Ključi do uspeha Napoleona Hilla – 17 načel osebne izpolnitve

Zakaj je bilo po svetu prodanih že več kot 100 milijonov knjig Napoleona Hilla – in zakaj se danes prodajajo bolje kot kadarkoli prej?

Odgovor je preprost. Njegovi nasveti delujejo.

V tej izjemni knjigi Napoleon Hill z nami deli 17 temeljnih načel, ki bodo podžgala vaš trud, okrepila vašo moč in vam pomagala doseči sanje.

Preberite več
Cena: 27,90 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Ključi do uspeha Napoleona Hilla – 17 načel osebne izpolnitve

Napoleon Hill je oče motivacijskih knjig

Napoleon Hill je svojo filozofijo uspeha opisal v uspešnici Z idejo do bogastva!, ki ostaja ena izmed najbolje prodajanih motivacijskih in poslovnih knjig vseh časov. Časopis USA Today jo je pred kratkim imenoval za eno od petih najvplivnejših knjig na svojem področju danes, in to kar 40 let od njenega prvega izida.

Ključi do uspeha po Napoleonu Hillu

V knjigi Ključi do uspeha po Napoleonu Hillu so prvič podrobno pojasnjene njegove široke zasnovane ideje, skupaj s praktičnimi nasveti, kako jih uporabimo sami. Vsebina je povzeta po njegovih zapiskih za različna predavanja ter članke in obsega različne miselne vaje, samoocenjevalne tehnike, mogočne motivacijske odlomke in razumljive nasvete, ki bodo koristili vsakemu, ki išče osebni in poslovni uspeh.

V knjigi pa niso vključeni samo primeri iz Hillovega osebnega življenja, ki dokazujejo, kako opisani zakoni uspeha delujejo v praksi, ampak ta knjiga vsebuje tudi številne sodobne primere iz življenja poslovnih uspešnežev, kot so Bill Gates, Peter Lynch in Donna Karan.

17 načel za vašo osebno izpolnitev

Zakaj je bilo po svetu prodanih že več kot 100 milijonov knjig Napoleona Hilla – in zakaj se danes prodajajo bolje kot kadarkoli prej? Odgovor je preprost. Njegovi nasveti delujejo. V tej izjemni knjigi Napoleon Hill z nami deli 17 temeljnih načel, ki bodo podžgala vaš trud, okrepila vašo moč in vam pomagala doseči vaše sanje. Načela med drugim vsebujejo odgovore na vprašanja:

–          Kako uporabljati moč naduma?

–          Kako izostriti svojo pozornost?

–          Kako poraz spremeniti v priložnost za učenje?

–          Kako preseči samega sebe?

–          Kako izboljšati svoj mentalni odnos?

Za milijone lojalnih oboževalcev Napoleona Hilla in za vse ljudi, ki so ga šele odkrili, je ta knjiga dragocen in pomemben vodnik na njihovi poti do finančne neodvisnosti.

Kategorija: Knjige za osebno rast

Avtor: Napoleon Hill

Število strani: 26

Vezava: mehka

Velikost: 14 x 21 cm

ISBN: 978-961-7079-00-5

Datum izdaje: 2019

Izdal: Založba Cangura.com

Bodi prvi ocenjevalec “Ključi do uspeha Napoleona Hilla – 17 načel osebne izpolnitve”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.