Energijski Simboli Obilja – Simboli in tehnike energijskega zdravljenja za povečanje obilja v vašem življenju

Obilje ni le materialno bogastvo, temveč tudi obilje duha, ljubezni in veselja. Z deljenjem obilja z drugimi pomagamo ustvariti svet, v katerem ima vsakdo priložnost za uspeh in razcvet.

Knjiga Energijski simboli obilja avtorja Georgiosa Mylonasa prinaša močne energijske simbole svetlobe in ljubezni, s katerimi lahko v svojem življenju in življenju vseh ljudi manifestirate več obilja in blaginje.

Uporabite te visokofrekvenčne energijske simbole  in izkusite svetle čudeže Duha in ljubeče bogastvo Izvora.

Ta podrobni vodnik po obilju vsebuje:

  • 64 energijskih simbolov obilja
  • afirmacije in invokacije, ki bodo dvignili vašo energijo
  • vaje in tehnike za manifestacijo blaginje
  • celoten 64-dnevni program, ki vas bo globoko preoblikoval

Energijski simboli obilja je knjiga, ki raziskuje različne energijske simbole in njihov pomen v povezavi z obiljem, blaginjo in duhovnimi ter metafizičnimi koncepti. V knjigi Energijski simboli obilja avtor Georgios Mylonas obravnava razlago in uporabo duhovnih simbolov z različnih kulturnih, zgodovinskih in mističnih vidikov ter ponudi vpogled v to, kako lahko te energijske simbole izkoristimo za privabljanje obilja in pozitivne energije v svoje življenje.

Avtor pravi, da je knjiga, ki jo držite v rokah pravi zemljevid k neskončnemu obilju.

V prostranem vesolju obstaja brezmejni vir obilja, ki čaka, da se ga dotaknemo. Teče v neskončnost kot reka svetlobe, ki si utira pot skozi tkivo obstoja in se s svojo preobrazbeno energijo dotakne vsakega kotička stvarstva.

 

Preberite več
Cena: 29,90 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Energijski Simboli Obilja – Simboli in tehnike energijskega zdravljenja za povečanje obilja v vašem življenju

»Obstaja neskončno obilje!« Te besede odmevajo z resonanco resnice in nas opominjajo na neomejene možnosti, ki se skrivajo v nas in okoli nas. Služijo kot vodilni svetilnik, ki osvetljuje pot do blaginje, izpolnitve in veselja. Neskončno obilje ni le koncept, temveč stanje bivanja, način dojemanja sveta in nas samih v njem. Gre za razumevanje, da je pomanjkanje iluzija, ki se rodi iz strahu in ločenosti, medtem ko je obilje naravno stanje vesolja, ki temelji na ljubezni in medsebojni povezanosti. Sprejeti pojem neskončnega obilja pomeni odpreti se toku življenja, zaupati v prirojeno dobroto obstoja in priznati svojo lastno vrednost, da lahko prejmemo njegove blagoslove. To pomeni, da se osvobodimo okovov omejenosti in zavesti pomanjkanja ter stopimo v polnost svojega ustvarjalnega potenciala.

V kraljestvu neskončnega obilja ni meja, ni omejitev, so le neskončne možnosti, ki čakajo, da jih raziščemo. To je kraljestvo, kjer se sanje manifestirajo brez napora, kjer se čudeži odvijajo z milostjo in kjer je vsak trenutek prežet s čarobnostjo ustvarjanja. Ko se uskladimo s frekvenco obilja, postanemo soustvarjalci svoje resničnosti ter svoje namere jasno in namensko vtkemo v tapiserijo obstoja. Spoznamo, da obilje ni le materialno bogastvo, temveč bogastvo izkušenj, globina povezanosti in občutek celovitosti, ki presega materialno področje.

Neskončno obilje ni nekaj, kar bi iskali zunaj sebe, temveč zakladnica, ki miruje v globinah našega bitja in čaka, da jo odkrijemo in sprostimo. To je spoznanje, da smo po naravi bogata bitja, obdarjena z močjo, da manifestiramo svoje najgloblje želje in najbolj divje sanje. Zato sprejmimo resnico: »Obstaja neskončno obilje!« Naj nas njegova modrost vodi na poti k življenju, polnemu veselja, namena in izpolnitve. Kajti na področju neskončnega obilja je vse mogoče in vse je dosegljivo.

Avtor v knjigi Energijski simboli obilja raziskuje energijske simbole, ki imajo že dolgo pomembno vlogo v človeški kulturi, duhovnosti in psihologiji. V različnih civilizacijah in tradicijah so bili duhovni simboli uporabljeni za posredovanje globokih pomenov, vključevanje v kolektivno zavest in vzbujanje močnih energij.
Ko gre za koncept obilja, so nekateri enerjiski simboli močno odmevni, saj v različnih oblikah predstavljajo blaginjo, bogastvo in izobilje.

Duhovni energijski simbol je vizualni prikaz s pomenom, ki presega njegovo dobesedno razlago. Deluje kot most med zavestnim in nezavednim umom ter nagovarja naš globlji jaz na način, ki ga besede pogosto ne zmorejo. Simboli lahko sprožijo čustva, spomine in spodbudijo našo domišljijo. Najdemo jih v umetnosti, religiji, mitologiji, literaturi in vsakdanjem življenju.

Energijski simboli obilja so duhovni simboli, za katere velja, da privlačijo in manifestirajo obilje in blaginjo v življenju. Ti simboli so pogosto prežeti s kulturnim, zgodovinskim in duhovnim pomenom ter nosijo večstoletno modrost in kolektivni namen. Služijo kot opomnik na obilje, ki nas obdaja, ter na možnosti za rast in izpolnitev na vseh področjih našega življenja.

Eden od najbolj priznanih simbolov obilja je simbol neskončnosti (∞), ki predstavlja neskončne možnosti in brezmejno obilje, ter nas spominja na neskončno naravo vesolja in naš lastni potencial za ustvarjanje obilja na vseh področjih življenja. S sprejemanjem energije neskončnosti se odpremo toku obilja in blaginje.

Drug močan simbol obilja je rog izobilja, znan tudi kot ‘rog obilja’. Izvira iz grške mitologije in simbolizira prekipevajoče obilje in blaginjo. Pogosto je upodobljen kot velika posoda v obliki roga, napolnjena s sadjem, zelenjavo in drugimi bogatimi darovi, kar simbolizira obilje pridelka in blagoslove zemlje.

Poleg kulturnih in zgodovinskih simbolov imajo na področju obilja poseben pomen tudi duhovni simboli. Duhovni simboli so tisti, ki nas povezujejo z višjimi resnicami, globljimi pomeni in božanskim virom obilja. Služijo kot kanali za duhovno energijo in uskladitev ter nas vodijo na poti k obilju in izpolnitvi. Eden takih duhovnih simbolov je lotosov cvet, ki ga številne duhovne tradicije častijo zaradi njegove simbolike čistosti, razsvetljenja in duhovne rasti. Čeprav se lotos pojavi v kalnih vodah, se dvigne nad gladino in zacveti v neokrnjeni lepoti ter simbolizira potovanje iz teme v svetlobo ter neomejene možnosti za rast in preobrazbo.

Da bi izkoristili moč energijskih simbolov obilja v svojem življenju, je pomembno gojiti zavedanje in namernost. Z vključevanjem simbolov v vsakdanje življenje z meditacijo, vizualizacijo, umetnostjo in obredi lahko okrepimo njihovo transformativno energijo in se uskladimo z obiljem vesolja.

Ne glede na to, ali nosimo simbol kot nakit, ustvarimo oltar, okrašen s svetimi simboli, ali preprosto meditiramo o pomenu določenega simbola, je ključno, da spodbujamo globoko povezanost in resonanco z energijo, ki jo simbol predstavlja.

Ko se uskladimo z vibracijami simbolov obilja, povabimo obilje in blaginjo, da se brez težav pretakajo v naša življenja.

Energetski simboli obilja služijo kot močni opomniki na neomejen potencial, ki se skriva v vsakem od nas. Če sprejmemo moč simbolov in se uskladimo z njihovo transformativno energijo, lahko odklenemo vrata obilju v vseh njegovih oblikah in si ustvarimo življenje, polno veselja, blaginje in izpolnjenosti.

Poleg tega, ko druge zasipavamo z obiljem, se tudi sami odpremo, da v zameno prejmemo še več obilja. Dejanje dajanja ustvarja vzajemen pretok energije, ki hrani tako tistega, ki daje, kot tistega, ki prejema, ter krepi občutek povezanosti in pripadnosti, ki presega meje posameznika.

To je opomin, da pravega obilja ne najdemo v kopičenju bogastva, temveč v svobodnem in velikodušnem dajanju iz srca. Je dokaz, da je v vsakem od nas neskončen vir velikodušnosti in sočutja, ki čaka, da ga izkoristimo in delimo s svetom.

G e o m - G e o r g i o s M y l o n a s

21743278_1501246716588790_5940761735433036519_n

Moje ime je Georgios (ali Giorgos) Mylonas in uporabljam “Geom!*” kot svoje notranje, duhovno in energijsko ime. Poleg tega, da je kombinacija začetnic mojega polnega imena, mi je všeč, da vsebuje vibracijo »om« (sveti zvok vesolja) skupaj z »geo« ali »gaia« (mati zemlja). Klicaj simbolizira usklajenost, navdih in predanost ter hkrati veselje, strahospoštovanje in najvišje čudenje nad neskončnim čudežem Življenja. Znak zvezdice je simbol naše večje duhovne družine, ki vključuje vsa veličastna in izvrstna angelska bitja, ki nam nudijo višjo podporo in vodstvo.

Rodil sem se 31. januarja 1979 v Atenah v Grčiji, kjer živim, delam in uživam Življenje na polno. Imam tudi potomca iz Cipra. Študiral sem filozofijo na ameriškem kolidžu v Grčiji in že od malih nog me je močno zanimala metafizika, ezoterika, misticizem in svetovne religije.

Ko sem bil star osem let, sem izkusil eksistencialni strah glede časa, ki sem ga preživel v spanju: kam naj grem med spanjem? Ker nimam zavestnega občutka sebe, ali uničujem? Poskušal sem ostati buden in pri zavesti, čim bolj podaljšati “sam”, tako da sem zmanjšal tisto, česar sem se tako zelo bal, čas spanja – nekaj, kar seveda ni dolgo uspevalo! To je bilo verjetno moje prvo resno spraševanje in raziskovanje o tem, kdo in kaj smo ter kaj se skriva za in onstran navideznega, »normalnega« mehanskega dnevnega toka.

Kasneje sem doživel dve prebujajoči duhovni izkušnji, eno pri 12 letih in drugo pri 21 letih, obe pa ni mogoče zlahka opisati z besedami. Te notranje vrhunske izkušnje so spremenile smer mojega življenja ali, bolje rečeno, postavile so me točno v smeri mojega življenja.

Imel sem »srečo«, da sem zelo zgodaj v življenju odkril svoji največji ljubezni, Reiki in meditacijo, dve neverjetni in obsežni področji zdravljenja, samospoznavanja, samorazvoja in samoizboljševanja, ki ju od nekdaj cenim, preučujem. , in vadite vsak dan. Reiki, energijsko delo na splošno in meditacija, sta mi na stežaj odprla nebeška vrata in v moje vsakdanje življenje vnesla ne le globoko in celostno zdravljenje, pozitivnost, vitalnost, vedrino in blaženost, ampak tudi odgovore na pereča in goreča eksistencialna vprašanja.

Za veliko ljudi je reiki samozdravilna pot čudežev; nešteti, manjši in veliki čudeži. Enako se je izkazalo za mene in hitro in naravno je postal moj glavni poklic, poln delovni čas sem delal kot učitelj reikija, ki je zagotavljal seanse in delavnice. Preko reikija sem raziskovala in se poglobila v področja alternativnega ali komplementarnega zdravljenja, energijskega zdravljenja, duhovnega zdravljenja, meditacije in vizualizacije, molitve in invokacije, pozitivnega mišljenja in afirmacij ter zdravilnih lastnosti in moči barv, zvokov, kristalov, rastlin, in mati narava. Poleg tega sem se globoko evforično potopil v new age filozofijo, teozofijo, kanaliziranje, ezoterično krščanstvo, kabalo in nauke Oshoja, znanega indijskega učitelja in filozofa.

Bolj kot karkoli drugega se imam za učenca Stylianosa Atteshlisa (znanega kot Daskalos), ciprskega mističnega učitelja najglobljega ezoteričnega znanja in modrosti ter človeka čudežnih sposobnosti. Z njim sem se povezal, ko je že umrl, preko njegovih zapisov in zapisov drugih o njem (dela Kyriacosa C. Markidesa). Mislim, da ga nisem srečal po naključju, ampak zaradi njegovega načrta in volje, v višjih dimenzijah, kjer obstaja kot duhovni vodnik, saj me je njegovo delo »našlo« na najbolj čudne načine. V preteklih letih sem se z njim energetsko in duhovno močno povezala in čutim, da je velik del mojega dela pod njegovim neposrednim vplivom in vodstvom. Moja ljubezen, občudovanje, spoštovanje in hvaležnost do njega in njegovih darov so neskončni.

Ljubim raznolikost in mnogoterost ter sem po naravi odprt in radoveden, uživam v raziskovanju sveta reikija in energetskega zdravljenja v njegovih številnih vidikih, preučujem in zbiram vse povezano gradivo, knjige, tehnike in različne sisteme, energijske simbole ali uglasitve. Rezultat te zbirke je spletna stran www.universityofreiki.com, spletna šola učenja na daljavo za ljudi, ki jih zanima preučevanje različnih sistemov reikija ter drugih energijskih in duhovnih metod zdravljenja.

Vodili so me tudi pri ustvarjanju novih reiki sistemov in drugih energijskih zdravilnih metod. Prišli so spontano, v obdobjih intenzivnega notranjega dela, kot valovi koncentrirane energije. Sprva so bili sprejeti in zasnovani kot odgovor, navdih in vodstvo osebnim potrebam ali prošnjam za zdravljenje, napredek in rast. Nato so se izkazale za koristne za druge, sprva za ljudi, ki so mi bili blizu, in vse pogosteje so jih odkrito delili z mnogimi drugimi.

Ti sistemi vključujejo: Dasan, sveti nadangeli (nadangelski reiki), reiki višjega jaza, reiki DNK, vnebovzetje Shamballa, Am-La, Reiki Kundalini, Karsha-Tei, Elshiel, popolna zavest, karma reiki, An

Kategorija: Ezoterika

Avtor: Georgios Mylonas

Število strani: 265

Vezava: mehka

Velikost: 14,5 x 21,0 cm

EAN koda: 123456

Izdal: Založba AUM

Bodi prvi ocenjevalec “Energijski Simboli Obilja – Simboli in tehnike energijskega zdravljenja za povečanje obilja v vašem življenju”

Zaenkrat še ni mnenj.