Akcija!

Kristalna mreža – KREPITEV LJUBEZNI IN POVEZANOSTI

Kristalna mreža – KREPITEV LJUBEZNI IN POVEZANOSTI

Kristalna mreža vsebuje:

  • 4 x roževec

Gre za najbolj enostavno kristalno mrežo, ki jo postavite v vašo spalnico. 1 kos roževca namestite v vsak kot vaše spalnice.

Roževci bodo delovali na krepitev srčne povezave med partnerjema in tudi z otroci, če spijo z vami v spalnici.

Ko smo srčno povezani s partnerjem, veliko čustvene navlake in mentalne prepreke padejo, razumemo se na globlji ravni in komunikacija ter vsakodnevno funkcioniranje je veliko bolj lahkotno.

Kristale prejmete v svilenem mošnjičku.

Preberite več
Redna cena: 20,10 
Akcijska cena: 18,00 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Kristalna mreža – KREPITEV LJUBEZNI IN POVEZANOSTI

Kristalna mreža za krepitev ljubezni in srčne povezanosti: postavitev enega kos roževca v vsak kot vaše spalnice

Ljubezen in srčna povezanost sta temeljna elementa srečnega in izpolnjujočega življenja. Če želite okrepiti te aspekte v svojem odnosu ali iščete ljubezen v svojem življenju, vam lahko kristalna mreža s srčnim roževcem pomaga doseči te cilje.

Roževec: kristal ljubezni in srčnosti

Roževec je prelepo nežno rožnat kristal, ki izžareva energijo ljubezni, srčnosti in odprtosti. Ta kristal je močno povezan z odprtjem srčne čakre, kar omogoča, da ljubezen vstopi v vaše življenje na globlji ravni. Roževec je znan po svoji sposobnosti izboljšanja odnosov in spodbujanju empatije ter sočutja.

Kako postaviti kristalno mrežo za krepitev ljubezni:

  • Pripravite se: Preden začnete z ustvarjanjem mreže, se usedite v tišini in se osredotočite na svoje namere za krepitev ljubezni in srčne povezanosti v vašem življenju.
  • Izberite mesto: Izberite mesto v svoji spalnici, kjer boste postavili en kos roževca v vsakem kotu. To je lahko na nočnih omaricah, na policah ali kjerkoli drugje, kjer se vam zdi primerno. Naj pa bo v kotu. Ni nujno, da je kristal roževca postavljen na vidno mesto.
  • Postavite roževca: Postavite en kos roževca v vsak kot spalnice. Poskrbite, da bodo kristali postavljeni tako, da tvorijo kvadrat ali pravokotnik v vaši spalnici.
  • Aktivirajte mrežo: Med postavljanjem kristalov si predstavljajte, kako se vaša povezanost z ljubljeno osebo krepi ali kako privabljate svež vetrič ljubezen v svoje življenje. Recite nekaj pozitivnih afirmacij, kot na primer: “Moje srce je odprto za ljubezen, in moji odnosi so napolnjeni s toplino in povezanostjo.”
  • Vzdržujte mrežo: Občasno prečistite kristale, da ohranite njihovo moč. Prav tako občasno osvežite svoje namere za krepitev ljubezni.

Kristalna mreža s srčnim roževcem je preprost, a učinkovit način za povečanje energije ljubezni in srčne povezanosti v vašem življenju. Ob redni negi in pozornosti na svoje namere lahko dosežete bolj izpolnjujoče odnose ter obogatite svoje življenje s toplino in sočutjem.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristalna mreža – KREPITEV LJUBEZNI IN POVEZANOSTI”

Zaenkrat še ni mnenj.