Akcija!

Branje avre za začetnike – Odprite okno v svojo dušo – PREDNAROČILO

Odprite okno v svojo dušo

»Na svetu boste videli veliko več lepote in se čudili, kako ste jo v preteklosti spregledali.«
-Richard Webster

Ko ste navdušeni ali vznemirjeni, ne bodite presenečeni, če se okoli vas nenadoma pojavi sijoč rumeni sij avre. Če izgubite živce, se lahko okoli vašega telesa pojavi umazano rdeča meglica. Naredite nekaj velikodušnega in vaša avra se bo razširila. Preprosto povedano, vaša avra je fizična manifestacija vaše duše. Avra, avra, avra –
izrazite svojo notranjo svetlobo in jo pustite, da sije skozi vas in okoli vas, saj je to ključ do harmonije in notranjega miru.

KNJIGA JE V PREDNAROČILU – previden izzid je cca. 30.06.2024.
Knjiga bo prevedena v slovenščino, naslovnica je informativna.

Prvih 50 naročnikov prednaročila dobi 35% popusta na prednaročila. – PRODANO
Drugih 30 naročnikov prednaročila dobi 30% popusta na prednaročila. – PRODANO
In vsi ostali naročniki prednaročila dobijo 25% popust na prednaročila.

Preberite več
Redna cena: 27,90 
Akcijska cena: 20,93 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Richard Webster se je rodil v Aucklandu na Novi Zelandiji. Šolal se je na King’s School in King’s College . Kot otrok je pisal in izdajal tedenski soseski časopis The Waiochiel , ki ga je prodajal svojim sosedom.  Več let je delal v založništvu, preden je začel kariero pisatelja, zabavljača in govornika. Sprva je delal kot pisatelj duhov in o tej temi napisal majhno knjigo.  Je avtor 122 knjig, predvsem o novodobnih temah. Napisal je tudi tri romane.

Njegove knjige so prevedene v 29 jezikov: bolgarščino, kitajščino (poenostavljeno), kitajščino (tradicionalno), hrvaščino, češčino, danščino, nizozemščino, estonščino, francoščino, nemščino, grščino, madžarščino, bahasa indonesia, italijanščino, japonščino, korejščino, latvijščino, Litovščini, poljščini, portugalščini, romunščini, ruščini, srbščini, slovaščini, slovenščini, španščini, švedščini, tajščini in turščini.

Rainbow News ga je označil za “enega najuspešnejših pisateljev v državi”. Revija New Idea je zapisala, da je Richard “verjetno najuspešnejši avtor Nove Zelandije”.

Webster se je pojavil v številnih radijskih in televizijskih programih, vključno z Hard Copy , WMAQ-TV (Chicago), KTLA-TV (Los Angeles), KSTW-TV (Seattle) in Mike and Maty (ABC). [12] Leta 1996 je bil eden od nastopajočih v The Great Kiwi Magic Show na TV3.

Kategorija: Ezoterika

Avtor: Richard Webster

Število strani: 228

Vezava: mehka

Velikost: 14,5 x 21,0 cm

EAN koda:

Datum izida: predvidoma 30.6.3024

Izdal: Založba AUM

KNJIGA JE V PREDNAROČILU – previden izzid je cca. 30.06.2024.
Knjiga bo prevedena v slovenščino, naslovnica je informativna.

Prvih 50 naročnikov prednaročila dobi 35% popusta na prednaročila. – PRODANO
Drugih 30 naročnikov prednaročila dobi 30% popusta na prednaročila. – PRODANO
In vsi ostali naročniki prednaročila dobijo 25% popust na prednaročila.

Branje avre za začetnike – Odprite okno v svojo dušo

»Na svetu boste videli veliko več lepote in se čudili, kako ste jo v preteklosti spregledali.«
-Richard Webster

Ko ste navdušeni ali vznemirjeni, ne bodite presenečeni, če se okoli vas nenadoma pojavi sijoč rumeni sij avre. Če izgubite živce, se lahko okoli vašega telesa pojavi umazano rdeča meglica. Naredite nekaj velikodušnega in vaša avra se bo razširila.

Preprosto povedano, vaša avra je fizična manifestacija vaše duše. Avra, avra, avra – izrazite svojo notranjo svetlobo in jo pustite, da sije skozi vas in okoli vas, saj je to ključ do harmonije in notranjega miru.

Zdaj se lahko naučite kako videti avro – energijo, ki jo izžarevate vi in drugi ljudje, s pomočjo preverjenih metod, ki jih Richard Webster uči v svojih tečajih psihičnega usposabljanja. Odkrijte, kako avra odraža vaše notranje stanje in kako lahko zavestno vplivate nanjo, da dosežete večjo duševno ravnotežje in blaginjo. Ko boste osvojili tehniko opazovanja avre, boste lahko bolje razumeli sebe in druge ter se povezali z globljimi vidiki svoje duhovne poti.

Naučite se občutiti avro, videti njene barve in pojasniti, kaj te barve pomenijo. Spoznajte sistem čaker in kako vzpostaviti ravnovesje v preveč ali premalo stimuliranih čakrah. V avro vtisnite svoje želje in tako v življenje pritegnite, kar si želite. Vse to je mogoče s knjigo Branje avre za začetnike. Ne odlašajte več, stopite na pot samospoznavanja in razsvetljenja z močjo avre, ki vam bo vodila pot.

O avtorju
Richard Webster (Nova Zelandija) vsako leto potuje po svetu in predava ter vodi delavnice o psihičnih temah. Napisal je več knjig, večinoma o psihičnih temah, in piše tudi mesečne kolumne v revijah. Richard je poročen in ima tri otroke. Njegova družina zelo podpira njegov poklic, vendar se je najstarejši sin po opazovanju očetove kariere odločil, da bo postal računovodja.

 

KNJIGA JE V PREDNAROČILU – previden izzid je cca. 30.06.2024.
Knjiga bo prevedena v slovenščino, naslovnica je informativna.

Prvih 50 naročnikov prednaročila dobi 35% popusta na prednaročila.
Drugih 30 naročnikov prednaročila dobi 30% popusta na prednaročila. 
In vsi ostali naročniki prednaročila dobijo 25% popust na prednaročila.

Rainbow News ga je opisal kot ‘enega najuspešnejših pisateljev v državi’. Revija New Idea je zapisala, da je Richard ‘verjetno najuspešnejši novozelandski avtor’.

Webster se je pojavil v številnih radijskih in televizijskih oddajah, med drugim v Hard Copy, WMAQ-TV (Chicago), KTLA-TV (Los Angeles), KSTW-TV (Seattle) ter Mike and Maty (ABC). Leta 1996 je bil eden od nastopajočih v oddaji The Great Kiwi Magic Show na TV3.

Leta 2000 je bila ustanovljena nagrada Richarda Websterja za popularno leposlovje, zmagovalec pa prejme 5.000 dolarjev nagrade in objavo svojega zmagovalnega dela.

Webster je nekdanji predsednik novozelandskega društva čarovnikov. Februarja 2013 je prejel prestižno nagrado Grand Master of Magic.

Magija in mentalizem – Richard je napisal 37 knjig za čarovnike in mentaliste, od katerih so mnoge uvrščene med sodobne klasike. Prav tako je tržil več učinkov ter izdal zgoščenke in DVD-je s svojimi tehnikami in učinki. Za druge izvajalce je napisal knjige o čarovnijah, več knjig o čarovnijah pa je napisal pod različnimi psevdonimi. Njegovi čarobni učinki so bili objavljeni v številnih poklicnih revijah, med drugim v Abracadabra, Alakazam, Genii, The Linking Ring, Magicana, Magick, Magigram, Magic New Zealand, The Magic Circular, Mind Over Magic, New Invocation, Seance, Vanish in Vibrations.

Richard Webster je avtor, ghostwriter, mentalist, hipnotizer in čarovnik.

Bodi prvi ocenjevalec “Branje avre za začetnike – Odprite okno v svojo dušo – PREDNAROČILO”

Zaenkrat še ni mnenj.