Akcija!

Feniksov process – kako se po težkih časih znova rodimo

Kako se po težkih časih znova rodimo

Knjižna uspešnica Feniksov proces ni samo dokaz notranjega bogastva in potenciala vsakogar izmed nas, temveč zaupanja vreden vodnik do zdravljenja in osebne rasti.

Pokaže nam, kako se upiramo in kako predamo, kako obtičimo in kako rastemo in kako nesrečo spremenimo v uvid, žalovanje pa v radost. Pomaga nam odkriti, da se v nas vedno skrivajo neustrašno srce, jasen um in sijoča duša.

.

Preberite več
Redna cena: 28,90 
Akcijska cena: 26,88 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Kako se po težkih časih znova rodimo

 

»Če ostanemo budni, kadar se naše življenje spreminja, se nam bodo razkrile skrivnosti – skrivnosti o sebi, naravi življenja in večnem viru sreče in spokojnosti, ki sta nam vedno na voljo, ki ju vedno lahko obnovimo in ki sta že zdaj v nas.«

 

V času sprememb, vsakodnevnega stresa in celo kadar se spopadamo z navidezno nepremagljivimi težavami, nam življenje ponuja izbiro: lahko se obrnemo stran od spremembe ali pa jo sprejmemo; lahko se zlomimo ali pa odpremo in preobrazimo.

V več kot 25 letih, odkar je Elizabeth Lesser soustanovila Inštitut Omega – danes največje središče na svetu za duhovni umik in osebno rast na svetu – je bila priča osebni preobrazbi več tisoč ljudi.

Tudi sama je včasih imela težave pri feniksovem procesu, kot ga imenuje sama – procesu, v katerem si dovolimo odpreti se z namenom, da bi se kakor feniks dvignili iz pepela težkih časov.

S tem ko z nami deli svoje stiske, nam pomaga, da se ne počutimo osamljeni v lastnih bitkah, in nam osvetli pot do bolj izpolnjujočega življenja.

Elizabeth z nami deli zgodbe običajnih ljudi, ki so se dvignili iz pepela bolezni, ločitve, izgube službe ali smrti ljubljene osebe – še močnejši, še bolj modri in še bolj v stiku s seboj.

V čudovitem zlitju ganljivih zgodb, humornih uvidov, praktičnih nasvetov in osebnih spominov nam ponuja orodja, ki nam pomagajo sprejeti odločitev v težkih časih: Ali se bomo zlomili in dovolili, da nas okoliščine premagajo? Ali pa se bomo odprli in preobrazili?

 

»Nobena boleča izkušnja me ne bo več zlomila. Raje bom uporabila Elizabethino knjigo, da se bom lažje odprla večji moči, sprejemanju in prebujenju.«
Jane Fonda, igralka, aktivistka, avtorica knjige My Life So Far

»Elizabeth Lesser je ustvarila skrinjo zakladov – osebnih zgodb, ki prinašajo modrost, vpoglede, sočutje in zdravo presojo mnogim ljudem, ki smo doživeli ali doživljamo kaj podobnega, ko se leta našega življenja razgrinjajo v svojem nesmrtnem krogu zaključkov in novih začetkov.«
Caroline Myss, avtorica knjig Arhetipi in Pet mitov o zdravljenju

 

ELIZABETH LESSER je soustanoviteljica Inštituta Omega, največjega središča na svetu za zdravje, velnes, duhovnost in ustvarjalnost. Več kot 30 let je preučevala in sodelovala z vodilnimi ljudi na področju zdravljenja, duhovnega razvoja in kulturnih razlik. Svoje delo in spoznanja je med drugim delila na konferenci TED in v oddaji Super Soul Sunday, ki jo vodi Oprah Winfrey.

Kategorija: Knjige za osebno rast

Avtor: Elizabeth Lesser

Število strani: 382

Vezava: mehka

Velikost: 16,5 x 23,5 cm

EAN: 9789617090475

Datum izdaje: 2020

Izdal: Založba Primus

Bodi prvi ocenjevalec “Feniksov process – kako se po težkih časih znova rodimo”

Zaenkrat še ni mnenj.