Akcija!

Metoda Sedona – vaš ključ do trajnega zadovoljstva, uspeha, notranjega miru in čustvene blaginje

Vaš ključ do trajnega zadovoljstva, uspeha, notranjega miru in čustvene blaginje

V knjigi ne boste našli seznamov tega, kaj »morate« in česa »ne smete« početi, niti ne opisuje kakega novega vedenja, ki ga »morate« osvojiti. Takih pritiskov imamo že dovolj. Namesto tega se boste naučili, kako se spremeniti od znotraj navzven. Le takšne spremembe so stalne.

Metoda Sedona je že več tisoč ljudem pomagala, da so začeli uporabljati svojo naravno zmožnost, da v trenutku izpustijo neprijetna in neželena čustva.

Ne gre za to, da naši občutki niso nikoli upravičeni. Toda občutki so zgolj občutki, to pa nismo mi – zato jim lahko pustimo oditi. Če se odločimo, da jih bomo izpustili, nas to tako osvobodi, da opazimo tisto, kar je dejansko tukaj, in temu primerno delujemo. Tako se lažje spopadamo z življenjem in sprejemamo boljše, jasnejše odločitve.

Preberite več
Redna cena: 27,90 
Akcijska cena: 25,95 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Vaš ključ do trajnega zadovoljstva, uspeha, notranjega miru in čustvene blaginje

 

V prvem delu knjige boste raziskali osnove postopka izpuščanja in osnovne motivacije za notranje omejitve.

Spoznali boste različne tehnike, ki vam bodo pomagale hitreje napredovati na poti do svobode, kot na primer to, kako se spopasti z uporom, biti prisoten, razrešiti svoja čustva, dosegati cilje in uravnotežiti pozitivne ter negativne strani čustvenih enačb.

V drugem delu pa boste raziskovali nekatera specifična področja vašega življenja, na katera lahko metoda Sedona vpliva zelo pozitivno.

Ta obsegajo osvoboditev od krivde, sramu, strahu in zaskrbljenosti; opuščanje navad; ustvarjanje bogastva; vodenje poslov; izboljšanje odnosov; razvijanje popolnega zdravja in prispevanje k ustvarjanju harmoničnega ter mirnega sveta.

 

Priporočila:

»Z metodo Sedona nam Hale Dwoskin daje praktično, modro in preizkušeno formulo za čustveno in mentalno svobodo, da lahko radost in užitek občutimo preprosto tako, da živimo.«
Dr. John Gray, avtor prodajne uspešnice Moški so z Marsa, ženske so z Venere

»Metoda Sedona je čudovit prispevek k področju osebne rasti in preobrazbe. Je kot dosegljiva oblika budističnih naukov, s katero lahko osvobodimo svoje srce in um lastnih omejitev in starih zgodb, ki si jih pripovedujemo.«
Lama Surya Das, avtor knjižnih uspešnic Awakening the Buddha Within in Letting Go of the Person You Used to Be

»Metoda Sedona je učinkovito orodje, če se hočemo znebiti miselnosti žrtve. Namesto da dajemo svojo moč drugim, nas Hale Dwoskin spodbuja, naj se zazremo vase in prevzamemo nadzor nad svojimi življenjskimi izkušnjami. To je mogočno!«
Dr. Susan Jeffers, avtorica knjig Čar samozavesti in Embracing Uncertainty

 

HALE DWOSKIN je izvršni direktor podjetja Sedona Training Associates, ki organizira tečaje tehnik čustvenega izpuščanja, katerih avtor je njegov mentor Lester Levenson. Dwoskin je napisal knjigo Metoda Sedona, prodajno uspešnico z lestvice New York Timesa, in je mednarodni govorec. Je tudi eden izmed štiriindvajsetih učiteljev iz knjižne in filmske uspešnice Skrivnost (The Secret) ter ustanovni član organizacije Transformational Leadership Council. Metodo Sedona že več kot trideset let poučuje po vsem svetu.

Kategorija: Zavest in moč uma

Avtor: Hale Dwoskin

Število strani: 328

Vezava: mehka

Velikost: 16,5 x 23,4 cm

EAN: 9789617090826

Datum izdaje: 2020

Izdal: Založba Primus

Bodi prvi ocenjevalec “Metoda Sedona – vaš ključ do trajnega zadovoljstva, uspeha, notranjega miru in čustvene blaginje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.