Akcija!

Kristalna mreža – ZDRAVJE IN ZDRAVLJENJE

Kristalna mreža: ZDRAVJE IN ZDRAVLJENJE

Kristalna mreža vsebuje:

 • 1 x kvarc krogla
 • 6 x roževec
 • 6 x heliotrop
 • 1 x lesena Metatronova podlaga

Kristalna mreža se postavlja za zdravje in zdravljenje osebe ali živali. Deluje tudi na daljavo. Kristalno mrežo postavite v miren kotiček, sledite navodilom postavitve in vzdrževanja.

Kristale prejmete v dveh svilenih mošnjičkih.

Preberite več
Redna cena: 67,80 
Akcijska cena: 61,00 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Kristalna mreža – ZDRAVJE IN ZDRAVLJENJE

Kristalna mreža za zdravje in zdravljenje: Kombinacija kvarčne krogle (kamena strela), roževca, heliotropa na leseni Metatronovi podlagi (sveta geometrija).

Kristali so že tisočletja uporabljeni za zdravljenje, harmonizacijo in uravnoteženje energij v telesu. Kristalna mreža, ki združuje moč kvarčne krogle, roževca, heliotropa in simbol Metatronove kocke na leseni podlagi, je učinkovito orodje za izboljšanje zdravja in splošnega počutja. Spoznajte, kako ustvariti to posebno mrežo in kako jo uporabiti za zdravljenje in harmonizacijo.

Kvarčna krogla (krogla kamene strele): Kristal čiščenja in energijskega uravnoteženja

Kvarčna krogla je znana po svoji sposobnosti čiščenja energije in uravnoteženju notranjih energijskih tokov. Ta kristal bo deloval kot središče mreže in bo pomagal očistiti negativne energije ter vzpostaviti harmonijo v telesu. Da bo kvarčna krogla stala na sredini bolj stabilno, lahko na leseni Metatronovi podlagi naredite manjšo vdolbinico, v kateri bo lepo stala kvarčna krogla. Vdolbinico naredite s kakšnim topim, zaobljenim predmetom, ravno toliko, da se kvarčna krogla ne bo kotalila po mreži, saj mora biti stabilna in na miru, ko je postavljena.

Roževec: Kristal ljubezni in čustvenega zdravljenja

Roževec je rožnat kristal, ki simbolizira ljubezen in čustveno zdravljenje. Šest roževcev v tej mreži bo okrepilo občutek ljubezni do samega sebe, kar je ključno za splošno dobro počutje. Ljubezen je zdravljenje, zato je roževec nepogrešljiv v tej kristalni mreži za zdravje in zdravljenje.

Heliotrop: Kristal vitalnosti in energije

Heliotrop, znan tudi kot krvni kamen, je kristal, ki simbolizira vitalnost in energijo. Dodajanje šestih heliotropov v mrežo bo povečalo vašo vitalnost ter vam pomagalo obnoviti energijo in vitalnost telesa.

Metatronova kocka: Simbol uravnoteženja in harmonije

Metatronova kocka je sveti simbol, ki predstavlja uravnoteženje in harmonijo v vesolju. Postavitev lesene podlage z izrisanim simbolom Metatronove kocke pod kvarčno kroglo bo okrepila energijsko povezanost med kristali in simbolizirala željo po uravnoteženju in harmonizaciji.

Kako ustvariti kristalno mrežo za zdravljenje in zdravje:

 • Pripravite se: Pred začetkom postavitve mreže se sprostite in osredotočite na svoje namere za zdravljenje in harmonizacijo. Vsekakakor očistite kristale predhodno, najlažje in najhitreje z OM vilico, lahko pa tudi pod vodo ali na luni, zemlji (kot vam najbolj ustreza).
 • Izberite mesto: Na mizo ali drugo ravno površino postavite leseno podlago s simbolom Metatronove kocke. Poskrbite za vdolbinico, da se ne bo kvarčna krogla kotalila po plošči.
 • Postavite kvarčno kroglo: Postavite kvarčno kroglo na sredino simbola.
  Postavite roževece, heliotrope: Okoli kvarčne krogle postavite šest rožecev in šest heliotropov.
 • Aktivirajte mrežo: Med postavljanjem kristalov si predstavljajte, kako se vaše telo polni z energijo zdravja in harmonije. Recite afirmacije, kot na primer: “Moje telo (ali ime osebe ali živeli, za katero to postavljate) je v ravnovesju, in zdravje se izboljšuje vsak dan.”
 • Vzdržujte mrežo: Občasno prečistite kristale in obnovite svoje namere za zdravljenje in zdravje.

Kristalna mreža, ki združuje kvarčno kroglo, roževeca, heliotrop in Metatronovo kocko, je močno orodje za izboljšanje vašega zdravja in splošnega počutja. Z redno osredotočenostjo na to mrežo in nego kristalov lahko dosežete boljše energijsko ravnovesje in harmonijo v svojem življenju.

DODATEN FENG SHUI NAMIG: Postavite lahko kristalno mrežo tudi na področje zdravja v vašem domu, to pa je vzhod.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristalna mreža – ZDRAVJE IN ZDRAVLJENJE”

Zaenkrat še ni mnenj.