Akcija!

Kristalna mreža – OBILJE

Kristalna mreža – OBILJE

Kristalna mreža vsebuje:

  • 8 x konice kamene strele
  • 3 x citrin

Kristalna mreža se postavlja za privabljanje obilja. Z namero lahko usmerite in določite kakšno obilje želite. Obilje denarja, obilje poslovnih ali ljubezenskih priložnosti ali obilje dobrih ocen v šoli vašega otroka ali obilje lepote ali obilje izbire ali obilje smeha, obilje dobre družbe in podobno.

Tri citrine postavite v obliki trikotnika na sredini, okrog pa postavite 8 konic kamene strele v krogu.

Kristale boste prejeli v svilenem mošnjičku ter zavite v mehurčasto folijo, da se ne poškodujejo.

Preberite več
Redna cena: 39,00 
Akcijska cena: 35,00 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Kristalna mreža – OBILJE

Kristalna mreža za obilje: 8 koničastih kamnitih strelic in središčni trikotnik iz citrina

Iskanje obilja in blagostanja v svojem življenju je cilj, ki ga številni ljudje zasledujejo. Uporaba kristalne mreže sestavljene iz 8 koničastih kamnitih strelic in središčnega trikotnika iz citrina je lahko močno orodje za privabljanje obilja in blagostanja. 8 je tudi vibracija obilja, tako da deluje kristalna mreža na vseh nivojih.

Koničaste kamnite strelice: simbolični elementi moči in usmerjenosti

Koničaste kamnite strelice so kristali, ki izžarevajo energijo usmerjenosti in moči. Vsaka konica deluje kot puščica, ki usmerja vaše namere in energijo k privabljanju obilja. Uporaba osmih koničastih kamnitih strelic v tej mreži poudarja simboliko neskončnosti in večnosti, kar pomeni trajno in nenehno obilje.

Citrin: kristal obilja in bogastva

Citrin je čudovit kristal, ki je znan po svojih lastnostih obilja, bogastva in optimizma. Središčni trikotnik iz citrina deluje kot osrednji fokus mreže, ki poudarja namere za privabljanje obilja v vseh vidikih življenja. Citrin spodbuja pozitivno razmišljanje, kar je ključno za manifestacijo obilja.

Kako ustvariti kristalno mrežo za obilje:

  • Pripravite se: Pred začetkom postavitve mreže se umirite in osredotočite na svoje namere za privabljanje obilja v svoje življenje.
  • Izberite mesto: Na ravno površino postavite leseno podlago ali krpo, kjer boste postavili kristale. Lahko je rdeče ali zelene ali zlate barve.
  • Postavite citrin: Na sredino postavite citrin v obliki trikotnika. Ta citrin bo deloval kot središče energije za mrežo.
  • Postavite koničaste kamnite strelice: Okoli citrina postavite osem koničastih kamnitih strelic, usmerjenih v krog.
  • Aktivirajte mrežo: Med postavljanjem kristalov si predstavljajte, kako obilo prihaja v vaše življenje iz različnih virov. Recite afirmacije, kot na primer: “Moje življenje je napolnjeno z obiljem, in obilje prihaja k meni s vsako novo priložnostjo.”
  • Vzdržujte mrežo: Občasno prečistite kristale in osvežite svoje namere za obilje.

Kristalna mreža, ki vključuje 8 koničastih kamnitih strelic in središčni trikotnik iz citrina, je močno orodje za povečanje obilja v vašem življenju. Z redno osredotočenostjo na to mrežo in nego kristalov boste lahko privabljali obilje in blagostanje v različnih vidikih svojega življenja ter dosegli finančno in čustveno rast.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristalna mreža – OBILJE”

Zaenkrat še ni mnenj.