Magnetna Zapestnica Rock Quartz – Zapestnica višjih Vibracij in Intuicije

Magnetna zapestnica Rock Quartz je zapestnica višjih vibracij in intuicije, saj pomaga pri dvigu vaše vibracije in povezave z duhovnih svetom. Rock Quartz, znan tudi kot kristalna kamena ali kremen, ima izjemne duhovne lastnosti, ki so cenjene že stoletja. Te lastnosti vključujejo:

Čiščenje in čiščenje uma: Rock Quartz je znan po svoji sposobnosti, da očisti um negativnih misli in čustev ter spodbudi jasnost razmišljanja. Pomaga vam, da se osvobodite stresa in zmede ter najdete notranji mir.

Dvig vibracij in energije: Magnetna zapestnica Rock Quartz dvigne vaše duhovne vibracije, kar pripomore k večji povezavi z višjimi energijami in intuicijo. Pomaga vam, da se povežete s svojim notranjim jazom in duhovnimi vodniki.

Harmonija in ravnovesje: Magnetna zapestnica Rock Quartz spodbuja harmonijo v vašem življenju in pomaga uravnotežiti različne vidike vaše osebnosti. To vodi do boljše samopodobe in notranjega ravnovesja.

Povečanje duhovnih sposobnosti: Magnetna zapestnica Rock Quartz lahko okrepi vaše duhovne sposobnosti, kot so meditacija, vizualizacija in intuicija. Pomaga vam, da se bolj zavestno povežete z duhovnim svetom.

Preberite več
Cena: 16,90 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Magnetna Zapestnica Rock Quartz – Zapestnica višjih Vibracij in Intuicije

Čiščenje in energijsko polnjenje drugih kristalov: Rock Quartz se pogosto uporablja tudi za čiščenje in polnjenje drugih kristalov. Deluje kot energetski ojačevalec in pomaga obnoviti energijo drugih kamnov.

Pomoč pri manifestaciji: Magnetna zapestnica Rock Quartz pomaga pri manifestaciji vaših ciljev in želja. S svojo pozitivno energijo spodbuja pozitivne spremembe v vašem življenju.

Zdravilne lastnosti: Rock Quartz se pogosto uporablja tudi za energetsko zdravljenje in uravnoteženje čaker. Pomaga pri fizičnem, čustvenem in duhovnem zdravljenju.

Povezava z univerzalno modrostjo: Ta kristal je povezan z univerzalno modrostjo in lahko pomaga razširiti vaše razumevanje življenja in sveta okoli vas.

Zaradi teh izjemnih duhovnih lastnosti je Rock Quartz eden izmed najbolj priljubljenih in vsestranskih kristalov v svetu duhovnosti in kristaloterapije.

Čudovita magnetna zapestnica iz Rock Quartza se čudovito poda k vsaki obleki.

Magnetna zapestnica Rock Quartz je raztegljiva in velikosti dragih kamnov na zapestnici so premera pribl. 7-8 mm.

Zapestnica Rock Quartz je odlično darilo za obletnice, božič, valentinovo in tudi rojstne dneve. Lahko pa je to le majhna poslastica za vas osebno.

Bodi prvi ocenjevalec “Magnetna Zapestnica Rock Quartz – Zapestnica višjih Vibracij in Intuicije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.