Opozorilo – Pričevanja in prerokbe razsvetljenja vesti

Pričevanja in prerokbe razsvetljenja vesti

Pristne pripovedi o svetnikih in mistikih Cerkve, ki govorijo o dnevu, ko bomo vsi uzrli svoje duše v luči resnice, ter osupljive zgodbe o tistih, ki so to že doživeli.

Preberite več
Cena: 29,00 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Opozorilo – Pričevanja in prerokbe razsvetljenja vesti

V tej prodorni knjigi je svetu predstavljeno najtemeljitejše razumevanje “opozorila” ali “razsvetljenja vesti” do danes – to je kritični trenutek v človeški zgodovini, ko bo vsaka živa oseba videla svojo dušo v luči božanske resnice. Delo je obogateno s fascinantnimi zgodbami posameznikov, ki so to globoko duhovno izkušnjo že doživeli.

Avtorji skozi knjigo predstavljajo prerokbe o Opozorilu, razkrite skozi svetnike in mistike, kot so blagoslovljeni papež Pij IX, sveta Favstina Kowalska, blagoslovljena Ana Maria Taigi, Božja služabnica Maria Esperanza in stigmatizirana sestra Ana Ali Presvete evharistije, za katero je njen škof začel postopek kanonizacije.

“Opozorilo” ni zgolj potrditev dogodka monumentalnega pomena, ki se zdi, da se bliža na časovnem obzorju, ampak bralca tudi vodi skozi prepričljiva pričevanja tistih, ki so to izkušnjo že osebno doživeli, celo proti svoji volji. Vrhunec knjige predstavlja zapletena zgodba Marina Restrepa, ki je prepoznan kot sveti Pavel našega časa. Kot nekdanji premožen hollywoodski glasbeni producent, ki je zapadel v hud greh in New Age gibanje, je doživel peklensko ugrabitev s strani kolumbijskih gverilskih upornikov za več kot pol leta. V tem času je doživel razsvetljenje vesti in prejel edinstven dar vlitja znanja o božanskih zadevah, ki ga od leta 1999 deli po vsem svetu v okviru svojega škofovsko odobrenega apostolata.

Knjiga je zasnovana tako, da bralcu ne le ponudi vpogled v obljubljene prerokbe in pričevanja o razsvetljenju vesti, temveč ga tudi izzove in pripravi na to, kar obljublja, da bo eden najpomembnejših duhovnih dogodkov v zgodovini človeštva.

Pohvale knjige:

Škof Ashenden začne svoj predgovor z: »Občasno človek v roke dobi knjigo, ki je še posebej močna pri razkrivanju skrivnosti in moči Božjega namena za njegovo Cerkev danes, in to je ena takšna. Če se sprašujete, ali bi si morali vzeti čas za branje, naj vas močno spodbudim k temu.«

»Ta knjiga naj doseže čim več ljudi, vse za božjo slavo.«
– zaslužni nadškof Ramón C. Argüelles, STL

»Preberite to preroško knjigo in verjemite.«
– monsinjor Ralph J. Chieffo

»S svojo božjo ljubeznijo bo odprl vrata src in razsvetlil vest vsakogar. Vsakdo se bo videl v plamenečem ognju božje resnice. To bo kot miniaturni sodni dan.«
– Naša Gospa očetu Stefanu Gobbiju iz Marijinega gibanja duhovnikov

»Knjiga je izjemen blagoslov za Cerkev in svet. Čeprav opozorilo proučujem in o njem govorim že leta, sem naletel na ogromno novega gradiva, ki je tako poučno kot navdihujoče. Tragično je, da se tako malo ljudi – in tudi tako malo katolikov – zaveda tega neizogibnega in mogočnega dogodka, nova knjiga Christine Watkins pa bi lahko ta položaj naglo popravila. Če volja Boga ne bi bila ta, da se zavemo edinstvenega svetovnega čudeža razsvetljenja vesti ter se pripravimo nanj, nam nebesa ne bi ponujala toliko razkritij, povezanih z njim. Danes je nadvse nujno, da se vsi pripravimo, da bomo prav mi tisti, katerih duše bodo najbolj nagrajene, kar bo omogočil prihajajoči mogočni dogodek. Če pa bomo glave tiščali v pesku in se pretvarjali, da je vse po starem – tako kot ljudje, osredotočeni na posvetno, ki jih bo opozorilo pahnilo v povsem novo resničnost – bomo obtičali in si lizali rane, namesto da bi sodelovali v tej žetvi, kar nas prosi tudi Bog.

Knjiga vam bo pomagala potegniti glavo iz peska. Izvedeli boste, kakšno bo opozorilo – razkrivajo ga pričevalci. Brali boste tudi pričanja številnih svetih duš, ki so že izkusile svarilo na osebni ravni, preden bo nastopil čas univerzalnega opozorila, ki sicer še ni razkrito, je pa nedvomno neizogibno. Najpomembnejše pa je, da vam bo ta knjiga razkrila, kako smo poklicani, da bi se pripravili na ta enkratni dogodek v zgodovini stvarstva.«

O avtorici:

Christine Watkins je navdihujoča katoliška predavateljica in avtorica. Napisala je tudi uspešnice: Of Men and Mary: How Six Men Won the Greatest Battle of Their Lives (Hombres Junto a María: Así Vencieron Seis Hombres la Batalla Más Ardua de Sus Vidas); Transfigured: Patricia Sandoval’s Escape from Drugs, Homelessness, and the Back Doors of Planned Parenthood (Transfigurada: El Escape de las Drogas, de la Calle y de la Industria del Aborto, de Patricia Sandoval), ter pričujočo knjigo.

Watkinsova je tudi avtorica katoliške uspešnice Full of Grace: Miraculous Stories of Healing and Conversion through Mary’s Intercession. Med njenimi najnovejšimi deli so Winning the Battle for Your Soul: Jesus’ Teachings through Marino Restrepo, a St. Paul for Our Century; She Who Shows the Way: Heaven’s Messages for Our Turbulent Times; In Love with True Love: The Unforgettable Story of Sister Nicolina; Marie Julie Jahenny: Prophecies and Protection for the End Times.

Poleg tega je Watkinsova v knjigi Mary’s Mantle Consecration: A Spiritual Retreat for Heaven’s Help in spremljevalni knjigi Mary’s Mantle Consecration Prayer Journal (El Manto de María: Una Consagración Mariana para Obtender Ayuda Celestial y El Manto de María: Diario de Oración para la Consagración) opisala starodavno in mogočno posvetitev Mariji – ljudje in župnije, ki izvajajo ta obred, so namreč deležni neverjetne milosti.

Watkinsova je bila nekoč ateistka, ki je živela grešno. Potem ko ji je Jezus skozi Marijo omogočil čudežno ozdravljenje, ki jo je rešilo pred smrtjo, je življenje posvetila služenju Katoliški cerkvi. Svojo zgodbo je opisala v knjigi Full of Grace. Pred spreobrnitvijo je bila Watkinsova zaposlena kot plesalka v ustanovi San Francisco Ballet Company.

Zdaj že dvajset let predava, vodi seminarje in delavnice, je duhovna vodja in svetovalka. Deset let je delala kot svetovalka za žalovanje v hospicih, deset let pa kot vodja oddelka za okrevanje po splavu. Gospa Watkins z možem in tremi sinovi živi v Novatu v Kaliforniji.

– Daniel O’Connor, profesor filozofije na Državni univerzi New York avtor knjig The Crown of Sanctity: On the Revelations of Jesus to Luisa Piccarreta in The Crown of History: The Imminent Glorious Era of Universal Peace

Kategorija: Duhovne knjige

Avtor: Christine Watkins

Število strani: 401

Leto izida: 2024

Vezava: mehka

Velikost: 16,5 x 23,5 cm

EAN koda: 9789617184785

Založba: Primus (Efata books d.o.o.)

Bodi prvi ocenjevalec “Opozorilo – Pričevanja in prerokbe razsvetljenja vesti”

Zaenkrat še ni mnenj.