Akcija!

Praktični nasveti za zaščitno magijo – zavarujte se pred uroki in si povrnite svojo moč – PREDNAROČILO

Zavarujte se pred uroki in si povrnite svojo moč

Praktični nasveti za zaščitno magijo je izčrpen vodnik za ustvarjanje močnih in učinkovitih zaščitnih urokov zase in za druge. Knjiga urokov, ki jo je napisala izkušena okultistka in praktikantka čarovništva Ellen Dugan, je dragocen vir za vse, ki se želijo zaščititi pred uroki, negativnimi energijami, psihičnimi napadi in drugimi oblikami škodovanja.

Želite vedeti, kakšen je vaš osebni psihični talent, da se boste lahko bolje zavedali svoje okolice? To je tu.  Želite vedeti, ali vsa negativnost, ki vas obdaja v zadnjem času, prihaja iz določenega vira, in kako jo učinkovito razpršiti? Tudi to je tu.

Ta knjiga urokov je polna vsega znanja, ki ga potrebujete ne le za to, da se bolj zavedate sebe, temveč tudi za to, da postanete bolj sposobni kot čarovniki in bolj prepričani v svoje sposobnosti, da se zaščitite pred uroki, da se zaščitite pred vsemi negativnimi vplivi, ki prežijo na nas in čakajo, da se spravijo na bolj nepripravljene med nami. Ta knjiga urokov vam bo zagotovo služila kot neprecenljiv vir, ko boste napredovali na svoji čarovniški poti, tako kot priročno referenčno orodje kot potrditev, da vas nekdo tam zunaj razume, da je šel skozi podobne situacije in da vam je pripravljen pomagati varno krmariti skozi vaše čarovniško življenje. Vsebuje odgovore tudi na tiste stvari, o katerih se običajno bojimo vprašati.

PREDVIDEN IZZID PREDNAROČILA: 15.9.2023 – KNJIGA BO PREVEDENA V SLOVEŠČINO. NASLOVNICA JE INFORMATIVNA

Preberite več
Redna cena: 27,90 
Akcijska cena: 18,14 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Praktični nasveti za zaščitno magijo – zavarujte se pred uroki in si povrnite svojo moč

Knjiga urokov je razdeljena na več delov, od katerih vsak zajema različne vidike zaščitne magije in čarovništva. V prvem poglavju raziskujemo koncept zaščite in zakaj je ta pomembna. Duganova pojasni, kako lahko uroki in negativne energije vplivajo na nas tako fizično kot čustveno in kako nam lahko magi pomagajo zaščititi se pred temi škodljivimi silami. Obravnava tudi različne vrste zaščitnih urokov, izničiti urok in tehnike, ki jih lahko uporabimo, vključno z vizualizacijo, obredi in uroki.

Drugi del knjige je namenjen ustvarjanju zaščitnih urokov in kakšni so simptomi uroka. Ellen Dugan podaja navodila po korakih za izdelavo različnih urokov, vključno z uroki za zaščito pred poškodbami, zaščito pred negativno energijo ter zaščito vašega doma in lastnine. Vključuje tudi nasvete in napotke za prilagajanje urokov vašim posebnim potrebam in namenom (uroki ki delujejo, uroki za zdravje, urok za vrnitev partnerja. uroki za zdravje, uroki za srečo)

Tretji del knjige urokov se poglobi v uporabo zaščitnih talismanov in amuletov. Avtorica nam pojasni simboliko različnih zaščitnih simbolov, kot sta pentakelj in zlo oko, ter poda navodila za izdelavo lastnih talismanov in amuletov za zaščito pred uroki. Razpravlja tudi o uporabi zelišč in kristalov v zaščitni magiji ter za vsakega od njih navaja izčrpen seznam skladnosti kako se učinkovito zaščititi pred uroki.

Zadnji del knjige urokov je posvečen uporabi vedeževanja v zaščitni magiji. V njem nam pojasni, kako lahko vedeževanje uporabimo za prepoznavanje morebitnih groženj in določanje najboljšega načina ukrepanja, da bi se zaščitili prek uroki. Podaja tudi navodila za uporabo različnih vedeževalskih orodij, kot so tarot karte in nihala.

Avtorica Ellen Dugan v knjigi Praktični nasveti za zaščitno magijo zavarujte se pred uroki in si povrnite svojo moč poudarja pomen osebne odgovornosti in etike. Bralce spodbuja, naj vedno razmislijo o posledicah svojih dejanj in zagotovijo, da so njihovi uroki in tehnike v skladu z njihovimi osebnimi prepričanji in vrednotami.

Poleg praktičnih napotkov in navodil vsebuje ta knjiga tudi osebne anekdote in spoznanja iz avtoričinih lastnih izkušenj kot praktikante zaščitne magije. Ta osebni pridih dodaja knjigi urokov globino in pristnost, zaradi česar je knjiga dragocen vir tako za začetnike kot za izkušene praktikante.

Na splošno je knjiga Praktični nasveti za zaščitno magijo zavarujte se pred uroki in si povrnite svojo moč odličen vodnik po umetnosti in praksi zaščitne magije. Zaradi jasnih in jedrnatih navodil, izčrpnih seznamov skladnosti ter poudarka na osebni odgovornosti in etiki je ta knjiga obvezna oprema za vse, ki jih zanima uporaba magije za zaščito pred uroki – tako sebe in drugih.

Ellen Dugan

ellen-dugan-prakticni-nasveti-za-zascitno-magijo-zavarujte-se-pred-uroki-in-si-povrnite-svojo-moc

Ellen Dugan je večkrat nagrajena avtorica petnajstih knjig in je znana kot ‘vrtna čarovnica’. Je vedeževalka in jasnovidka, ki že več kot trideset let prakticira čarovništvo. Znana je po svoji odkritosti in humorju, je vrtnarska mojstrica in vrhovna duhovnica svojega klana na območju St. Ellen. Vodi tečaje o čarovništvu, psihični zaščiti in magiji na spletu in po vsej državi. Več kot dvanajst let je pisala članke v revijah  Llewellyn’s Magical Almanac, Witches Datebook, Sabbat Almanac, in Witches Calendar.

Ellenine priljubljene čarovniške knjige so prevedene v več kot deset tujih jezikov. Kadar ne dela na naslednjem knjižnem projektu ali se ukvarja z družino (otroci so že samostojni, najmlajši obiskuje podiplomsko šolo), se Ellen rada sprosti z delom na domačem vrtu s trajnicami, ki ga že 31 let obdeluje skupaj z možem. Ellen iz vsega srca spodbuja ljudi, da si povrnejo osebno moč in prilagodijo svoje čaranje. Da gredo ven in se povežejo z duhovno platjo narave. Da si umažejo roke in odkrijejo čudež in čarobnost naravnega sveta, ki jih obdaja.

Kategorija: Ezoterika

Avtor: Ellen Dugan

Število strani: 275

Vezava: mehka

Velikost: 14,5 x 21,0 cm

EAN koda: 123456

PREDVIDEN IZZID PREDNAROČILA: 15.9.2023 – KNJIGA BO PREVEDENA V SLOVEŠČINO.
NASLOVNICA JE INFORMATIVNA

Izdal: Založba AUM

Kaj pridobim če naročim v prednaročila oz. knjige ali izdelke iz rubrike prednaročila?

Za naročila v rubriki prednaročila velja:

Prvih 50 naročnikov prednaročila dobi 35% popusta na prednaročila.

Drugih 30 naročnikov prednaročila dobi 30% popusta na prednaročila.

In vsi ostali naročniki prednaročila dobijo 25% popust na prednaročila

Več o načinu naročanja PREDNAROČILA preberite tukaj >>>

Bodi prvi ocenjevalec “Praktični nasveti za zaščitno magijo – zavarujte se pred uroki in si povrnite svojo moč – PREDNAROČILO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.