Akcija!

Orgonitni obesek Tektit (5x2cm)

Osebni orgonitni obesek.

Sestava: tektit, gorski kristal, simbol iz srebrne žice 925

Vrvica priložena.

Darilna škatlica gratis.

Preberite več
Redna cena: 55,90 
Akcijska cena: 47,90 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Že stoletja je znano, da nakit iz dragih in poldragih kamnov oddaja blagodejne vibracije

Najbolj pogosto nosimo obeske v višini srčne žleze (timus), s čimer lahko spodbudimo proizvajanje limfocitov, oziroma vplivamo na imunski sistem.

Če želimo vplivati na žlezo ščitnico in procese, ki jih uravnava, si izberemo ogrlico, ki se na vratu tesno prilega, kristale zanjo pa izberemo v odvisnosti od učinkov, katere želimo.

Nasploh delujejo orglice energijsko močneje kot katera koli druga vrsta nakita.

Ogronitni obesek je eden najmanjših orgonitov in je namenjen osebni uporabi ter deluje le na osebo, ki ga nosi.  Z  nošenjem  orgonitnega obeska  bomo zaščiteni  pred negativnostmi iz okolja, vibracije vgrajenih kristalov pa bodo vplivale  na naše fizično in psihično telo.

Če so vanj vgrajeni tudi kristali za nevtralizacijo elektromagnetnih sevanj, nas bo ta učinkovito ščitil pred njihovo škodljivostjo.  S svojimi vibracijami, bodo vgrajeni kristali pripomogli k boljši kvaliteti našega življenja.  Z vgradnjo posebnih kristalov in njihovo vibracijo, pa lahko rešimo težave zaradi vpliva zavestnega škodljivega delovanja drugih oseb.

Vsak orgonitni obesek je unikat. Sestavljajo ga kovine, kot so baker in medenina, včasih tudi železo ali inox. Dodani so manjši kristali, vedno pa so prisotni drobni kristali gorskega kristala, ki poskrbijo za čiščenje vseh ostalih vgrajenih kristalov.

Ključnega pomena je bakrena spirala na spodnji strani obeska, saj preko nje negativna energija vstopa, se prečisti skozi opilke in pred izstopom  obogati z vibracijami vgrajenih kristalov.  Zelo hitro lahko občutimo prijeten mir in zadovoljstvo.

Vibracije vgrajenih kristalov se v orgonitu trikratno povečajo zaradi piezoelektričnega učinka, ki ob izdelavi nastane. Praktično jih povrnemo v stanje, kot so bili v naravi oz. pred izkopavanjem.

Imajo neomejen rok trajanja saj delujejo pepertuum mobile, neskončno dolgo, ne da bi mu dovajali energijo.

Oblika okrogla ali ovalna

Velikost: 5.5×2 cm – okrogla oblika  5×3 ovalna oblika

Teža: cca 60 gr

Preberite si prispevek iz Orgonitne piramide >>>

TEKTIT –  deluje z zelo močno energijo in močno frekvenčno vibracijo OM, ter okoli sebe prežame vse trdovratno trmasto in neupogljivo. Črni magiji, urokom, temi in vsemu slabemu popolnoma vzame moč oziroma onesposobi njihovo delovanje, saj slednje prevzema s tako močno svetlobo, da vzpostavi celo ponovni red in ravnovesje. Tektita vsak ne more nositi, ker mu s svojo prisotnostjo enostavno ne dovoli delati slabo oziroma mu preprečuje, da bi škodoval sebi, svojim bližnjim ali okolici. S Tektitom so tvoji nameni in dejanja lahko samo dobra in pozitivna. Da ti neverjeten zagon, polet in nadsvetlobno hitrost, če za tem stoji dober namen ali pozitivno dejanje, sicer te začne v notranjosti zelo tiščati. Vest začne močno opominja, da nekaj ne delaš prav, in te s pomočjo Tektita in njegove moči zopet pripelje nazaj na pravo pot. Tektit je najuspešnejši pri zdravljenju največjih psihičnih in telesnih zasvojenosti (trda droga, alkohol, epilepsija, itd.) ter zaščita pred vsem zlom. Je neverjetno dober pripomoček na sestankih, resnih pogovorih, sodiščih, itd., saj ti da vpogled v to, kar je resnično in prav. Prežema te z modrostjo, resnobo in pravičnostjo. Idealen za zaščito pred vsemi vrstami sevanj.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.

Bodi prvi ocenjevalec “Orgonitni obesek Tektit (5x2cm)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.