Akcija!

Krija joga – priročnik do notranje svobode – PREDNAROČILO

Na podlagi učenj Paramhanse Joganande je krija joga starodavna in močna tehnika osvoboditve, preobrazbe in razsvetljenja. Skozi stoletja so jo učili največji jogiji, na Zahodu pa jo je v našem času predstavil veliki mojster Paramhansa Jogananda, ki jo je v svoji Avtobiografiji jogija opisal kot ‘letalsko pot’ in ‘najlažji, najučinkovitejši in najbolj znanstveni način za približevanje Neskončnemu’.

Ta knjiga prvič v celoti in na razumljiv način predstavlja številne vidike krija joge: od njene zgodovine, filozofije, subtilnosti prakse do tega, kako se pripraviti na iniciacijo. Je neprecenljivo besedilo za vse, ki se želijo naučiti ali poglobiti razumevanje te starodavne znanosti, ki je tako dolgo ostajala skrivnost. In ne le to, je tudi zakladnica praktičnih orodij in tehnik za vse, ki se želijo potopiti v čudovito pustolovščino notranjega potovanja!

PREDVIDEN IZZID PREDNAROČILA: 15.1.2023

Preberite več
Redna cena: 29,90 
Akcijska cena: 19,44 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Ta knjiga vam ponuja priložnost, da se vkrcate na letalo krija joge in poletite naravnost v večno lepoto lastnega Jaza. Starodavna osvobajajoča znanost Krija joge, ki je bila skozi zgodovino dolgo časa skrivnost, še nikoli ni bila predstavljena tako popolno, globoko in hkrati razumljivo.

Na teh straneh boste našli:

 • Zgodovino krija joge
 • Poučne razlage o filozofiji in prednostih krije
 • Vodene meditacije, afirmacije in molitve Joganande
 • Razmišljanja in spoznanja Svamija Krijanande
 • Smernice za jogijsko življenje
 • Koristni predlogi za hatha jogije

Seveda ne podaja samo tehnike, temveč začne graditi preostali okvir, ki je potreben za učenje in življenjski slog krija joge. Obstaja tudi dolgo poglavje, namenjeno posebej hatha jogistom, v katerem je opisano, kako prilagoditi svojo prakso, da bi podprli meditacijo in se pripravili na krijo (to so pravzaprav navodila za pretvorbo drugih stilov hatha joge v Ananda jogo).

Tudi Jezus Kristus in Krišna sta učila krija jogo in delovala skupaj za duhovno odrešenje duš.

Knjiga Krija joga je navdihujoča in opisuje enega najbolj skrivnih naukov filozofije joge. Napisana je na način, da vodi vse, ki imajo minimalno ezoterično znanje, in tiste, ki bi radi, da KRIJA postane sestavni del njihovega življenja, po jasni in razumljivi poti z veliko pozornosti do podrobnosti.

Odkrijte starodavno letalsko pot do svobode – Krija joga

Krija joga je znanost o telesu, umu in duhu. Knjiga Krija joga vsebuje tehnike, ki so zelo starodavne, skrivnostne in znanstvene. Ta joga omogoča hkraten razvoj našega telesa, uma in duše, tj. duha. V trenutku, ko začnemo vaditi krija jogo, se lahko zlahka in takoj telesno, duševno, moralno, intelektualno in duhovno dvignemo.

Za vadbo krija joge ni starostnih omejitev – brez težav jo lahko izvaja tudi otrok, star 8 let.

Krija joga krepi naše srce in pljuča. Zdravi prebavne motnje in povečuje apetit. Ščiti jetra, ledvice, trebušno slinavko in druge organe v trebuhu. Ta joga odpravlja protin, depresijo in živčno oslabelost ter poskrbi za zdrav sijaj kože. Preprečuje staranje in pomlajuje starejše osebe. Krija joga je zelo pomembna za ženske hormone, estrogen in progesteron. Nadzoruje tudi glavno žlezo, hipofizo. Ta joga je panaceja za vse bolezni.

Krija joga umirja naš um. Z globokim vdihavanjem kisika, povezanega z drugimi koristnimi kemičnimi sestavinami, se naš spomin okrepi. Prav tako nam daje energijo in gibčnost. Z izvajanjem te božanske krija joge zlahka premagamo običajne vsakodnevne človeške težave, kot so stres, napetost, jeza, strah, ljubosumje, razočaranje in še kaj.

Z izvajanjem krija joge takoj zaznamo tri svete prisotnosti Boga v sebi, tj. božansko svetlobo, božanski zvok in božansko vibracijo. Krija joga v kratkem času prebudi našo Kundalini Šakti. Tako dosežemo stopnjo kozmične zavesti, najvišji cilj božanskosti.

KRIJAČARJA JAYADEV JAERSCHKY

Avtor knjige KRIJAČARJA JAYADEV JAERSCHKY

Jayadev Jaerschky se je rodil v Nemčiji. Svoje notranje iskanje je začel v najstniških letih in se leta 1989 po romanju v Indijo odločil, da bo ostal v centru Ananda blizu Assisija in sledil tradiciji krija joge Paramhanse Joganande prek njegovega neposrednega učenca Svamija Krijanande.

Leta 1991 je prejel iniciacijo v krija jogo od Svamija Krijanande, ki ga je spodbudil k poučevanju in pozneje k pisanju knjig. Organizira letne seminarje v različnih delih Italije. Poučeval je tudi v več evropskih državah ter v Indiji, Egiptu, Rusiji, Ukrajini in ZDA. Leta 2007 je ustanovil Evropsko šolo ananda joge, katere direktor je in kjer vse leto organizira tečaje za usposabljanje novih učiteljev ananda joge.

Jayadev je avtor številnih knjig o jogi: Risvegliasi chakraYoga col pre-ghieraKrija YogaGli Esercizi di ricarica di Paramhansa Yogananda (z devedejem); Respira che ti passaL’Eterno PresenteYoga che ti passa!; Liberi dal mal di schienaEsercizi di felicità (z Giulio Calligaro); Lo Yoga di YoganandaIl quaderno dei passi felici (s Sahajo Ellero) in dva naslova iz serije Yoga Therapy: Vincere lo stress in Vincere l’insonnia. Uredil je tudi zbirke Aforismi per la vitaCome un raggio di luce in 108 Palpiti d’Amore.

Poleg tega, da je strasten pevec, igra kitaro in je izdal več glasbenih zgoščenk: Cosmic SongsLove GodThe Eternal PresentMeditations and Practices with OM according to Yogananda in Open the Heart Chakra (zadnji dve s Petrom Treichlerjem). Jayadev vsako leto potuje v Indijo na romanje v svete kraje v Himalaji. Glavni cilj je Badrinath, kraj, kjer prebiva Mahavatar Babaji, najvišji mojster tradicije krija joge. Leta 2014 je bil Jayadev imenovan za Krz:yogacharya, tj. pooblaščenega za sveto iniciacijo v krija jogo.

Kategorija: Joga in jogijske prakse

Avtor: Jayadev Jaerschky

Število strani: 222

Vezava: mehka

Velikost: 17,5 x 21,0 cm

EAN koda: 123456

PREDVIDEN IZZID PREDNAROČILA: 15.1.2023

Izdal: Založba AUM

Kaj pridobim če naročim v prednaročila oz. knjige ali izdelke iz rubrike prednaročila?

Za naročila v rubriki prednaročila velja:

Prvih 50 naročnikov prednaročila dobi 35% popusta na prednaročila.

Drugih 30 naročnikov prednaročila dobi 30% popusta na prednaročila.

In vsi ostali naročniki prednaročila dobijo 25% popust na prednaročila

Več o načinu naročanja PREDNAROČILA preberite tukaj >>>

Mnenja kupcev

Oddajte svoje mnenje

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

 1. Sandra

  Super vesela, naročila, avtor mi je zelo všeč :))) in lepo podaja stvari. Priporočam vsem ki se ukvarjate z kakršnokoli jogo. Hvaležna.

 2. Borut

  Avtorja poznam že iz drugih knjig in tudi joga mi je zelo blizu. Naročil in se veselim knjige.

 3. Adrijana

  Krija jogo izvajam že dlje časa in vsak uvid vanj mi da boljše razumevanje in prakso joge. Že naročila v prednaročila in dobila popust, super :)))