Akcija!

Odvadite se biti to, kar ste – Komplet meditacijskih zgoščenk

Komplet dveh zgoščenk z navodili za izvajanje meditacij

Ta komplet dveh zgoščenk vsebuje štiritedenski program vodene meditacije, ki spremlja knjigo Odvadite se biti to, kar ste dr. Joeja Dispenze.

Zasnovan je tako, da vas spravi iz analitičnega stanja možganskega valovanja beta v stanje alfa ter vam omogoči, da poglobite svojo sposobnost ohranjanja vzorcev koherentnega možganskega valovanja.

Preberite več
Redna cena: 17,00 
Akcijska cena: 15,81 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Odvadite se biti to, kar ste – Komplet meditacijskih zgoščenk

 

Ko svojo pozornost namenite različnim delom telesa v prostoru in prostoru okrog svojega telesa – po navodilih dr. Joeja –, spremenite svoje možgane, saj vstopite v operacijski sistem svojega podzavestnega uma, kjer obstajajo neželene navade in programi.

Cilj je, da se naučite ostati v tem trenutku, meditacija pa postane vaša veščina. S te, nove točke lahko začnete v svoje življenje uvajati želene spremembe!

 

Dr. Joe Dispenza je študiral biokemijo na univerzi Rutgers. Je tudi magister nevroznanosti, doktorat iz kiropraktike pa je opravil v ustanovi Life University.

Izobražuje se tudi podiplomsko, in sicer na področjih nevrologije, nevroznanosti, delovanja in kemije možganov ter staranja in dolgoživosti.

Dr. Joe je eden od znanstvenikov, raziskovalcev in učiteljev, ki so nastopili v na- grajenem filmu What the BLEEP Do We Know!?. Predaval je v 26 državah in pomagal več tisoč ljudem po vsem svetu doseči njihove cilje.

Kategorija: Meditacija in meditacijske tehnike

Avtor: Joe Dispenza

Število strani: /

Vezava: /

Velikost: /

EAN: 9789617090338

Datum izdaje: 2020

Izdal: Založba Primus

Bodi prvi ocenjevalec “Odvadite se biti to, kar ste – Komplet meditacijskih zgoščenk”

Zaenkrat še ni mnenj.