Akcija!

Avtobiografija jogija

Zelo redko se zgodi, da prerok veličine Paramhanse Joganande, lastnoročno napiše poročilo o svojih življenjskih izkušnjah. Otroška odkritja, njegovi obiski svetnikov in indijskih mojstrov, leta učenja v ašramu njegovega učitelja in dolgo skrito učenje samouresničenja, vse to je postalo z njegovim zapisom dosegljivo zahodnemu bralcu. Sledilci različnih duhovnih poti so prepoznali Avtobiografijo jogija kot mojstrovino duhovne literature. Knjiga pa je kljub vsej globini polna nežnega humorja, živih zgodb in praktične zdrave pameti.

To ni navadna knjiga, temveč duhovni zaklad. Za vse iskalce resnice pomeni branje njenega upanja polnega sporočila začetek velike avanture.

Paramhansa Jogananda je bil prvi indijski mojster joge, čigar poslanstvo je bilo živeti in učiti na Zahodu. Leta 1920, ko je na svojem, kot ga je sam klical, duhovnem pohodu, prekrižaril Združene države, so njegovi poslušalci napolnili največje ameriške dvorane. Njegov začetek je bil resnično impresiven, njegov trajni vpliv pa še večji. Ta knjiga, ki je bila v izvirniku prvič izdana leta 1946, je pomagala sprožiti in navdihovati duhovno revolucijo na Zahodu.

Preberite več
Redna cena: 27,90 
Akcijska cena: 25,95 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Avtobiografija jogija

Ne več kot 420 straneh boste odkrili zgodbo največjega duhovnega mojstra 20. stoletja, skozi katero boste spoznali starodavno znanost joge in meditacije. Jogananda v knjigi jasno razlaga subtilne zakone življenja, ki se skrivajo tako za običajnimi dogodki vsakdanjega življenja kot izjemnimi dogodki, ki jih imenujemo čudeži. Njegova nenavadna življenjska zgodba tako postane vir, s pomočjo katerega lahko odkrijemo skrivnosti človeškega obstoja.

Vrednost te knjige močno povečuje dejstvo, da je to ena redkih knjig o modrih možeh Indije, ki je bila napisana v angleščini. Ni je napisal novinar ali kakšen tujec, temveč nekdo njihove rase in učenja, torej gre za knjigo o jogijih, ki jo je napisal jogi.

Ta njegov nenavadni življenjski dokument razkriva globino hindujskega uma in srca ter duhovno bogastvo Indije. Je poročilo očividca o izrednem življenju in moči modernih hindujskih svetnikov, zato ima knjiga časovno in brezčasovno vrednost

Avtobiografija jogija je sodobna duhovna klasika, ki je bila prevedena v več kot 20 jezikov in je spremenila življenja več milijonov duhovnih sledilcev po vsem svetu.

Joganandine žive besede so me ponesle na njegova srečanja z duhovnimi velikani. Pri tem je nekaj drobtinic z bogato obložene duhovne mize padlo tudi name. Ta milost me je učila in zdravila na vseh ravneh. Vse, ki ste lačni duhovnih spoznanj, vabim, da se pridružite temu mističnemu, zdravilnemu popotovanju z Joganando.

Kategorija: Duhovni vodniki in duhovni mojstri

Avtor: Paramhansa Jogananda

Število strani: 424

Vezava: mehka

Velikost: 16 x 23 cm

ISBN: 9789617033724

Datum izdaje: 2019

Izdal: Založba Primus

Bodi prvi ocenjevalec “Avtobiografija jogija”

Zaenkrat še ni mnenj.