Akcija!

Beležka, notesnik ali dnevnik za pisanje Čakra Mandala iz pravega usnja (20x14cm), 200 strani

Ročno izdelana beležka, notesnik Čakra Mandala se lahko uporablja kot zvezek, dnevnik ali skicirka.

Čudoviti okraski na ovitku dodajo svoj čar in svoj edinstven slog.

Je enostaven za prenašanje, lahko ga vzamete v torbi na potovanju ali službenem potovanju kot dnevnik, popotni zvezek, beležko, rokovnik ali skicirko.

Popolno darilo za vsako priložnost za moške in ženske

Velikost: Višina 20 cm x Širina 14 cm

Beležnica ima 200 strani brez črt

Preberite več
Redna cena: 27,90 
Akcijska cena: 25,90 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Čakre so subtilni energetski centri v telesu, ki so povezani z našim čustvenim, mentalnim in fizičnim zdravjem. V tradicionalni indijski medicini in jogi se čakre pogosto obravnavajo kot ključni elementi našega energijskega telesa. Obstaja sedem glavnih čaker, ki se nahajajo od korena hrbtenice do vrha glave.

Vsaka čakra ima svojo specifično funkcijo in povezavo z različnimi vidiki našega življenja. Na primer, korenska čakra je povezana z našo stabilnostjo in temelji, srčna čakra pa z ljubeznijo in sočutjem. Čakre lahko občutimo kot vibracijo ali valovanje energije v telesu. Meditacija in prakse joge se pogosto uporabljajo za uravnoteženje čaker in izboljšanje splošnega zdravja in dobrega počutja.

Mandala je duhovni simbol, ki izhaja iz hinduizma in budizma. Gre za geometrični vzorec, ki predstavlja univerzalno energijo in celovitost. Mandala se običajno uporablja v meditaciji kot orodje za osredotočanje in sproščanje uma. V hinduizmu in budizmu se mandala pogosto uporablja tudi kot sveti prostor za obrede in meditacijo.

Mandala ima lahko različne oblike, od preprostih geometrijskih vzorcev do zapletenih slik, ki vključujejo simbole in alegorične figure. Barve in oblike mandale so pogosto simbolične, vsaka barva in oblika ima svoj pomen in pripomore k ustvarjanju posebne energije mandale. Skozi mandalo se lahko povežemo z notranjim jazom in zavedanjem univerzalne povezanosti vseh stvari.

Bodi prvi ocenjevalec “Beležka, notesnik ali dnevnik za pisanje Čakra Mandala iz pravega usnja (20x14cm), 200 strani”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.