Akcija!

Denar in zakon privlačnosti – naučite se privlačiti bogastvo, zdravje in srečo

Naučite se privlačiti bogastvo, zdravje in srečo

Pred vami je prenovljena izdaja svetovne uspešnice Denar in Zakon privlačnosti, s katero imate priložnost ozavestiti, da naj bi se v življenju počutili dobro in da je vaše splošno dobro počutje naravno.

Ta knjiga vas uči, da je vaše življenje vedno lahko še boljše ne glede na to, kako dobro se že počutite, in da sta možnost in moč za izboljšanje vašega življenja v vaših rokah. Ponuja praktična filozofska orodja, ki z dosledno uporabo omogočajo bogato, zdravo in srečno življenje, ki je vaša prirojena pravica.

Preberite več
Redna cena: 24,00 
Akcijska cena: 22,32 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Naučite se privlačiti bogastvo, zdravje in srečo

 

Čeprav denar ni najbolj pomemben za življenje, denar in svoboda večini predstavljata isto stvar. In ker se globoko v sebi močno zavedate svoje pravice do svobode, sledi, da je vaš odnos do denarja eden od najpomembnejših v življenju.

Namenjeno vam je razširjajoče, vznemirljivo in prijetno življenje. Tak je bil vaš načrt, ko ste se odločili osredotočiti se na to fizično telo, na to resničnost časa-prostora. Pričakovali ste, da bo življenje zanimivo in koristno. Z drugimi besedami, vedeli ste, da vas bodo raznolikost in nasprotja spodbudili k številnim željam, in vedeli ste, da boste katero koli in vse izmed svojih želja lahko uresničili v celoti in z lahkoto. Prav tako ste vedeli, da novim željam nikoli ne bo konca.

Sami ustvarjate svoje življenje, toda kot Stvarnik svojih lastnih izkušenj morate razumeti, da ne ustvarjate z dejanji niti s prizadevnostjo niti z besedami. Ustvarjate s svojimi mislimi.

Ničesar ne morete govoriti ali delati, ne da bi sočasno oddajali miselno vibracijo; vendar jo pogosto oddajate brez besed ali dejanj. Vse ljudi, okoliščine, dogodke in situacije privabite k sebi z močjo misli, ki jih mislite. In to velja tudi za denar in finančno obilje!

»Predstavljajte si, da denar priteka k vam in odteka tako lahkotno kot vdih in izdih, da je vaše zdravje popolno in da ste resnično, globoko srečni. Vračajte se k tej podobi sebe in si zapomnite: to je vaše naravno stanje. To, kratko in jedrnato, je Abraham-Hicksovo učenje, ki vam bo spremenilo življenje na bolje. Stvar deluje. Preverjeno z vsem srcem.«
Nataša Martinčič Emeterio, prevajalka knjige

 

ESTHER IN JERRY HICKS, najuspešnejša avtorja na lestvici časnika New York Times, objavljata vodilna Abraham-Hicksova učenja od leta 1986. Novembra 2011 je Jerry prešel v nefizični svet in zdaj Esther nadaljuje Abrahamove seminarje ob pomoči svojih fizičnih prijateljev in sodelavcev ter, seveda, ob nefizični pomoči Abrahama in Jerryja.

Kategorija: Knjige za osebno rast

Avtor: Esteher in Jerry Hicks

Število strani: 234

Vezava: mehka

Velikost: 14 x 22 cm

EAN: 9789617033946

Datum izdaje: 2019

Izdal: Založba Primus

Bodi prvi ocenjevalec “Denar in zakon privlačnosti – naučite se privlačiti bogastvo, zdravje in srečo”

Zaenkrat še ni mnenj.