Akcija!

Kristalna mreža – SPANJE

Kristalna mreža – SPANJE

Kristalna mreža vsebuje:

  • 4 x roževec in
  • 1 x hematit

Kristal roževec postavite vsakega v svoj kot spalnice. Hematit (črne barve) pa postavite na sredino vaše spalnice.

Kristale pred postavitvijo očistite pod vodo, z zemljo, na luni ali na soncu. Lahko pa uporabite kristalne vilice OM, ki so po mnenju kristaloterapevtov najhitrejši in najbolj zanesljiv način energijskega čiščenja z vibracijo. Opis postopka in ostalo najdete v opisu spodaj.

Preberite več
Redna cena: 24,50 
Akcijska cena: 22,00 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Kristalna mreža – SPANJE

Kristalna mreža za dober spanec: Roževec v vsak kot spalnice in hematit na sredino spalnice

Dobro spanje je ključnega pomena za naše zdravje in dobro počutje. Mnogi od nas se borijo s težavami pri spanju, kot so nespečnost ali nemirni spanec. Vendar pa lahko kristalna mreža, sestavljena iz roževca in hematita, pomaga izboljšati kakovost vašega spanca in vam prinese mir in harmonijo v spalnico. Seveda to ni nadomestilo za upoštevanje ostalih dejavnikov spanja, kot so; zatemnjen prostor, umiritev pred spanjem, tišina, neobremenjen želodec in drugi.. Kristalna mreža torej ne nadomesti tega, da greste pravi čas v posteljo in da 2 uri pred spanjem ne jeste težkih obrokov, bo pa vsekakor na energijski ravni zelo pomagala, ampak kot veste – dober spanec in vsaka druga stvar je rezultat holističnega pristopa, iz vseh nivojev … prehrana, navade, pomagala.

Roževec: Kristal ljubezni in harmonije

Roževec je čudovit rožnati kristal, ki je znan po svojih lastnostih ljubezni in harmonije. Poleg tega, da pomaga pri odnosih in odpira srčno čakro, ima tudi pomirjujoče lastnosti, ki lahko pomagajo pri uspavanju in zmanjšanju stresa. Zato je postavitev roževca v vsak kot spalnice odličen začetek, saj bo ustvarila občutek harmonije in pomirila energijo v prostoru.

Hematit: Kristal za zaščito in stabilnost

Hematit je temen, sijoč kristal, ki je znan po svojih lastnostih zaščite in stabilnosti. Postavitev hematita v sredino spalnice bo pomagala očistiti negativno energijo, ki se lahko nabira čez dan, ter ustvariti stabilno in zaščiteno okolje za spanje. Hematit deluje tudi kot talisman za osebno moč, kar vam lahko pomaga pri čustveni trdnosti in boljšem spancu.

Kako ustvariti kristalno mrežo za dober spanec:

  • Pripravite se: Preden začnete s postavitvijo kristalov, se sprostite in osredotočite na svoje namere za boljši spanec.
  • Razmislite o postavitvi: Postavite roževec v vsak spalni kotiček, da ustvarite občutek harmonije in ljubezni v celotni spalnici. Nato postavite hematit v sredino spalnice, da zagotovite zaščito in stabilnost.
  • Vizualizirajte nameravani učinek: Med postavljanjem kristalov si predstavljajte, kako se negativna energija razblinja, kako se vaša energija uravnava, in kako se počutite varne in umirjene.
  • Aktivirajte mrežo: Lahko uporabite svoje namere ali recite nekaj podobnega: “Ti kristali služijo mojemu dobremu spancu, ustvarjajo harmonijo in mi nudijo zaščito.”
  • Vzdržujte mrežo: Občasno prečistite kristale, da ohranite njihovo moč, ter si dovolite, da vam pomagajo ohraniti kakovosten spanec.

Kristalna mreža, ki vključuje roževec in hematit, lahko pomaga ustvariti idealno okolje za miren in obnovitven spanec. Z redno nego in osredotočenostjo na njeno energijo lahko dosežete boljšo kakovost spanja ter se zbujate bolj osveženi in pripravljeni na nov dan.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristalna mreža – SPANJE”

Zaenkrat še ni mnenj.