Akcija!

Bodi, kar hočeš & Vzemi, kar hočeš – spremite svoje mišljenje in spremenilo se bo vaše življenje

Avtor Chris Prentiss je prepričan, da lahko vsak od nas doseže, karkoli hoče.

Postane lahko oseba, kakršna želi biti, in dobi vse, kar želi imeti.

Trdno verjame, da smo ljudje opremljeni z vsem, kar potrebujemo, da bi dosegli takšne cilje.

Na podlagi lastnih izkušenj in izkušenj s starodavnimi modrostmi bralčev svet zakoreninjenih togih prepričanj postavlja na glavo.

Preberite več
Redna cena: 25,90 
Akcijska cena: 23,31 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Bodi, kar hočeš & Vzemi, kar hočeš – spremite svoje mišljenje in spremenilo se bo vaše življenje

Za izhodišče vzame Vesolje kot živi mehanizem in najmogočnejšo silo, ki obdaja vsakogar od nas. Zavedanje Vesolja in zavedanje o Vesolju okrepi tudi zavedanje o samemu sebi. Prav zavedanje je tista miselna dejavnost, ki posameznika postavlja v vlogo objektivnega opazovalca in mu omogoča, da iz okolice sprejema povratne informacije o sebi, o svoji pravi naravi. Naučili smo se, da je svet razdeljen na živi in neživi del, pri čemer ‘neživo’ dojemamo kot vnaprej resnično in večinoma nespremenljivo. Chris Prentiss pa trdi drugače.

Naslednja zelo pomembna miselna veščina je sposobnost predstave, ki lahko spreminja resničnost! Vizualizacije in idealizacija trenutnega stanja bojda neverjetno pripomorejo k boljšim rezultatom.

Vsak trenutek se rodi nova priložnost za napredek, spremembo. Z ustreznimi ‘orodji’ lahko iz vsake najmanjše priložnosti, ki jo pravočasno in ustrezno izkoristimo, iztisnemo nepredstavljivo več, kot bi si lahko sploh mislili. Notranje in zunanji Vesolji sta dve ločeni, a vendar zelo tesno povezani okolji, ki delujeta po podobnih pravilih. Chriss Prentiss nas seznani s pravili in nam jih pomaga razumeti, da pridemo do zavedanja.

Pozitivna naravnanost

V vsakem poglavju je poudarjen pomen volje, trdega dela in pozitivne naravnanosti. Vsi namreč vemo, da za dežjem vedno posije sonce, vendar se z dežjem nikakor ne moremo sprijazniti in ga dojemati kot nekaj, kar obeta boljše čase. V svoji knjigi Prentiss precej strani namenja prav razmišljanju o težavah kot najboljših priložnostih za uspeh.

Svoja zanimiva razmišljanja podkrepi s primeri in citati mnogih modrecev, vsako poglavje pa zaokroži z navodili za uporabo novih znanj v vsakdanjem življenju. Prav zaradi omenjenih vaj so Prentissove besede tako zelo dragocene – ker so v celoti preverljive!

To ni knjiga, ki bi jo prebrali in odložili nazaj na polico, ampak knjiga, ki jo boste vzljubili kot zvestega sopotnika in vodnika po življenju.

Kategorija: Knjige za osebno rast

Avtor: Chris Prentiss

Število strani: 278

Vezava: mehka

Velikost: 21 x 14 cm

ISBN: 978-961-94541-0-7

Datum izdaje: 2018

Izdal: Založba Cangura.com

Bodi prvi ocenjevalec “Bodi, kar hočeš & Vzemi, kar hočeš – spremite svoje mišljenje in spremenilo se bo vaše življenje”

Zaenkrat še ni mnenj.