Akcija!

Brez programiranih vzorcev – začetek iz čiste osnove bivanja

Avtor več knjižnih uspešnic Joe Vitale v svoji prvi knjigi o ho’oponopono, Brez omejitev, predstavi edinstveno tehniko preboja v življenju, ki se je lotimo sami, izmučenim ljudem, ki jih je stres malodane pokopal pod seboj, pa pomaga premagovati ovire in doseči cilje. Vse samo s preprosto tehniko.

Brez omejitevje prva knjiga, ki bralcu pojasni, kako lahko skrivna havajska metoda, imenovana ho’oponopono, pomaga ljudem do zdravja, bogastva, sreče in še marsičesa drugega. Že več tisoč ljudem po vsem sveta je pomagala vzeti vajeti nad svojim življenje v svoje roke in si uresničiti želje iz samih globočin njihovega srca. V njej ste lahko prebrali, kako je neobičajen terapevt pomagal pozdraviti celoten oddelek duševno bolnih zločincev v psihiatrični bolnišnici na Havaji. V knjigi Brez programiranih vzorcev pa nadaljuje tam, kjer se Brez omejitev konča. V njej si lahko preberete nove zgodbe, seznanite z novim procesom in spoznate četrto fazo prebujenja – razsvetljenja.

Preberite več
Redna cena: 28,90 
Akcijska cena: 23,12 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Brez programiranih vzorcev – začetek iz čiste osnove bivanja

V knjigi Brez programiranih vzorcev si lahko preberete, kako se lotiti programa, imenovanega ‘čiščenje’, s katerim brišete programe in prepričanja pri sebi, katerih se sploh ne zavedate, enako kot že Brez omejitev pa boste spet izvedeli, kako lahko s preprostimi stavki »Ljubim te. Žal mi je. Oprosti mi. Hvala,« najdete pot do Božanskega.

Življenje nam vedno znova prinaša izzive. Ho’oponopono, kot vam ga predstavi avtor Joe Vitale, vas vodi po poti življenja z orodji, ki jih potrebujete za odstranjevanje ovir in za odpiranje za neskončne možnosti.

Ste pripravljeni sneti okove s svojega telesa? Ste pripravljeni na čudeže? Ste pripravljeni narediti konec omejitvam? Praktično vse, kar počnete, je posledica delovanja na podlagi nezavednega uma, ki sledi programiranju, za katerega komaj veste, da obstaja. Če se ne soočite s svojimi prepričanji, vam lahko mečejo polena pod noge do konca življenja. Knjiga Brez programiranih vzorcev vam tako razloži, kako z levo roko premostiti težave, ki jih povzroča vaše programiranje. Samo postati morate del rešitve in se prebuditi.

Knjiga Brez programiranih vzorcev vam bo pokazala, kako z zgoraj omenjenimi stavki, ki sodijo v sodobno različico ho’oponopono, stopate v življenju z lahkotnejšim korakom naprej. Bolj ko čistite, bolj ko se približujete ničli, bližje ste čarovniji, čudežem in koncu omejitev.

Pridružite se nam še v nadaljevanju knjige Brez omejitev, in se prepustite svetu modrosti, ki vas bo vodil do popolnega stanja Božanskosti oziroma brez programiranih vzorcev.

MNENJA O KNJIGI

»Joejeva nova knjiga je točno takšna, kot sem si predstavljala, da bo – VRHUNSKA! Nadvse zanimive zgodbe in uvidi so me spravili v dobro voljo in mi dušo napolnili z ljubeznijo. To je res pot do čudežev!« – JANET BRAY ATTWOOD, soavtorica knjižne uspešnice z lestvice New York Times, The Passion Test (Preizkus strasti)

»Po tej knjigi bi morali posneti film. Mojstrovina, ki niza zgodbe in razkriva, kako havajski sistem zdravljenja ho’oponopono zares deluje.«

–      BARNET BAIN, filmski producent, Življenje po življenju in Celestinska prerokba

»Pred mnogimi leti sem prebrala Joejevo prvo knjigo na to temo. Brez omejitev se mi je zdela malo čudna. Lotila sem se tam opisane tehnike, vendar sem šele po branju knjige Brez programiranih vzorcev zares razumela, kako jo pravilno uporabljati. V knjigi Brez programiranih vzorcev  mi je predstavila, kako naj tehniko uporabljam v življenju. Ves čas se priporoča čiščenje. Po mesecu nenehnega čiščenja sem dodobra očistila svojo preteklost, kar se je zelo obneslo. Sedaj moram čistiti samo še sedanjost. Kamen se mi je odvalil od srca. Čeprav se mi tehnika še vedno zdi nekoliko nenavadna, ne bi smela uporabiti besede nenavadna, ker je nenavadna ravno zato, ker ji ni para. Če ste prebrali prvo knjigo o tehniki ho’oponopono, vam toplo priporočam, da sežete tudi po knjigi  Brez programiranih vzorcev, ker vam bo marsikaj bolj jasno, tako kot je bilo meni.« – bralka Catherine Franz na Amazon.com, objavljeno 30. 6. 2016

Kategorija: Knjige za osebno rast

Avtor: Joe Vitale

Število strani: 240

Vezava: mehka

Velikost: 21 x 14 cm

ISBN: 978-961-7079-10-4

Datum izdaje: 2020

Izdal: Založba Cangura.com

Bodi prvi ocenjevalec “Brez programiranih vzorcev – začetek iz čiste osnove bivanja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.