Odstranjevanje urokov črne magije, urokov in prekletstev (manj zahteven urok)

Odstranjevanje prekletstev in urokov črne magije s pomočjo različnih tehnik največkrat pa z ThetaHealing tehniko.

V večini primerov ti lahki uroki prihajajo iz preteklih življenj, ki pa še zmeraj delujejo na nas ali pa jih je izvajala oseba, ki ni energijsko močna.

Preberite več
Cena: 150,00 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Vas pred napredkom znova in znova nekaj ustavlja?

V življenju so nam na pot položene tudi nekoliko bolj nenavadne preizkušnje, ki pa niso povezane samo s svetlobo in ljubeznijo. Povezane so s temo, zavistjo, sovraštvom – z uroki in prekletstvi.  Predvsem v zadnjem času me kontaktirajo ljudje, kateri imajo težavo z napadi, zato sem se odločil, da vam vsem ponudim možnost ter vam pomagam odstraniti temo, saj sem se tudi sam soočal s to težavo, jo uspešno prepoznal, ter jo odstranil. Uroki in prekletstva največkrat izvirajo oziroma prihajajo od vam znanih ljudi. V največ primerih gre za ljubosumje, zavist, škodoželjnost in maščevalnost, ki pa izvirajo od osebe, ki je s seboj nezadovoljna in nesrečna. Sreča drugih ljudi jo prizadene in boli.

Kako vem, da imam urok črne magije ali prekletstva?

Največkrat vam je informacija podana direktno od osebe, ki vam jo pošilja ali kateri od prijateljev in družine. Urok lahko začutite, saj se vam začnejo dogajati čudne in nepojasnjene stvari. Primer: na vseh razgovorih ste zavrnjeni, ne dobite partnerja, imate nenehne težave z denarjem. Če povzamem –  vse vam gre narobe, čeprav vlagate veliko truda in vztrajnosti. Na žalost nam največ urokov pošljejo ravno družinski člani ali prijatelji oziroma znanci. Včasih pa se zgodi, da prejmemo urok od sosedov ali sovaščanov. Zavist je v večini primerov tista, ki jih vodi, da naredijo tako nespametno delo.

Utrujenost in brezvoljnost – v največ primerih se začne kazati na ta način, saj je to eden od  prvih simptomov

Izguba službe ali partnerja/ke – v službi vam nikakor ne gre, ustvarjate konflikte in nikakor se ne razumete s sodelavci ali nadrejenimi, na koncu izgubite službo ali pa sami prekinete delovno razmerje, ker imate preprosto zadosti vsega. Lahko pa se vaše partnersko razmerje maje in partner vas ne sliši niti ne vidi in vsak živi svoje življenje. Spolnosti v odnosu ni več in partner skriva telefon in pozno hodi domov zato začnete početi isto. Sledijo prepiri in nerazumevanje, vsakodnevno vpitje in slaba volja dokler ne pridete do točke, ko se želite raziti.

Prekletstvo pa prepoznate tako, da nimate partnerja, vaša mama ni imela niti vaša babica sreče v partnerstvu. V tem primeru gre za prekletstvo, kar je neka vrste urok.

Koliko terapij je potrebno za odstranjevanje črne magije in prekletstev?

Odvisno od moči uroka. Najprej ga izmerim s pomočjo nihala in Bovisove skale, da ugotovim za kako močan urok gre. Izmera uroka je brezplačna storitev, kot tudi samo ugotavljanje ali urok sploh imate.

Ali se lahko urok vrne?

Da. V primeru, da niste energetsko postavljeni in vam oseba v tem času naroči ali pošlje nov urok. Imate pa 6 mesečno garancijo in v kolikor se vrne vam ga brezplačno odstranim.

Ali imam lahko uroke iz prejšnjih življenj?

Da. Kar nekaj urokov izhaja iz prejšnjih življenj, so pa redki. Iz prejšnjih življenj največkrat prinesemo razne krvne pogodbe in prekletstva. Ti uroki so po navadi slabših moči in dokaj enostavni za odstraniti.

Kako vem, da je bila terapija uspešna?

Po končani terapiji ponovno pregledam stanje telesa in se prepričam, da ni ničesar več za odstraniti. Ravno tako izvedem meritev. Po  odstranitvi se čez nekaj časa ponovno slišimo, da mi potrdite kakšne spremembe so se zgodile v vašem življenju.

Koliko stane odstranjevanje uroka?

Ker se uroki medsebojno razlikujejo po moči je cenovni razpon od 150€ – 680€. Kako močan je urok vam povem na prvem posvetu ali telefonskem klicu.

Ali imam kake pozitivne izkušnje?

Na žalost jih imam veliko sam,  še več pa jih imam s svojimi strankami, ki sem jim odstranjeval uroke. S tem se ukvarjam že nekaj let in sem odstranil preko 100 urokov od lahkih do izredno zahtevnih.

Zakaj je tako drago odstraniti urok?

Iz preprostega razloga, ker je to energijsko izredno zahtevno pa tudi zelo nevarno početje. Velikokrat se namreč zgodi, da so uroki zaščiteni, kar pomeni, da lahko poškoduje osebo, ki ga odstranjuje ali pa celo oba. Potrebnega je kar nekaj znanja in sposobnosti za uspešno odstranitev.

Za odstranjen urok vam garantiram, da se je odstranil in v kolikor sumite, da se urok ponovi imate v roku 6 mesecev čas, da se mi javite in brezplačno vam odpravim na novo poslani urok (sicer je to malo verjetno ampak, ker sem prepričan v sovje uspešno delo vam zagotavljam garancijo na izvedeno storitev).

Bodi prvi ocenjevalec “Odstranjevanje urokov črne magije, urokov in prekletstev (manj zahteven urok)”

Zaenkrat še ni mnenj.