Akcija!

Bog je govoril z mano

Modrost in inteligenco lahko dosežemo, ko se obrnemo vas

»Velika radost je, ko nekaj naredite po trenutnem navdihu. Ko to storite, najdete pravo svobodo Duha. Našli boste novo radost in svobodo, za kateri želim, da bi ju imeli vsi moji otroci.

Življenje je tako preprosto. Ohranite ga takšnega. Naj vas nič ne obremenjuje ali stiska. Vse je dobro. V sedanjosti živite na polno.

Preberite več
Redna cena: 23,90 
Akcijska cena: 11,95 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Ne razmišljajte o jutrišnjem dnevu. V celoti uživajte v tem, kar se dogaja zdaj. Naj bo vaša zavest dvignjena in vaš um usmerjen Name. Glejte, kako Moja popolnost deluje v vas in skozi vas, vse vaše potrebe so izpolnjene, kajti vse, kar imam Jaz, je vaše.

Naj besede in misli, ki ste jih tolikokrat slišali, postanejo del vašega celotnega bitja, in vibrirajoče besede, ki se manifestirajo, postanejo resničnost.«

Sporočila v tej knjigi nas pozivajo k popolni veri v proces življenja – k zaupanju v Boga, vesolje, duha, ljubezen ali kakor koli že želimo poimenovati božanski vir. Potrjujejo, da sta v vsem prisotni notranja modrost in inteligenca, s katerima lahko stopimo v stik, če se obrnemo vase. To lahko stori vsak od nas in sam v sebi odkrije tihi božji glas.

Eileen Caddy

avtorica-knjige-eileen-caddy

Svetovno priznana Eileen Caddy (1917-2006), je imela, kot ena od treh ustanoviteljic fundacije Findhorn na Škotskem, pomembno vlogo pri oblikovanju te mednarodne duhovne skupnosti.

Leta 2005 je za svoje življenjsko delo na področju duhovnega raziskovanja od kraljice prejela red MBE (Member of the Order of the British Empire).

Knjige, ki jih je napisala po navdihu (The Dawn of Change, Footprints on the Path, God Spoke to Me, The Living Word in The Spirit of Findhorn), so v skupnost Findhorn pritegnile množice ljudi. Eileen Caddy, čudovito običajna, kot je sama sebe opisovala, je s svojo osebnostjo premikala omejene izkušenje običajnega človeka do samih meja Božjega kraljestva.

Kategorija: Duhovni vodniki

Avtor: Eileen Caddy

Število strani: 195

Vezava: mehka

Velikost: 14,5 x 21,0 cm

EAN koda: 978-961-7079-30-2

Izdal: Založba AUM

Mnenja kupcev

Oddajte svoje mnenje

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

  1. Nevenka

    Odlična knjiga, polna vere in verovanja v neskončno inteligenco – priporočam!

  2. katarina S.

    Eileen Caddy poznan že nekaj časa in to knjigo sem prebrala že v angleškem jeziku, odlična priporočam. Dve sem že kupila v prednaročilu za darilo.