Akcija!

Praktični nasveti za zaščitno magijo – zavarujte se pred uroki in si povrnite svojo moč

Zavarujte se pred uroki in si povrnite svojo moč

Praktični nasveti za zaščitno magijo je izčrpen vodnik za ustvarjanje močnih in učinkovitih zaščitnih urokov zase in za druge. Knjiga urokov, ki jo je napisala izkušena okultistka in praktikantka čarovništva Ellen Dugan, je dragocen vir za vse, ki se želijo zaščititi pred uroki, negativnimi energijami, psihičnimi napadi in drugimi oblikami škodovanja.

Želite vedeti, kakšen je vaš osebni psihični talent, da se boste lahko bolje zavedali svoje okolice? To je tu.  Želite vedeti, ali vsa negativnost, ki vas obdaja v zadnjem času, prihaja iz določenega vira, in kako jo učinkovito razpršiti? Tudi to je tu.

Ta knjiga urokov je polna vsega znanja, ki ga potrebujete ne le za to, da se bolj zavedate sebe, temveč tudi za to, da postanete bolj sposobni kot čarovniki in bolj prepričani v svoje sposobnosti, da se zaščitite pred uroki, da se zaščitite pred vsemi negativnimi vplivi, ki prežijo na nas in čakajo, da se spravijo na bolj nepripravljene med nami. Ta knjiga urokov vam bo zagotovo služila kot neprecenljiv vir, ko boste napredovali na svoji čarovniški poti, tako kot priročno referenčno orodje kot potrditev, da vas nekdo tam zunaj razume, da je šel skozi podobne situacije in da vam je pripravljen pomagati varno krmariti skozi vaše čarovniško življenje. Vsebuje odgovore tudi na tiste stvari, o katerih se običajno bojimo vprašati.

Preberite več
Redna cena: 31,90 
Akcijska cena: 27,12 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Ellen Dugan

ellen-dugan-prakticni-nasveti-za-zascitno-magijo-zavarujte-se-pred-uroki-in-si-povrnite-svojo-moc

Ellen Dugan je večkrat nagrajena avtorica petnajstih knjig in je znana kot ‘vrtna čarovnica’. Je vedeževalka in jasnovidka, ki že več kot trideset let prakticira čarovništvo. Znana je po svoji odkritosti in humorju, je vrtnarska mojstrica in vrhovna duhovnica svojega klana na območju St. Ellen. Vodi tečaje o čarovništvu, psihični zaščiti in magiji na spletu in po vsej državi. Več kot dvanajst let je pisala članke v revijah  Llewellyn’s Magical Almanac, Witches Datebook, Sabbat Almanac, in Witches Calendar.

Ellenine priljubljene čarovniške knjige so prevedene v več kot deset tujih jezikov. Kadar ne dela na naslednjem knjižnem projektu ali se ukvarja z družino (otroci so že samostojni, najmlajši obiskuje podiplomsko šolo), se Ellen rada sprosti z delom na domačem vrtu s trajnicami, ki ga že 31 let obdeluje skupaj z možem. Ellen iz vsega srca spodbuja ljudi, da si povrnejo osebno moč in prilagodijo svoje čaranje. Da gredo ven in se povežejo z duhovno platjo narave. Da si umažejo roke in odkrijejo čudež in čarobnost naravnega sveta, ki jih obdaja.

Kategorija: Ezoterika

Avtor: Ellen Dugan

Število strani: 310

Vezava: mehka

Velikost: 14,5 x 21,0 cm

EAN koda: 123456

Izdal: Založba AUM

Zaščitna magija je pereča tema; zakaj ste se odločili, da se boste lotili te teme?

Ellen Dugan: Vedno se mi je zdelo neprijetno, da je bilo o tej temi zelo malo praktičnih informacij. To je bila tudi tema, v katero sem se že dolgo želela poglobiti. Mislila sem, da bi bilo zanimivo napisati knjigo o zaščitni magiji (novo Praktično zaščitno magijo) z ženskega vidika, saj večino knjig o zaščitni magiji dejansko pišejo moški. Čutila sem, da je čas, da se te teme lotim iskreno, z nekaj humorja in resničnimi življenjskimi situacijami. Iskrena sem. Resnično. In če obstaja tema, ki zahteva iskrenost, je to ta.

Zakaj prav zdaj?

Ellen Dugan: Čas je, da smo glede zaščitne magije realni; nič ni bolj frustrirajočega kot to, da potrebuješ dobre informacije o magiji, potem pa si deležen vzvišenega odnosa. Praktično zaščitno magijo sem napisala zato, da bi bralci lahko dobili nekaj dobrih, smiselnih informacij o urokih, duhovih, prekletstvih, psihičnih napadih ter čustvenem in psihičnem vampirstvu.

Kaj nam ponuja ta knjiga?

Ellen Dugan: Ta knjiga vas bo naučila, kako delovati z nevtralnega stališča in z integriteto. In kar je najpomembneje, brez strahu, kar vam bo omogočilo, da se boste hitro in učinkovito spoprijeli z vsemi vrstami težav z magijo.

Kaj je z vašega vidika ‘zaščitna magija’?

Ellen Dugan: Zaščitna magija je praksa čaranja ali drugih psihičnih tehnik, ki odganjajo, vas varujejo, ščitijo ali branijo pred negativno energijo, čustveno manipulacijo, psihičnimi napadi, psihičnim vampirstvom in škodljivimi magijami. Zaščitna magija je tudi neke vrste psihični/magični življenjski slog. To je način, kako se zavedati energij in magij, ki se vrtinčijo v vašem življenju.

Na kakšen način ljudje najpogosteje doživljajo magične ali psihične napade?

Ellen Dugan: Najprej se jim zdi, da je nekaj ‘narobe’. Nato se lahko začnejo manifestirati na različne načine, običajno najprej na psihični ravni (zato je pametno vedeti, katere so vaše psihične prednosti in slabosti). To temo podrobno obravnavam v prvem in drugem poglavju Praktične zaščitne magije.

Praktična zaščitna magija je odmik od vaših prejšnjih naslovov, ki obravnavajo naravno čarovništvo.

Ellen Dugan: V resnici ne gre za odmik. Delovni naslov knjige je bil pravzaprav A Darker Shade of Witchery (Temnejši odtenek čarovništva). Resnici na ljubo ima magija ali čarovništvo veliko značilnosti. V vseh svojih drugih knjigah imam zaščitne uroke in uroke, ki odganjajo ali nevtralizirajo. Tokrat pa sem jih izvzela iz konteksta strogo zeliščne in zelene magije.

Kaj je bil za vas največji izziv pri pisanju te knjige?

Ellen Dugan: Moj največji izziv pri pisanju te knjige? Biti močna in stroga ter da ne bi zvenela suhoparno. Oh, in obvladati se v smislu humorja. Nisem želela postati preveč sarkastična ali porogljiva! (Ljudje, ki me poznajo, se bodo zdaj histerično smejali …)

Kaj upate, da bodo vaši bralci odnesli od knjige Praktična zaščitna magija?

Ellen Dugan: Informacije, okrepitev in upanje, morda pa tudi dober smeh ali dva. To ni čas, da bi se bali; to je čas, da pobrskate v sebi, opravite delo in spoznate drugo plat svoje veščine. Vaša pravica do obrambe ni le vaša pravica, temveč tudi dolžnost. Zato začnimo!

Praktični nasveti za zaščitno magijo – zavarujte se pred uroki in si povrnite svojo moč

Knjiga urokov je razdeljena na več delov, od katerih vsak zajema različne vidike zaščitne magije in čarovništva. V prvem poglavju raziskujemo koncept zaščite in zakaj je ta pomembna. Duganova pojasni, kako lahko uroki in negativne energije vplivajo na nas tako fizično kot čustveno in kako nam lahko magi pomagajo zaščititi se pred temi škodljivimi silami. Obravnava tudi različne vrste zaščitnih urokov, izničiti urok in tehnike, ki jih lahko uporabimo, vključno z vizualizacijo, obredi in uroki.

Drugi del knjige je namenjen ustvarjanju zaščitnih urokov in kakšni so simptomi uroka. Ellen Dugan podaja navodila po korakih za izdelavo različnih urokov, vključno z uroki za zaščito pred poškodbami, zaščito pred negativno energijo ter zaščito vašega doma in lastnine. Vključuje tudi nasvete in napotke za prilagajanje urokov vašim posebnim potrebam in namenom (uroki ki delujejo, uroki za zdravje, urok za vrnitev partnerja. uroki za zdravje, uroki za srečo)

Tretji del knjige urokov se poglobi v uporabo zaščitnih talismanov in amuletov. Avtorica nam pojasni simboliko različnih zaščitnih simbolov, kot sta pentakelj in zlo oko, ter poda navodila za izdelavo lastnih talismanov in amuletov za zaščito pred uroki. Razpravlja tudi o uporabi zelišč in kristalov v zaščitni magiji ter za vsakega od njih navaja izčrpen seznam skladnosti kako se učinkovito zaščititi pred uroki.

Zadnji del knjige urokov je posvečen uporabi vedeževanja v zaščitni magiji. V njem nam pojasni, kako lahko vedeževanje uporabimo za prepoznavanje morebitnih groženj in določanje najboljšega načina ukrepanja, da bi se zaščitili prek uroki. Podaja tudi navodila za uporabo različnih vedeževalskih orodij, kot so tarot karte in nihala.

Avtorica Ellen Dugan v knjigi Praktični nasveti za zaščitno magijo zavarujte se pred uroki in si povrnite svojo moč poudarja pomen osebne odgovornosti in etike. Bralce spodbuja, naj vedno razmislijo o posledicah svojih dejanj in zagotovijo, da so njihovi uroki in tehnike v skladu z njihovimi osebnimi prepričanji in vrednotami.

Poleg praktičnih napotkov in navodil vsebuje ta knjiga tudi osebne anekdote in spoznanja iz avtoričinih lastnih izkušenj kot praktikante zaščitne magije. Ta osebni pridih dodaja knjigi urokov globino in pristnost, zaradi česar je knjiga dragocen vir tako za začetnike kot za izkušene praktikante.

Na splošno je knjiga Praktični nasveti za zaščitno magijo zavarujte se pred uroki in si povrnite svojo moč odličen vodnik po umetnosti in praksi zaščitne magije. Zaradi jasnih in jedrnatih navodil, izčrpnih seznamov skladnosti ter poudarka na osebni odgovornosti in etiki je ta knjiga obvezna oprema za vse, ki jih zanima uporaba magije za zaščito pred uroki – tako sebe in drugih.

Mnenja kupcev

Oddajte svoje mnenje

Podaj mnenje

 1. Mitja M. (preverjena stranka)

  Čeprav sem zaščitno magijo razumel kot kompleksno področje, me je ta knjiga osupnila z enostavnostjo in učinkovitostjo pristopov. ‘Praktični nasveti za zaščitno magijo’ so mi odprli oči in pomagali vzpostaviti trdno duhovno ravnovesje. Vsekakor vredno branja.

 2. Dragan S. (preverjena stranka)

  Avtor ponuja konkretne in razumljive nasvete, ki sem jih takoj vključil v svojo prakso. Res odličen vodnik za vse, ki želimo okrepiti svojo energetsko zaščito!

 3. Tatjana S. (preverjena stranka)

  To je knjiga, ki sem jo iskala! Vsak nasvet je jasno predstavljen, kar mi je olajšalo vključevanje zaščitne magije v moj vsakdanjik. Izjemno koristno branje.

 4. Simona (preverjena stranka)

  V tej knjigi sem našla dragocen vir znanja o zaščitni magiji. ‘Praktični nasveti za zaščitno magijo’ so odlični za vsako žensko, ki želi okrepiti svojo duhovno odpornost. Toplo priporočam vsem, ki iščejo resnično praktične rešitve.

 5. Adrijana (preverjena stranka)

  Knjiga je postala moj zvesti spremljevalec. Avtorica ponuja izjemno praktične nasvete, ki so mi pomagali oblikovati svoj osebni ščit pred negativnostjo. Navdušena sem nad enostavnostjo uporabe tehnik!