Akcija!

Kanaliziranje – kako kanaliziramo in kako se povežemo s svojim vodnikom

Prodajna uspešnica Kanaliziranje prinaša neverjetno sporočilo za vse, ki si želijo pod drobnogled vzeti to področje.

Nadvse uspešna avtorja Sanaya Roman in Duane Packer, katerih dela so prevedena že v več kot 24 jezikov in sta prodala že več kot 2,5 milijona izvodov vseh svojih knjižnih del, s pomočjo svojih vodnikov Orina in DaBena korak za korakom pokažeta, da lahko vsakdo kanalizira, se zavestno povezuje s svojim duhovnim vodnikom in višjim jazom, kar vodi do izjemnih rezultatov, ki spreminjajo življenje, obenem pa predstavita tudi, kako sta sama začela kanalizirati in začela znanje predajati naprej.

Preberite več
Redna cena: 28,90 
Akcijska cena: 26,01 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Kanaliziranje – kako kanaliziramo in kako se povežemo s svojim vodnikom

Kanaliziranje bralca preprosto in navdihujoče vodi po umetnosti kanaliziranja duhovnega vodnika ali višjega jaza. V njej boste zasledili praktične nasvete, kako vedeti, kdaj ste pripravljeni na kanaliziranje, kako pritegniti vodnika iz višjih svetov, kako preiti v stanje kanaliziranja, kako kanalizirate zase ali za prijatelje, kako širiti zavest in kako se odpirati za višje razsežnosti.

Modra in nežna duhovna vodnika obeh avtorjev, Orin in DaBen, vas pripravita na kanaliziranje in vam predočita, kaj lahko pričakujete. Naučili se boste prepoznati in pritegniti vodnika iz višjih svetov ter zavrniti nižje razvite entitete. Spoznali boste, kako se vodniki sporazumevajo z vami in kako vi sprejemate njihove informacije.

V knjigi boste popeljani na prvo srečanje s svojim vodnikom, spoznali, kako verbalno kanalizirati vodnika, prejeli pa boste tudi vprašanja, ki jih zastaviti svojemu vodniku, obenem pa boste izvedeli tudi, kaj pričakovati, ko začnete verbalno kanalizirati. Knjiga vsebuje navodila za lastne readinge in za readinge za druge ljudi. Naučili se boste tudi, kako skupaj z vodnikom pokukati v prihodnost.

Med branjem se boste naučili razvijati svoje sposobnosti kanaliziranja, prejeli pa boste tudi odgovore na vprašanja, kot so: kako pogosto kanalizirati, kako prejeti konkretne informacije, kako lahko vodniki še drugače delujejo preko vas, recimo preko glasbe ali likovne umetnosti. Avtorja pod drobnogled vzameta tudi vprašanja, ki se nanašajo na dvome med kanaliziranjem, nenazadnje je treba vedeti, kdaj je kanaliziranje iz trte zvito, kdaj pa ne.

Kanaliziranje je revolucionarna knjiga, saj vam morda lahko kanaliziranje svojega duhovnega vodnika pomaga povzpeti se po stopnicah duhovne rasti vse do vrat, ki vodijo do razsvetljenja.

Prednosti kanaliziranja je nešteto, kot na primer:

 • boljše zavedanje duhovnih svetov in bitij svetlobe
 • povezovanje z višjimi bitji iz višjih svetov svetlobe
 • dostop do znanja, ki prej ni bilo na razpolago
 • večja ustvarjalnost
 • večja samozavest in gotovost v lastne odločitve
 • večja modrost
 • razumevanje razlogov za domnevne ovire v svojem vsakdanu
 • spoznavanje priložnosti za življenje v odnosu do obilja, odnosov in kariere
 • bistveno hitrejša duhovna rast
 • občutek, da živimo v skladu s svojim smislom
 • razkrivanje smisla svojega življenja
 • razvijanje prirojenih darov in talentov
 • iskanje svoje poti dela za celotni svet

  »Knjiga Kanaliziranje vam do zadnje podrobnosti predstavi, kako začeti kanalizirati. Avtorja iz izkušenj na lastni koži razložita, kako se povezovati s svojimi duhovnimi vodniki in jih kanalizirati zase in za druge. V knjigi boste zasledili tudi zelo podrobne nasvete, informacije in vodstvo. Priporočamo.« – Body Mind Spirit, oktober 1987.

»Kanaliziranje je veščina, katero lahko usvojimo. Sanaya Roman in Duane Packer sta s pomočjo svojih dveh vodnikov Orina in DaBena na papir prelila navdihujoč in preprost vodnik po umetnosti kanaliziranja. V knjigi lahko zasledite praktične nasvete, izveste, kdaj ste pripravljeni, kako pritegniti vodnika iz višjih svetov, kako se spraviti v trans, kako kanalizirati za prijatelje, kako se s kanaliziranjem odpirate za višje razsežnosti, in še marsikaj drugega.« – The Midwest Book Review

»Kanaliziranje se običajno opredeljuje kot proces, po katerem medij oziroma jasnovidec prenese informacije od nefizične entitete, ki govori skozenj. Romanova in Packer pojasnita kanaliziranje kot komunikacijo z duhovnim vodnikom višje ravni in komuniciranje verbalnih informacij. Včasih je kanaliziranje v transu veljalo za kanaliziranje, ko je bil medij v transu in se svojih besed ni zavedal, Romanova in Packer pa nas spodbujata, da se vsega zavedamo, saj lahko sporočila pomagajo tudi mediju samemu.

Za knjigo sem hvaležen zato, ker je jasno napisana in prinaša senzibilen pristop korak za korakom, po katerem lahko vsakdo, ki se zanima za to, začne kanalizirati. Odstre se tančica skrivnosti s procesa, odpravijo se napačne zamisli, ki strašijo ljudi, kanaliziranje postane dostopno. Najbolj pa sem pri tej knjigi hvaležen za to, da je bistveno več kot še eno duhovno moderno delo z navodili za uporabo, ampak vsebuje duhovnost v pravem pomenu besede. Kanaliziranje se podpre z besedami ljubezni, podpore in opolnomočenja, odpravijo se neutemeljeni strahovi. Knjiga nam ne daje lažnih obljub, ne ponuja hitrih rešitev, ne obljublja nam materialnega bogastva, ampak nas ves čas vodi po duhovni poti in nas opominja, da smo obdani z ljubeznijo. Nenazadnje nas nauči tudi, kako prositi za pomoč duhovne vodnike in življenje prepojiti z več ljubezni.« – The Common Boundary, december 1987

»Besedilo teče kot po maslu, je nadvse pametno napisano in mu zlahka sledimo.« – Meditation

Kategorija: Meditacija in meditacijske tehnike

Avtor: Duane Packer, Sanaya Roman

Število strani: 255

Vezava: mehka

Velikost: 13,5 x 21,0 cm

EAN koda: 978-961-7079-09-8

Izdal: Založba Cangura.com

Bodi prvi ocenjevalec “Kanaliziranje – kako kanaliziramo in kako se povežemo s svojim vodnikom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.