Akcija!

Orgonitni obesek Lapis, Lazuli, Hrizokolar (5x2cm)

Osebni orgonitni obesek.

Sestava: lapis lazuli, hrizokola, gorski kristal

Vrvica priložena.

Darilna škatlica gratis.

Preberite več
Redna cena: 51,90 
Akcijska cena: 42,90 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Že stoletja je znano, da nakit iz dragih in poldragih kamnov oddaja blagodejne vibracije

Najbolj pogosto nosimo obeske v višini srčne žleze (timus), s čimer lahko spodbudimo proizvajanje limfocitov, oziroma vplivamo na imunski sistem.

Če želimo vplivati na žlezo ščitnico in procese, ki jih uravnava, si izberemo ogrlico, ki se na vratu tesno prilega, kristale zanjo pa izberemo v odvisnosti od učinkov, katere želimo.

Nasploh delujejo orglice energijsko močneje kot katera koli druga vrsta nakita.

Ogronitni obesek je eden najmanjših orgonitov in je namenjen osebni uporabi ter deluje le na osebo, ki ga nosi.  Z  nošenjem  orgonitnega obeska  bomo zaščiteni  pred negativnostmi iz okolja, vibracije vgrajenih kristalov pa bodo vplivale  na naše fizično in psihično telo.

Če so vanj vgrajeni tudi kristali za nevtralizacijo elektromagnetnih sevanj, nas bo ta učinkovito ščitil pred njihovo škodljivostjo.  S svojimi vibracijami, bodo vgrajeni kristali pripomogli k boljši kvaliteti našega življenja.  Z vgradnjo posebnih kristalov in njihovo vibracijo, pa lahko rešimo težave zaradi vpliva zavestnega škodljivega delovanja drugih oseb.

Vsak orgonitni obesek je unikat. Sestavljajo ga kovine, kot so baker in medenina, včasih tudi železo ali inox. Dodani so manjši kristali, vedno pa so prisotni drobni kristali gorskega kristala, ki poskrbijo za čiščenje vseh ostalih vgrajenih kristalov.

Ključnega pomena je bakrena spirala na spodnji strani obeska, saj preko nje negativna energija vstopa, se prečisti skozi opilke in pred izstopom  obogati z vibracijami vgrajenih kristalov.  Zelo hitro lahko občutimo prijeten mir in zadovoljstvo.

Vibracije vgrajenih kristalov se v orgonitu trikratno povečajo zaradi piezoelektričnega učinka, ki ob izdelavi nastane. Praktično jih povrnemo v stanje, kot so bili v naravi oz. pred izkopavanjem.

Imajo neomejen rok trajanja saj delujejo pepertuum mobile, neskončno dolgo, ne da bi mu dovajali energijo.

Oblika okrogla ali ovalna

Velikost: 5.5×2 cm – okrogla oblika  5×3 ovalna oblika

Teža: cca 60 gr

Preberite si prispevek iz Orgonitne piramide >>>

LAPIS LAZULI – kristal prebujene zavesti. Pomaga pri jasnosti vpogleda v univerzalno znanje. Imetniku pa daje pogum in ga ščiti pred negativnimi vplivi slabih misli drugih ljudi. Odpravlja neželjene vedenjske vzorce in ima izredno močno energijo, ki krepi notranjo moč. Preprečuje vdor negativnih energij in spodbuja izražanje. Vrača negativno energijo nazaj k viru. Zdravi visok krvni pritisk, povišano temperaturo, razna vnetja, krče in glavobol. Pomaga pri srčnem infarktu, sklerozi, angini pektoris. Ščiti nas od sevanja, ki jih povzročajo tehnične naprave. S svojo močno vibracijo deluje na organizem in prodre globoko v psiho.

HRIZOKOLA – kristal duševnega ravnovesja. Pomirja nas v času stresa. Izvrsten je za posel in obilje. Pomaga nam pri vseh vrstah izražanja, nas razstruplja in zmanjšuje stres. Zmanjšuje napetost, prinaša radost in krepi intuicijo. Spodbuja notranje ravnotežje, osebno moč in kreativnost, zmanjšuje napetost, prinaša radost in krepi intuicijo. Pomaga pri težavah z grlom, jetri, kožo, želodcem, nadledvično žlezo. Odpravlja prebavne težave in trebušne krče.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.

Bodi prvi ocenjevalec “Orgonitni obesek Lapis, Lazuli, Hrizokolar (5x2cm)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.