Akcija!

Ahat – plošča na lesu modra, 10 – 12 cm

AHAT – Kristal proti sevanju v prostoru

Preberite več
Redna cena: 18,90 
Akcijska cena: 15,40 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Ahat – plošča na lesu modra, 10 – 12 cm

AHAT – Kristal proti sevanju v prostoru

 

Ahat je zaščitni mineral, ki stopnjuje povezanost z zemljo. Podpira notranjo stabilnost in razvoj. Hkrati je ahat mineral dinamičnosti, saj spodbuja medsebojne odnose in vpliva na regeneracijo in rast.

Odlično se znajde v prostoru, kjer deluje kot generator življenjske energije. Njegovo vibracijo lahko okrepite na ta način, da za ploščo postavite prižgano svečo, saj bo ogenj na ta način zažarel skozi ploščo, ki se bo ogrela. Njegova toplina seva v prostor in oddaja toplo vibracijo.

Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.

 

Pablo Picasso je napisal: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

 

V svoj dom lahko postavljate različne minerale. Iz spodnje tabele lahko izbirate in izberete zase najboljšo kombinacijo:  

 KUHINJA pogosto srce vašega doma, zato zeleni minerali krepijo njeno ljubečo energijo, rožnati pa podarjajo svežino in toplino (avanturin, roževec, zelena ali roza ahatna plošča, rubelit 
 SPALNICA vijolični ametist vam bo podaril mirno spanje, roževec, rubelit pa popestril ljubezen
 DNEVNA SOBA citrin vas okrepi in napolni z energijo, položite ga v levi kot (blagostanje). Izberite barvo ahata, ga postavite pred TV sprejemnik, da bo prečistil in transformiral energijo. Okrepite jo s svečo.
 KOPALNICA akvamarin, ahat, lunin kamen, so minerali, ki pomirjajo in osvobajajo. Z ahatno ploščo na oknu boste dosegli, da vas bodo obiskala vilinska bitja, svetloba in sonce.
 PISARNA turmalin in heliotrop bosta uredila vaše misli diplomatsko in razumno, ahatna plošča bo prečistila sevanja, vas zaščitila pred monitorjem in računalnikom, vi pa boste zasijali

Velikost artikla: Od 10 – 12 cm, plošče so nepravilni krogi

Barva: Minerali so sliki primerljivi. V ploščah zasledimo odtenke barve od svetlih do temnih in belih vključkov. Pogosto so tudi vidni kristali vode v plošči. Ločimo jih po značilnih črtah in krogih, ki objemajo mineral in so po večini neprekinjeni.

Obdelava materiala: Visoko polirana plošča ahata, ki jo lahko postavite na priloženo leseno stojalo, ali uporabljate za kristaloterapijo (polaganje na telo)Vrsta materialaAhat, mineral

Ob naročilu prejmete: Ahatna plošča na lesenem stojalu, ki ima vdolbino za majhno čajno svečko, dodan opis o mineralu

Dovoljena odstopanja: Opomba: gre za naravni mineral, zato so dovoljena odstopanja od slike po barvi, obliki ali velikosti, vendar so sliki primerljivi.

Oblika in pomen:Simbol kroga označuje popolnost, celovitost, enost. Krog je znamenje absolutnega, zbran sam v sebi in nima ne začetka ne konca. Krog je tudi simbol zaščite, kot obdajajoča oblika, ki je zagotovljena v njegovih mejah. Krog simbolizira tudi čas, večnost, neminljivost in združitev vsega dobrega.

Uporaba: Mineral lahko postavimo ob računalniku, tv sprejemniku, saj na ta način varuje pred sevanji, lahko pa ga nosimo v žepu, torbici ali mošnjičku, tem mineralom pravimo žepni minerali. Odlični so tudi za postavitev kristalne mreže doma (zavihek ezoterika, kristalne mreže)

Vibracija in namen: Splošno o ahatu: je kristal dinamičnosti, spodbuja pozitiven odnos, za to je dovolj že sama prisotnost ahata v prostoru.Ahate tudi umetno barvajo, vendar se z barvanjem ohrani lastnost samega minerala. Ahate izdelujejo tudi v razne amulete in drugi nakit, zelo dobre so geode za postavitev v prostoru in plošče, ki preprečujejo razna sevanja.

Bodi prvi ocenjevalec “Ahat – plošča na lesu modra, 10 – 12 cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.