Akcija!

Bogastvo in notranji mir

V svoji zadnji knjigi, ki jo je napisal pri starosti 84 let, Napoleon Hill razkriva svoja globoka spoznanja o tem, kako dobiti tisto, kar želite – in to kar najbolje izkoristiti. V razumljivem in preprostem jeziku razloži tehnike, ki dokazano delujejo in s pomočjo katerih boste prejeli moč za služenje denarja in obenem za uživanje notranjega miru.

Naučite se, kako:
– uspeti v življenju tako, da ste to, kar v resnici ste,
– razviti zdrav ego,
– uspevati pri delu, ki ga želite opravljati,
– ves čas napredovati,
– vsak izziv spremeniti v uspeh
in še mnogo več.

Preberite več
Redna cena: 29,90 
Akcijska cena: 26,91 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Bogastvo in notranji mir

Denar, kariera in finančno obilje 

Napoleon Hill je kot mladenič razmišljal podobno kot mladi ljudje danes. Uspeh je povezoval z denarjem in dobro kariero. Želel je biti pomemben in živeti razkošno življenje. Tudi današnji bralci njegovo najbolj priljubljeno knjigo Z idejo do bogastva! povezujejo s finančnim obiljem – toda Hillovo mišljenje se je kasneje v življenju spremenilo.

V enem od svojih člankov je zapisal, da ko je kot mladenič verjel, da je pomembno, da si kupi Rolls Roycea, takoj ko je začel služiti veliko denarja. Kupil je tudi drago nepremičnino v New Yorku; imel je služabnike in številne zaposlene, ki so ustregli vsaki njegovi želji. Ekstravagantno zapravljanje pred Veliko Depresijo leta 1929 je povzročilo, da je kasneje Hill izgubil vse svoje premoženje, vključno s kupljeno nepremičnino.

Duševni mir 

Ko je leta 1967 objavil svojo knjigo Bogastvo in notranji mir, je bil Napoleon star 84 let. Njegovo sporočilo svetu se je spremenilo. Bil je starejši in bolj moder; s knjigo je želel svetu prenesti sporočilo o pomembnosti notranjega miru.

V knjigi Napoleon zapiše, da želi bralcu pomagati, da se izogne enakim napakam, kot jih je storil sam. Med branjem knjige se boste naučili, da je za notranji mir potrebno veliko več kot denar in materialno bogastvo. Spoznali boste, da se je potrebno učiti iz preteklih napak, razviti pozitivni mentalni odnos, živeti brez strahu in deliti svoje obilje z drugimi.

Napoleon Hill je opravil ogromno raziskav ter intervjujev z najbogatejšimi ljudmi svojega časa in napisal številne knjige o tem, kaj pomeni biti uspešen. Ta njegova zadnja knjiga združuje vse njegove znanje o tem, kako v življenju pridobiti tako bogastvo kot notranji mir.

Napoleon Hill

Napoleon Hill se je rodil leta 1883 v revni družini, kasneje pa žel velike uspehe kot novinar in odvetnik. Bil je svetovalec poslovnega mogotca Andrewa Carnegieja in ameriškega predsednika Franklina Roosevelta. Ob pomoči Carnegieja je na podlagi misli in izkušenj več mogotcev, ki so obogateli, izoblikoval filozofijo uspeha. Njegova fundacija je v zadnjih letih objavila njegove knjižne uspešnice po vsem svetu, s katerimi je močno vplival na celoten svet. Med njegove slavne naslove uvrščamo Z idejo do bogastvaLeto bogatenja po Napoleonu Hillu in Ključi do uspeha po Napoleonu Hillu

»Z idejo do bogastva je v izvirni angleški različici ugledala luč sveta 1967, ko je štel 64 let. Medtem se je postaral, postal bistveno modrejši in želel je ljudem predočiti, kako pomemben je notranji mir.

V knjigi Bogastvo in notranji mir skuša bralcu pomagati izogniti se napakam, ki jih je zagrešil sam. Med branjem boste morda na podlagi njegovega življenja ugotovili, da za notranji mir potrebujemo bistveno več kot denar in gmotno imetje. Prebrali boste, kako se je treba učiti iz svoje preteklosti, izoblikovati pozitivno miselno naravnanost, v življenju pomahati strahovom v slovo in deliti svoje bogastvo z drugimi.

Napoleon Hill je v svojem nadvse zanimivem življenju pod streho spravil številne raziskave, intervjuje in zapise, kjer se je ukvarjal s tem, kaj pomeni uspeti. Pričujoča knjiga, ki je obenem njegova zadnja, združuje na enem mestu vse njegovo znanje o življenju z notranjim mirom.«

Kategorija: Knjige za osebno rast

Avtor: Napoleon Hill

Število strani: 348

Vezava: mehka

Velikost: 14 x 21 cm

ISBN: 978-961-7079-01-2

Datum izdaje: 2019

Izdal: Založba Cangura.com

Bodi prvi ocenjevalec “Bogastvo in notranji mir”

Zaenkrat še ni mnenj.