Akcija!

Obesek ahat z rožo življenja vijoličen

Obesek ahat z rožo življenja

Preberite več
Redna cena: 15,50 
Akcijska cena: 12,90 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Obesek ahat z rožo življenja vijoličen

Roža življenja je energijski znak, v katerem se prepletajo krogi, pleteni v rožo.

Ne samo vibracija svete geometrije, temveč tudi vibracija kristala ahat združuje to neskončno toplino v obesku.  Obesek Ahat je nakit, ki ga morate imeti. Ahat je kristal dinamičnosti, spodbuja medsebojne odnose in aktivira čakro, glede na barvo.

 

Pomen barve: vijolična barva je barva duhovnosti, pripisujemo jo 6. čakri, ki jo poznamo pod tretje oko. Kristal ahata lahko nosite kot obesek, lahko ga polagate na čakro.

Uporaba: glede na to, da je to obarvan kristal, ne spremeni vibracije, temveč je to njegova dodana vrednost zdravljenja z barvami. Vijolična barva je barva 6. čakre – tretje oko, zato lahko z barvno terapijo spodbujamo in aktiviramo čakre.

Značilnosti minerala: AHAT  – KRISTAL DINAMIČNOSTI


Uporaba: na duhovni in mentalni ravni ahati spodbujajo ozaveščanje življenjskih izkušenj, krepijo pozitiven odnos do medsebojnih razmerij in usmerjajo k pozitivnemu
cilju. Za te učinke je dovolj že sama prisotnost ahata v prostoru, saj določene spremembe v nas povzroča že sam pogled na njihove pestre oblike in prijetne barve. Na fizični 
ravni je pomemben za vzpodbujanje regeneracije in rast. 

Eliksir: dobro vpliva  na vitalnost in odpornost.

Splošno o ahatu: je kristal dinamičnosti, spodbuja pozitiven odnos, za to je dovolj že sama prisotnost ahata v prostoru.

Ahate tudi umetno barvajo, vendar se z barvanjem ohrani lastnost samega minerala. Ahate izdelujejo tudi v razne amulete in drugi nakit, zelo dobre so geode za razna sevanja. 

Element: zemlja-ogenj

 

KRISTALNO UGLAŠEVANJE Z MANTRO: Ksham, om

Barva čakre: indigo modra ali vijolična

Velikost artikla: Obesek je ovalne oblike, velikost 4 – 6 cm.

Barva: Mineral je umetno obarvan v zeleni odtenek. Barva je sliki primerljiva, v nekaterih obeskih je na sredini tudi luknjo v kateri so vidne piramidne strukture.

Dovoljena odstopanja: Minerali so naravni kamni, zato so dovoljena odstopanja po barvi in velikosti, vendar so sliki primerljivi.

Oblika in pomen:Okrogli ali ovalno brušeni minerali simbolizirajo magnetno energijo, ki je mehka in privlačna. Gre za “žensko” obliko mineralov, ki jih na fizični ravni programiramo za boljši pretok energije po meridianih. Sicer pa je ta oblika uporabna za priklic dobrin, npr. materialnih.

Čiščenje: Pred prvo uporabo mineral speremo pod tekočo vodo in postavimo na sončno svetlobo za nekaj časa. Postopek vsaj enkrat mesečno ponovimo. Minerale lahko energijsko očistimo tudi z nihalom, mentalno med meditacijo, s svečo, ali najdemo svoj in vedno za vas pravi način.

Vibracija in namen: Kamen simbolizira obstojnost, moč materialnega, kompaktnost in neuničljivost, zato je eden temeljnih simbolov večnosti.

Bodi prvi ocenjevalec “Obesek ahat z rožo življenja vijoličen”

Zaenkrat še ni mnenj.