Akcija!

Pravilna prehrana po krvni skupini A

Personalizirani recepti za krvno skupino A

Poznajte svojo krvno skupino in si naredite popolnoma personalizirano prehrano z knjigo »Pravilna prehrana po krvni skupini: Personalizirani recepti za krvno skupino A«.

Ta knjiga vsebuje množico receptov, prilagojenih vaši krvni skupini, za zdrav življenjski slog in vašo podporo zdravega organizma.

Najdite 3-dnevno prehrano in tečaje za izgubo kilogramov, pa tudi opisi najboljših živil za vašo krvno skupino A. Pridružite se družbi, ki sledi personalizirani prehrani po krvni skupini!

Preberite več
Redna cena: 36,90 
Akcijska cena: 29,52 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Pravilna prehrana po krvni skupini – Personalizirani recepti za krvno skupino A

 

Priznani ameriški zdravnik dr. Peter J. D’Adamo, ki se že več kot trideset let ukvarja z naturopatsko medicino, se po uspešnici 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine, vrača z ločenimi kuharskimi knjigami za posamezne krvne skupine.

Tokrat se mu je pri delu pridružila še poklicna kuharica in nekdanja pacientka Kristin O’Connor. Skupaj sta pripravila recepte, ki bodo ljudem s krvno skupino A naravnost pisani na kožo, recepte pa prilagodila tudi družinam, v katerih je potrebno hkrati kuhati za več krvnih skupin obenem.

Knjiga se začne s podrobnim opisom značilnosti krvne skupine A (kateri najbolj prija popolnoma ali pretežno vegetarijanska prehrana). Opisu sledi seznam živil, ki vam koristijo in katerih se izogibajte, po skupinah.

Če imate krvno skupino A, boste morali biti tudi bolj domiselni pri uživanju rastlinskih beljakovin in, kot vam bosta pokazala avtorja, je možnosti vsekakor več kot dovolj.

Uvodnemu delu sledijo recepti za posamezne obroke (zajtrk, kosilo, večerja), prigrizke, omake, izčrpnim seznamom  in opisom receptov pa sledijo tudi pijače, sladice, juhe, priloge.

Na koncu boste našli tudi nekaj koristnih prilog, ki vam bodo pomagale načrtovati zdravo prehranjevanje in življenje za svojo krvno skupino.

Kategorija: Knjige za zdravje & alternativna medicina

Avtor: Dr. Peter J.D`Adamo

Število strani: 268

Vezava: trda

Velikost: 16,0 x 23,0 cm

ISBN: 9-789616-769679

Datum izdaje: 2014

Izdal: Založba Cangura

Bodi prvi ocenjevalec “Pravilna prehrana po krvni skupini A”

Zaenkrat še ni mnenj.