Dišeče palčke Satya 15gr – Dišeče palčke Cimet

Preprosto prižgite dišečo palčko Satya  in počakajte, da se vaš dom spremeni s temi svetlimi in energijskimi aromami.

Vsebuje 15g kadila (cca 15 palčk) in je pakirano v embalaži, ki jo je mogoče reciklirati.

Darilo za čute in dušo – dišeče palčke niso le izdelki, temveč prinašajo tudi občutek razkošja in skrbno izbranega darila. Z našo kolekcijo ustvarite popolno darilo za ljubitelje vonjav, sprostitve in duhovne rasti. Bodisi za praznovanje posebnih trenutkov, rojstnih dni ali kot izraz naklonjenosti, naša zbirka bo obdarovanca popeljala na dišeče potovanje, polno čustev in notranje harmonije.

Preberite več
Cena: 2,69 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Dišeče palčke Satya 15gr – Dišeče palčke Cimet

Uporaba dišečih palčk ima globok duhovni pomen, saj lahko vonji, ki jih dišeče palčke oddajajo, pomagajo pri vzpostavljanju povezave z notranjim mirom in duhovnostjo. Ti vonji dišečih palčk, lahko spodbujajo čustveno ravnotežje in harmonijo ter pomagajo pri meditaciji in duhovnem razvoju. Poleg tega lahko redna uporaba dišečih palčk ustvari ritual, ki pomaga pri osredotočanju uma, čiščenju prostora negativnih energij ter krepitvi duhovne povezave z okolico.

Dišeče palčke so odlična izbira za darilo zaradi njihove univerzalne uporabnosti in simbolike. Poleg tega ponujajo številne koristi, kot so sprostitev, ustvarjanje prijetnega vzdušja in spodbujanje duhovne povezave, kar jih dela privlačne za nakup. Raznovrstnost vonjav dišečih palčk omogoča prilagajanje darila posameznikovim preferencam in potrebam, kar prispeva k njihovi priljubljenosti kot darilo.

Kategorija: Dišeče palčke, kadila in podstavki

Tehnične specifikacije: 15 kos v paketu

Čas gorenja: 30minut

Bodi prvi ocenjevalec “Dišeče palčke Satya 15gr – Dišeče palčke Cimet”

Zaenkrat še ni mnenj.