Akcija!

Privlačnost denarja

Kako pritegniti tisto, kar potrebujete, ko to potrebujete

Ta knjiga lahko spremeni vaše razmišljanje in odnos do denarja. Privlačnost denarja ponuja enostavne, prodorne tehnike, s katerimi boste v svoje življenje pripeljali uspeh tako na materialnem kot duhovnem področju. Gre za praktičen, lahko razumljiv vodič, ki prinaša hitro vidne rezultate. Privlačnost denarja se s svojim svežim, novim pristopom močno razlikuje od ostale tovrstne literature. Po Waltersovih besedah lahko vsak od nas v svoje življenje privabi bogastvo – ni si treba postavljati nobenih omejitev, kar se tiče izobilja. S pomočjo številnih zgodb in primerov iz svojega lastnega življenja Walters riše živo – včasih celo humorno – sliko poti, po kateri bomo hodili, da bodo načela privlačnosti denarja začela delovati tudi za nas. Prav tako nas uči, kako jih lahko začnemo nemudoma praktično uporabljati.

Preberite več
Redna cena: 17,90 
Akcijska cena: 11,90 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Večina ljudi skuša svoj materialni položaj izboljšati skozi prizmo delovanja na materialnem nivoju, toda ker duhovna raven v resnici upravlja z materialno, je ta tista, od katere prihaja resnična moč. Ko se poglobimo v energetske procese, ugotovimo, da gre za točno ta načela moči in mogočnosti Indije, ki se skozi glavna vrata vračajo v novo realnost celega sveta.
Zastarela zamisel, da je revščina edina pot do pravega dušnega miru, počasi izgublja svoj pomen. Blaginja je tista, ki zagotavlja nemoten pretok čiste energije. Prav tako drži tudi dejstvo, da je prepad med materialnim in duhovnim v resnici zgolj iluzija.

Privlačnost je močna energija, osnova, iz katere izhaja vse drugo. Če nam uspe dojeti bistvo kreativnosti, dosežemo jasnost misli in hkrati ustvarimo privlačnost, in potem stvari v našem življenju gladko stečejo. Živimo v energetski dobi, ki v veliki meri odpravlja breme fizičnega sveta, duhovni vodje pa so nam ponudili mnoga orodja, s katerimi lahko razvijemo učinkovit nadzor nad energetskimi tokovi in načelom privlačnosti. Vzemimo za primer vaje za energizacijo, ki nam pomagajo usmerjati našo voljo, povečajo našo energijo, da lahko črpamo iz vira neskončne kozmične energije. Ko se tako opolnomočimo, lahko v svoje življenje privabimo, karkoli si želimo, in to takrat, ko to potrebujemo, s tem pa vplivamo tudi na druge ljudi, da storijo isto.

Preprostost misli in njihova poglobljenost  vodita do najvišje sreče. Kaj pa je enostavno življenje? Revščina ni duhovnost, marsikateri duhovni vodja je hkrati tudi multimilijonar. Enostavnost pomeni zgolj, da imamo dovolj sredstev, da lahko širimo božjo misel, in nič več kot to. S tem, ko uporabljamo to, kar imamo, vzpodbujamo naravni tok energije in tako istočasno privabljamo še več denarja v naša življenja. Osnovno načelo privlačnosti denarja je razumevanje pravega razmerja med vloženim delom in denarjem – samo z afirmacijo žal ne moremo ustvariti uspeha, saj bi to, če pričakujemo nekaj iz nič, pomenilo, da dobesedno krademo vesolju. Afirmacije sicer pomagajo pri odstranjevanju ovir, ko želimo pridobiti dodatno energijo, a na koncu koncev moramo uporabiti svojo voljo, da ustvarimo omenjeni tok.

Donald Walters oz. Svami Krijananda

Swami Kriyananda - Donald Walters

Donald Walters oz. Svami Krijananda (rodil se je kot James Donald Walters, 19. 5. 1926–21. 4. 2013) sodi med najpomembnejše duhovne učiteljev načel joge na svetu, ki je leta 1948 pri rosnih dvaindvajsetih postal učenec indijskega jogi mojstra in svetovnega učitelja Paramhanse Joganande (avtorja klasike Avtobiografija jogija).

Na Joganandovo prošnjo je življenje posvetil poučevanju in pisanju ter pomagal drugim okusiti radost in življenje v prisotnosti Boga znotraj nas. V šestdesetih letih je predaval na štirih kontinentih in v štirih jezikih. Njegove televizijske oddaje, avdio in video posnetki govorov in glasba ter številne knjige v osemindvajsetih jezikih so se dotaknili življenja na milijone ljudi.

Kategorija: Zavest in moč uma

Avtor: Swami Krijananda

Število strani: 168

Vezava: mehka

Velikost: 14,0 x 21,0 cm

EAN koda: 123456

Izdal: Založba AUM

Mnenja kupcev

Oddajte svoje mnenje

Podaj mnenje

  1. Marko V.

    Knjiga, ki mi je dala misliti. Tako zgrešen odnos do financ.. pa konec koncev tudi do marsičesa drugega v življenju. Super je napisano, kako se lotiti stvari iz drugega zornega kota. Moram reči, da mi uspeva :))

  2. Žana D.

    Na splošno in že po defoltu imamo skrajno zgrešen odnos do denarja. Tale knjiga čisto spremeni razmišljanje o denarju in njegovi količini. Res bi se moral fokus obrniti in s tem nas odnos.. Super napotki in konkretni pristopi za spremeniti razmišljanje o financah posameznika.