Anatomija duha

Sedem stopenj moči in zdravljenja

Ta obsežni vodnik po energijskem zdravljenju temelji na modrosti hindujske, krščanske in kabalistične tradicije ter razkriva prikriti stres, prepričanja in stališča, ki povzročajo bolezni.

Anatomija duha je najdrznejši prikaz energijske medicine doslej, napisala pa jo je ena vodilnih osebnosti na tem področju, mednarodno priznana intuitivna zdravilka Caroline Myss, ki jo uvrščajo med »najzanimivejše nove glasove na področju alternativnega zdravljenja in duhovnosti« (Publishers Weekly).

Delo dr. Myss, ki temelji na petnajstih letih raziskovanja energijske medicine, kaže, kako se vsaka bolezen ujema z vzorcem čustvenega in mentalnega stresa, prepričanj in stališč, ki vplivajo na določene dele človeškega telesa.

Preberite več
Cena: 27,90 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Anatomija duha – Sedem stopenj moči in zdravljenja

Knjiga predstavlja tudi avtoričin prelomni model sedmih središč duhovne in fizične moči v telesu, v katerem je združila starodavne modrosti treh duhovnih tradicij – hindujskih čaker, krščanskih zakramentov in kabalističnega drevesa življenja – da bi ponazorila sedem stopenj, ki jih moramo vsi prepotovati v iskanju višje zavesti in duhovne zrelosti.

S tem modelom pokaže, kako lahko razvijamo svoje skrite intuitivne moči, hkrati pa krepimo osebno moč in duhovno rastemo.

Z Anatomijo duha se boste naučili drugače opazovati svoje telo in duha ter tako pridobili orodja za duhovno rast in telesno celovitost, ki vam bodo spremenila življenje.

 

Iz uvoda knjige:

Od prve izdaje Anatomije duha je minilo že dvajset let. Nikoli nisem pričakovala, da bo ta knjiga požela tolikšen mednarodni uspeh.

Če bi mi takrat nekdo rekel, da me bo Anatomija duha izstrelila v vlogo mednarodne govorke o duhovnosti, ne bi verjela. Vendar se je zgodilo natanko to, za kar sem še danes izjemno, globoko hvaležna.

Nešteto ljudi iz najrazličnejših držav mi je zaupalo, kako se jim je spremenilo življenje, potem ko so prebrali to knjigo. Veliko jih je povedalo, da so zaradi Anatomije duha začeli drugače vrednotiti svoje verske tradicije.

Morda pa so v svetih spisih vendarle skrite mistične resnice. Morda tiste »stare bukve in zvitki«, na katerih so tradicionalne veroizpovedi utemeljile svoj obstoj, niso zgolj potegavščina.

Vsaka generacija mora dovoliti tem resnicam, da spet spregovorijo v kontekstu sedanjosti. Navsezadnje so te resnice večne.

»Vizija se najpogosteje uresniči, če jo človek dolga leta živi kar se da globoko in pristno. Takšno je delo Caroline Myss. Po desetletjih močne osredotočenosti in intenzivnega življenja je ustvarila izjemno prodorno delo, ki nam pokaže smisel na številnih ravneh, vse pa so Intenzivne, prežete z duhovnostjo in uporabne. Anatomija duha je izreden podvig osebe, ki razmišlja povsem izvirno.«

– Dr. Clarissa Pinkola Estés, avtorica knjige Ženske, ki tečejo z volkovi

»Že ko sem prebrala prvi dve poglavji Anatomije duha, sem opazila, da sta se moje delo in pogled na svet korenito spremenila – nanju sem začela gledati povsem drugače. Znanje, zbrano v knjigi, nas presune z močnim sporočilom, da sta duh in biologija neizpodbitno povezana, in je ključ do zdravljenja na vseh ravneh. Caroline Myss je zgoščeno povzela starodavno modrost, ki jo lahko uporabimo v zdravstvenem sistemu novega tisočletja.«

– Christiane Northrup, dr. med., avtorica knjige Žensko telo, ženska modrost

 

CAROLINE MYSS je predana snovanju izobraževalnih programov na področju človeške zavesti, duhovnosti in misticizma, zdravja in energijske medicine ter uveljavljanju znanosti o zdravilni intuiciji. Leta 1996 je zbrala izsledke večletnega raziskovanja zdravilne intuicije, ki ga je opravljala z delom na področju človeške zavesti, in jih objavila v knjigi Anatomija duha. Knjiga je bila uvrščena na seznam najbolje prodajanih knjig New York Timesa in prevedena v osemnajst jezikov. Doslej so bralci kupili več kot milijon in pol izvodov.

Kategorija: Zavest in moč uma

Avtor: dr. Caroline Myss

Število strani: 294

Vezava: mehka

Velikost: 21 x 14 cm

ISBN: 9789617129984

Datum izdaje: 2022

Izdal: Založba Primus

Bodi prvi ocenjevalec “Anatomija duha”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.