Akcija!

Orgonitni stožeč (11x9cm) Aqua, Purpurit – orgonitni stožec (AP)

Energijsko očisti in z vibracijami vgrajenih kristalov napolni prostor velikosti do 30 m2.

Sestava: aqua aura, 4x purpurit, 5x kamena strela

Preberite več
Redna cena: 83,90 
Akcijska cena: 67,90 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Orgonitni stožec je najidealnejša oblika za uporabo v bivalnih in poslovnih prostorih.

Usklajuje ravnovesje energij v prostoru in ustvarja pozitivno vzdušje.

Glede na vibracije vgrajenih kristalov, nas bo orgonitni stožec ščitil pred sevanji vseh vrst, istočasno pa bo ugodno deloval na naše zdravje in počutje.

Velikost orgonitnega stožca je primerna za prostor velik do 30m2.

Če je le mogoče, ga namestimo na sredino prostora čim bližje tlem. Kadar so vanj vgrajeni tudi kristali za nevtralizacijo elektromagnetnih in drugih tehničnih sevanj, nas bo ta učinkovito ščitil pred njihovo škodljivostjo.

Z vgradnjo posebnih kristalov in njihovo vibracijo, lahko rešimo težave zaradi vpliva zavestnega škodljivega delovanja drugih oseb.

Orgonitni stožec  vsebuje kovine, kot so baker, medenina, železo in inox.

Dodanih je 4 ali 5 poliranih ali surovih  kristalov, vedno pa je prisotna ena kamena strela, povezana s spiralo na spodnji strani orgonita, ter 4 kamene strele, ovite z bakreno žico in postavljene na štiri strani neba.

Vibracije kristalov se v orgonitu trikratno povečajo zaradi piezoelektričnega učinka na kristal, ki nastane ob izdelavi. Praktično jih povrnemo v stanje, kot so bili v naravi oz. pred izkopavanjem.

Imajo neomejen rok trajanja saj delujejo neskončno dolgo, ne da bi mu dovajali energijo.

Velikost: 11×9 cm

Teža: 700 do 900 gr

Preberite si prispevek iz Orgonitne piramide >>>

AQUA AURA – je zaščitni kristal, ki nas ščiti pred psihičnimi napadi drugih ljudi. V meditaciji nas popelje v globok mir vase.  Ne glede na to, da je barva kristala ustvarjena skozi alkimistični postopek, nanešeno zlato pomaga, da se tkiva hitreje obnavljajo, hkrati pa uravnoteži in obnavlja fizično mentalno in čustveno telo.  Ima izjemno energijo ki jo ustvarja kombinacija kvarza in zlata. njegova umirjena, tekoča in nežna energija nam pomaga, da se bolj odpremo svoji intuiciji. Pomaga nam pri jasni komunikaciji in jasnemu razmišljanju. Ima sposobnost čiščenja in umirjanja, zato je izjemno primeren kristal takrat, ko smo pod velikim stresom.  Aktivira vse čakre, še posebej deluje na gleno čakro in spodbuja komunikacijo iz srca. Prinaša jasnost, čisti negativnosti in odpira našo povezavo z Božansko energijo v nas. 

PURPURIT – podpira notranje očiščenje, stimulira kronsko čakro in tretje oko ter spodbuja duševni razvoj. Tako izboljšuje zavest in koncentracijo ter vliva pogum, da govorimo svobodno in samozavestno ter da imamo zaupanje v svoje sposobnosti. Je odličen kristal s pomirjujočimi vibracijami za pomoč pri stresu ali tesnobi. Njegova energija je zelo duhovna in ima močne zdravilne sposobnosti ter nam nudi močno psihično zaščito. Omogoča povezavo z našimi vodniki in komunikacijo z njimi. Odstranjuje vsa prekletstva ali negativno energijo. Purpurit je odličen pomočnik pri iskanju in povezavi z našim višjim jazom. Pomagal nam bo pri sprejemanju pomembnih odločitev. Spodbuja astralna potovanja. Purpurit lahko pomaga pri pravilnem pretoku krvi iz srca v pljuča. Usklajuje nivo sečne kisline in stabilizira srčni utrip. Prav tako lahko pomaga tudi pri čiščenju krvi.

GORSKI KRISTAL ali KAMENA STRELA– kristal aktivacije, univerzalni zdravitelj. Uporabljamo ga za  energetsko čiščenje vseh nivojev, od fizičnega prostora v katerem bivamo, preko našega fizičnega telesa, vseh organov. Odstranjuje blokade, pretvarja negativno energijo v pozitivno in krepi celoten organizem.  Krepi delovanje vseh ostalih kristalov in jih čisti. Ščiti in krepi avro, pospeši celjenje ran ter krepi fizično moč in funkcijo možganov. Pomaga pri črevesnih obolenjih, čisti ožilje, jetra in ledvice. Umirja živčni sistem. Prinaša vitalnost in dolgoživost ter povrne smisel življenja. Primeren je za krvne celice, za srce, uravnava krvni pritisk. Odpira tudi globjo zavest in spodbuja razvoj mističnih in spiritualnih sposobnosti.

Bodi prvi ocenjevalec “Orgonitni stožeč (11x9cm) Aqua, Purpurit – orgonitni stožec (AP)”

Zaenkrat še ni mnenj.