zato bo najbolje, da v tem času načrtujete še morebitne zadnje poteze, ki jih imate v mislih, da bi se premaknili naprej. Morda ste si v zadnjem trenutku premislili ali celo našli idejo, ki vam do zdaj še ni padla na pamet, vsekakor pa morate priznati, da ste v tem obdobju kar nenavadno počasni v primerjavi s svojo običajno hitrostjo. Planeti so tokrat naravnani tako, da vam obljubljajo dobre rešitve, vseeno pa čutite, da morate tokrat bolje premisliti, če ne celo večkrat, saj niste tako hitro zadovoljni z vsako rešitvijo, ki se vam ponudi. Mesečni horoskop rojenim v znamenju Dvojčka obljublja, da se bo čas, ki ste ga vložili, dobro obrestoval, v zadnji tretjini meseca pa se bodo zadeve le nekoliko premaknile z mesta, kar vas bo motiviralo tudi za naprej.

Dvojčka horoskop – Zdravje

Mesečni horoskop rojenim v znamenju Dvojčka ne prinaša večjih nevšečnosti, predvsem v zadnji tretjini meseca boste imeli veliko energije, zato boste kak manjši prehlad lahko tudi čisto spregledali. Rojenim v prvi dekadi bi nekaj več težav lahko prinesel Saturn, zato ne puščajte toplih oblačil doma samo zato, ker koledar kaže, da je pomlad že v polnem razmahu, ampak se raje ravnajte po temperaturah. Če se vam bo zdelo, da ste tudi neobičajno zamišljeni, morda celo nekoliko depresivni, si oddahnite, saj gre za prehodno obdobje, iz katerega pa se lahko tudi česa naučite.

Dvojčka horoskop – Denar

Največ priložnosti boste imeli v zadnji tretjini meseca, ko bi znali kaj zapraviti za nekaj novega in ne prav poceni, vseeno pa nakup ne bo slab, čeprav bi se vam kasneje lahko zdelo, da ste zapravili preveč. Mesečni horoskop Dvojčkoma svetuje, naj v času retrogradnega vladarja raje kaj popravijo ali kupijo kaj rabljenega, za večje nakupe ali investicije pa večina maja ne bo najbolj primerna.

Mesečni horoskop Rak (21. 6. – 22. 7.):

Rak horoskop – Ljubezen

Maj bo za vas ugoden mesec, saj se bo Venera večino meseca gibala po vašem znamenju in harmonično sodelovala z vašim Soncem, prav tako pa si lahko obetate tudi nekoliko več akcije. Občutek povezanosti in podpore bosta krepila vašo samozavest, zato boste nekoliko bolj sproščeni in veseli, v ljubezni pa Rakom mesečni horoskop prinaša več prijetnih trenutkov v dvoje, ki bodo obarvani prav po vašem okusu. Pazite se le pretirane občutljivosti in zamerljivosti, škoda bi bilo, da bi vam občasno nihanje razpoloženja zaradi malenkosti pokvarilo sicer prijetne trenutke in občutke.

Rak horoskop – Zdravje

Tokrat bi moral mesec miniti brez nevšečnosti, saj vam planeti kažejo dobro in se ugodno povezujejo z vašim Soncem. Morda boste nekateri bolj vzkipljivi, kot običajno, notranji nemir pa se lahko pokaže tudi kot slabše počutje, vendar mesečni horoskop Rakom obljublja dober izid, če le ne boste preveč trmasti. Premislite, kaj je za vas dolgoročno bolj ugodno, kot samo vztrajanje pri svojem.

Rak horoskop – Denar

Rojeni v začetku znamenja boste že maja občutili pozitivne vplive velikega dobrotnika, zato sledite notranjemu občutku, če vam ta prigovarja, da nekoliko več tvegajte. Njegovi nasveti niso slabi, po drugi strani pa imate v tem obdobju tudi dober občutek za zmernost, zato ga le izkoristite. Ni bojazni, da bi pretiravali, bolj verjetno je, da boste stopili na zavoro, vendar mesečni horoskop Rakom svetuje, naj tokrat raje prisluhnejo glasu, ki jih opogumlja.

 

Mesečni horoskop Lev (23. 7. – 22. 8.):

Lev horoskop – Ljubezen

Po prvem tednu meseca bodo energije v odnosih bolj umirjene, za Leve morda premalo dramatične in bolj osredotočene na dom in družino, kar vam načeloma ni neprijetno, vseeno pa potrebujete tudi druženje in bolj veselo preživljanje prostega časa, zato si znate na trenutke zaželeti manj obveznosti in več veselja. V zadnji tretjini meseca boste znali dobro poskrbeti zase, ponudilo se vam bo več priložnosti, pa tudi sami jih boste znali najti, če vam že same ne bodo prišle naproti. Mesečni horoskop Levom prinaša tudi možnost novega poznanstva, ki bi vas znalo pritegniti in kar naenkrat bo večina vaših potez usmerjenih v en sam cilj, ki si ga boste zares želeli doseči.

Lev horoskop – Zdravje

Konec meseca boste zacveteli in nič vam ne bo težko. Ljudje okrog vas se bodo spraševali, odkod vam toliko energije, pa jim ne boste imeli časa odgovarjati, saj boste v zanosu hiteli naprej in vas prav nič ne bo ustavilo na vaši poti. Pazite le, da ne boste v svojem hitenju ostali sami, saj bi vam bližnji utegnili zameriti, da se ne ustavite niti toliko, da bi kaj obrazložili, prav tako bi vas lahko omejilo pretiravanje, saj boste težko usmerili svojo energijo v področja, ki vas ne zanimajo dovolj, da bi se zares potrudili. Mesečni horoskop svari, da se boste Levi k tem zadevam morali vrniti kasneje, zato se vseeno nekoliko upočasnite in potrudite, da tega ne bo preveč.

Lev horoskop – Denar

Rojeni v prvi dekadi boste morda zaslepljeni z navidez dobrimi priložnostmi, vseeno pa ne bo slabo, če boste nekoliko bolj previdni, čeprav se boste na trenutke kar težko zaustavili. Morda se s kom posvetujte, ne delajte na lastno roko, predvsem pa se ne prehitevajte, saj hitre odločitve ne bodo nujno tudi prave. Mesečni horoskop Levom svetuje, naj le uživajo v hitrem napredku, pri večjih potezah pa naj se zavedajo, da hitro ni nujno tudi dobro.

 

Mesečni horoskop Devica (23. 8. – 22. 9.):

Devica horoskop – Ljubezen

Prvi teden v mesecu vam še ne bo prav pisan na kožo, kasneje pa boste začutili bolj domače energije, ki vam znajo pričarati željo po mirnih trenutkih v dvoje. Obdobje retrogradnega vladarja, Device lahko izkoristite za premislek in analizo preteklega obdobja, če boste spoznali, da bi kaj naredili drugače, boste imeli priložnost za popravke. V ljubezni mesečni horoskop Devicam obljublja več romantike in priložnosti za mirno in premišljeno komunikacijo, rezultati pa bodo vidni v drugi polovici meseca.

Devica horoskop – Zdravje

Rojenim v začetku znamenja bo nekaj težav umiril položaj Jupitra v zemeljskem znamenju in s tem morda pomagal preživeti nekaj manj harmoničnih energij, ki jih prinaša Saturn. Mesečni horoskop Devicam prinaša nekoliko več zaupanja v srečen konec, zato ga nikakor ne preglasite s svojo običajno črnogledostjo. Če boste imeli priložnost, da za nekaj časa odložite svoje skrbi, se vsekakor odzovite.

Devica horoskop – Denar

Tokrat vam je mesečni horoskop naklonjen, predvsem Device, rojene v začetku znamenja, boste neobičajno zaupljive in presenečene, da tokrat nimate prav veliko dvomov in črnih scenarijev. Če se vam ponudi možnost zaslužka, jo zgrabite z obema rokama, predvsem v drugi polovici meseca, boste lahko začeli z novimi aktivnostmi brez strahu, da bi se stvar zdela predobra, da bi bila resnična.

Mesečni horoskop Tehtnica (23. 9. – 22. 10.):

Tehtnica horoskop – Ljubezen

Za Tehtnice bosta tokrat najbolj ugodna prvi in zadnji teden v mesecu, vmes pa se boste morda kar pogosto borili z občutki, da se v odnosih kar prepogosto srečujete s pretirano občutljivostjo in muhavostjo, ki vam, kot znamenju, ki prisega na harmonijo, niso najbolj všeč, predvsem pa premalo bazirajo na razumu, da bi se vam zdeli obvladljivi. Mesečni horoskop Tehtnicam torej svetuje, da morebitne načrte speljete v bolj ugodnih obdobjih meseca, saj vam bo tako bolj gladko steklo, imeli pa boste tudi več možnosti za uspeh.

Tehtnica horoskop – Zdravje

V maju se vam zna pripetiti, da se boste zaradi čustveno bolj zahtevnih situacij lahko tudi sami nekoliko slabše počutili, bistvena bo vaša pripravljenost na razumevanje drugačnih okoliščin, kot ste jih vajeni. Morda se boste na trenutke težje obvladovali, kar vam ne bo po godu, saj ste ponosni na vaše sicer umirjene in razumne odzive, vseeno pa mesečni horoskop Tehtnicam svetuje, da se ne vznemirjate preveč, če se boste odzivali drugače, kot sicer, saj boste s tem morda lažje razumeli nekatere odzive vaših bližnjih, ki se po naravi težje odzivajo tako razumno in zbrano, kot bi si želeli.

Tehtnica horoskop – Denar

Lahko si boste nekoliko oddahnili, saj vas Jupiter nekaj časa ne bo več postavljal pred težke izbire, konec meseca pa si lahko obetate tudi dobre poteze, ki vam bodo omogočile, da boste sledili svojim željam in ciljem. Mesečni horoskop Tehtnic tokrat ne opozarja na previdnost in zmernost, celo nasprotno, bliža se obdobje, ko se ne boste več zadrževali, prav tako pa ne bo prevelike bojazni, da bi se pri tem kakorkoli opekli.

 

Mesečni horoskop Škorpijon (23. 10. – 21. 11.):

Škorpijon horoskop – Ljubezen

Glede na mesečni horoskop, boste Škorpijoni večino meseca uživali v razmerjih, ki znajo biti bolj romantična, kot intenzivna, k sreči pa temu niste tako nenaklonjeni, kot bi morda pričakovali. Konec meseca boste precej bolj živahni, morda tudi nemirni, saj vas bo iz domačega okolja vleklo med ljudi, morda si boste zavoljo želje po pozornosti želeli deliti kaj več, kot običajno, čeprav s to vlogo ne boste povsem zadovoljni in pomirjeni. Nekoliko popazite, da ne boste usmerjali energije v napačne smeri ali ljudi, dovolj ste intuitivni, da boste vedeli, kdaj pretiravate.

Škorpijon horoskop – Zdravje

V zadnjem tednu meseca boste zagotovo bolj energični, čeprav vam energije ne bodo nujno pomagale, morda se boste zavedli, da se preveč izpostavljate in da ste nekoliko manj zadržani in skrivnostni, kot sicer, kar bi vas znalo napeljati k razmisleku, če prav usmerjate svojo energijo. Rojene v začetku znamenja Škorpijon, bo mesečni horoskop opominjal k previdnosti in zmernosti, ostalim Škorpijonom pa mesečni horoskop vsekakor svetuje, naj se ne oddaljujejo preveč od svojih običajnih poti, saj bi v nasprotnem primeru lahko prepozno spoznali, da odločitev ni bila prava.

Škorpijon horoskop – Denar

Škorpijoni, rojeni v začetku znamenja, se boste morda zalotili, da so vaši apetiti kar naenkrat večji in da so vaši načrti vse prej kot skromni, vendar morate vedeti, da bo za dobre rezultate potrebnega kaj več, kot samo dober občutek. Ni nujno, da so vaša pričakovanja prav realna, zato mesečni horoskop Škorpijonom priporoča, da se s kom posvetujete in da mnenje poskusite tudi upoštevati. Škorpijonska trma vam tokrat ne bo prav dosti pomagala, zato nič hudega, če jo boste uspeli nekoliko odriniti na stran, raje jo uporabite kasneje v drugih okoliščinah, kjer vam bo prišla bolj prav.

 

Mesečni horoskop Strelec (22. 11. – 21. 12.):

Strelec horoskop – Ljubezen

Mesečni horoskop rojenim v znamenju Strelca obljublja več priložnosti proti koncu meseca, prej se morda ne boste najbolje znašli, saj bo dogajanje za vas kar preveč umirjeno. Seveda se znate tudi vi umiriti in uživati v romantičnih trenutkih v dvoje, če se vmes ne zgodi vsaj nekaj nepredvidljivega ali vsaj malo podobnega pustolovščini, pa se na trenutke kar ustrašite, da boste zaspali.  Mesečni horoskop Strelcem torej obljublja, da boste proti koncu meseca začutili več energije in priložnosti za odnose, ki bodo bolj po vašem okusu, do takrat pa za ravnovesje poskrbite z drugimi aktivnostmi.

Strelec horoskop – Zdravje

Če boste tekom meseca nekoliko bolj razdražljivi in manj aktivni, se ne začudite preveč, saj vam planetne energije tokrat niso najbolj naklonjene. Ne gre pričakovati, da boste zboleli, vsekakor pa vam mesečni horoskop ne obljublja obdobja, v katerem bi Strelci ravno blesteli. Predvsem rojeni v prvi dekadi, bi znali občutiti tudi nekaj pritiskov okolice ali celo pomanjkanja energije, da bi se lahko borili, zato si brez slabe vesti omogočite nekaj časa, da se spet spravite v formo.

Strelec horoskop – Denar

Mesečni horoskop Strelcem tokrat ne obljublja pretirano srečne roke, čeprav boste predvsem proti koncu meseca znali obrniti stvari v svoj prid. Morda ne boste imeli prav veliko priložnosti za dober zaslužek, boste pa začutili, da se vam bo sreča kmalu ponovno nasmehnila in imeli boste prav. Če vas želje ne bodo peljale predaleč in se boste v pravem trenutku znali nekoliko zadržati, boste kasneje zadovoljni brez grenkega priokusa.

Mesečni horoskop Kozorog (22. 12. – 19. 1.):

Kozorog horoskop – Ljubezen

Večino meseca boste imeli še vedno priložnost za opazovanje in učenje, saj vam bodo energije planetov dovolile uvid v nasprotja, kaj boste iz tega odnesli, pa bo odvisno predvsem od vas. Prav sproščeno se ne boste počutili, morda pa vas bodo trenutna spoznanja kasneje usmerila v prave smeri in boste lažje razumeli lastna stališča in motivacije. Mesečni horoskop Kozorogom trenutno obljublja več priložnosti za razmislek, kot za prijetno druženje v dvoje, saj se zgoditi, da se boste včasih raje umaknili, kot da bi se pregloboko spuščali v neznane vode.

Kozorog horoskop – Zdravje                                                                    Ne boste ravno kipeli od zdravja in energije, tudi na splošno morda  občutite, da ste morda nekoliko bolj dovzetni za energije iz okolja in da se lahko manj zanesete na svojo pregovorno čvrstost, zato si le dovolite mir in počitek, ne da bi si pri tem očitali lenobo. Morda potrebujete več odmika, kot običajno in raje nekoliko poležite na kavču, kot da bi tekli od ene obveznosti do druge, zato Kozorogi le poslušajte nasvet mesečnega horoskopa in se ne ženite preveč, vse vas bo počakalo.

Kozorog horoskop – Denar

Mesečni horoskop Kozorogom obljublja ugodne vplive, zaenkrat predvsem rojenim na začetku znamenja. Lepo boste znali izkoristiti dobrodejne vplive, saj se glede na vašo zemeljsko naravo ne boste prav dosti odmikali od svojih običajnih poti, samo več sreče boste imeli. Opozorila torej niso potrebna, saj niste znani po svoji zapravljivosti, vedite pa, da si lahko privoščite več, kot običajno.

 

Mesečni horoskop Vodnar (20. 1. – 19. 2.):

Vodnar horoskop – Ljubezen

Vodnarji bi se tudi v maju lahko še zapletali v komunikaciji, zato le pazite, da si ne boste nabrali preveč minus točk. Obdobja se ne boste spominjali po najboljšem, od vas pa je odvisno, če boste v tem času naredili kakšno napako, ki bi od vas kasneje zahtevala, da jo popravite. Glede na mesečni horoskop, boste Vodnarji najbolj zadovoljni v prvem tednu meseca, zato ga dobro izkoristite, kasneje pa bi vas uspele energije pripeljati v situacije, v katerih se ne boste najbolje znašli. Proti koncu meseca se nekoliko pazite tudi napačnih odločitev in dejanj, saj boste morali dobro oceniti položaj, da ne bi ravnali v nasprotju z vašimi vrednotami.

Vodnar horoskop – Zdravje
Konec meseca Vodnarji nekoliko popazite, da ne bi sprejemali napačnih odločitev, saj prva misel ne bo nujno tudi prava, vsekakor pa situacija od vas terja, da preučite svoje možnosti iz večih zornih kotov. Mesečni horoskop Vodnarjem sam po sebi ne prinaša prevelikih izzivov, zato previdno, da si ne boste česa po nepotrebnem nakopali sami, saj vam hitre in nepremišljene poteze lahko prinesejo tudi nekaj težav.

Vodnar horoskop – Denar
Mesečni horoskop Vodnarjem, predvsem rojenim v začetku znamenja, prinaša nekoliko več zaupljivosti in vere v srečo, ki pa se ne bo nujno tudi obrestovala. Morda si boste s prehitrimi potezami kakšno situacijo tudi pokvarili, zato vsekakor velja opozoriti na nekoliko več zadržanosti pri odločanju, tudi nasvet druge osebe ne bo odveč, saj sami sebi ne boste znali najbolje svetovati.

 

Mesečni horoskop Ribi (20. 2. – 20. 3.):

Ribi horoskop – Ljubezen

Večino meseca boste prav uživali, nekoliko bolj naporna znata biti le prvi in zadnji teden v mesecu. Radi boste doma v družbi svojih najbližjih, saj vam bo to prineslo občutek varnosti in povezanosti, ki vas bo umirjal. V prvem tednu meseca ne bo narobe, če se boste kdaj ugriznili v jezik, namesto, da bi napadli, kasneje pa boste v tako dobri koži, da opozoril ne boste potrebovali. Mesečni horoskop rojenim v znamenju Ribi torej obljublja prijeten mesec, prijetne občutke pa seveda podelite tudi z drugimi člani vaše družine.

Ribi horoskop – Zdravje

Morda boste še nekoliko bolj občutljivi, prav tako obstaja verjetnost, da se boste ukvarjali s starimi zdravstvenimi težavami. Ni pričakovati, da bodo tegobe hujše narave, vseeno pa bodo od vas zahtevale nekaj več pozornosti in discipline. Mesečni horoskop rojenim v znamenju Ribi torej ne prinaša prav veliko nevšečnosti, če se le pojavijo, pa jim vsekakor namenite potrebno skrb in pozornost.

 Ribi horoskop – Denar

Nekaj časa z denarjem ne bi smeli imeti prav veliko težav, saj boste deležni lepe podpore svojega tradicionalnega vladarja, ker pa vseeno niste med najbolj praktičnimi, ne izkoriščajte dobrih vplivov čez mejo, da ne boste na koncu ostali praznih rok. Veliko bi naredili, če bi znali svoje prihodke in prihranke tudi pametno razporediti, zato mesečni horoskop rojenim v znamenju Ribi svetuje, da to poskusite narediti že zdaj, ko se vam ni treba boriti za vsak kovanec, saj boste kasneje nekoliko težje obvladali svoje finance.

Za vas pripravlja mesečni horoskop gospa Darja Ružnić

S pomočjo poznavanja astrologije zagotovo lahko bolje izkoristimo svoje potenciale in živimo bolj polno življenje, po drugi strani pa je astrologija zelo uporabna tudi pri čisto vsakdanjih stvareh. Omogoča nam poglobljen vpogled v našo notranjost, kjer so običajno skriti odgovori na večino vprašanj, s katerimi se ukvarjamo, z enako zavzetostjo pa nam odgovarja tudi na bolj konkretna vprašanja, kot so npr. kakšno bo jutri vreme, bi bilo danes popoldne dobro kupiti nov računalnik, je čas ugoden za selitev, se bo sestra dobro poročila in podobno. Veliko nam lahko pove tudi o kakovosti odnosov s pomembnimi drugimi, pa naj bo to partner, otrok, brat ali šef, seveda pa se vse prične pri najpomembnejšem odnosu v naših življenjih – s samim seboj.

Za podrobnejše analize so potrebni točni rojstni podatki (dan, mesec, leto, točen čas in kraj rojstva), pri tedenskih ali mesečnih horoskopih pa upoštevamo samo rojstni položaj Sonca v znamenju, ki se na različne načine povezuje s Soncem, Luno in planeti v opazovanem obdobju. Taki horoskopi so, kar se astrološkega dela tiče, dobro preučeni in točni, vseeno pa manj natančni, saj ne upoštevamo vseh pomembnih položajev v rojstni karti.

mesečni horoskop pripravlja gospa Darja

Mesečni horoskop za vas pripravljam Darja Ružnić, DastrolAS. V dolgih letih samostojnega učenja, predvsem pa v času šolanja na Astrološki akademiji Stella, pod mentorstvom vodilne slovenske astrologinje Eme Kurent, sem se neštetokrat prepričala v njeno uporabnost. Vesela bom, če boste astrologiji dali priložnost in spremljali mesečne napovedi za posamezna astrološka znamenja, morda pa vas celo zamika, da bi izvedeli kaj več.

PRIPOROČAMO:
– Knjigo leta 2022 – JOGODA – Joganandove energizacijske vaje KNJIGA leta 2022
– 
Aktivirajte svoje čakre – Načela in vaje za telo, um in dušo
– 7 korakov v angelsko svetlobo
– Kanaliziranje – kako kanaliziramo in kako se povežemo s svojim vodnikom