Prosite, dano vam je (Abrahamov nauk)

Prenovljena izdaja svetovne uspešnice o Zakonu privlačnosti!

Knjiga govori o ponovni povezavi z Izvorno Energijo. Govori o tem, da ponovno prebudite jasnost, dobroto in moč, kar resnično ste.

Napisana je z namenom pomagati vam, da se zavestno vrnete k védenju, da ste svobodni, da ste bili vedno svobodni in boste vedno svobodno izbrali, kar želite.

Abraham, skupina razvitih Ne-Fizičnih učiteljev, govorijo skozi Esther Hicks s širše perspektive.

S svojimi ljubečimi, dopuščajočimi, briljantnimi, a izjemno preprostimi razpravami, ki so prilagojene naši ravni razumevanja, nas vodijo k čisti povezavi z Izvorno Energijo, energijo miru, ljubezni in Blago-Stanja.

Nauki in postopki v tej knjigi so temeljni kamen za razumevanje Zakona privlačnosti, ki nam omogoča uresničiti želeno, pritegniti bogastvo tja, kjer je prej bilo pomanjkanje, in dostopati do božanskega vodstva v obliki pravih ljudi in pravih situacij.

Tako deluje Izvor in tako lahko delujemo tudi mi.

Preberite več
Cena: 27,00 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Prosite, dano vam je (Abrahamov nauk) – Naučite se uresničiti svoje želje

Knjiga govori o ponovni povezavi z Izvorno Energijo. Govori o tem, da ponovno prebudite jasnost, dobroto in moč, kar resnično ste.

Napisana je z namenom pomagati vam, da se zavestno vrnete k védenju, da ste svobodni, da ste bili vedno svobodni in boste vedno svobodno izbrali, kar želite.

Nobenega zadovoljstva ne čutite, če dovolite nekomu drugemu, da poskuša ustvariti vašo resničnost. V resnici sploh ni mogoče, da bi kdo drug ustvarjal vašo resničnost.

Ko se boste ponovno povezali z notranjimi močmi in zakoni Vesolja in z resničnim Izvorom tega, kar ste, vas čaka radostno ustvarjanje, ki ga ni mogoče opisati z besedami.

»Preprosta in razumljiva, ena od najmogočnejših knjig, kar sem jih kdaj prebral. Kar najdete v njej, vam lahko popolnoma spremeni življenje. In vse je podano z ogromno ljubezni. Knjiga je pravi zaklad.«

– Neale Donald Walsch, avtor uspešnic Pogovori z Bogom, Božja rešitev in Edino pomembno

»Že deset let sem velika oboževalka Abrahamovih učenj. Izredno so pomagala meni in moji družini.«

– Christiane Northrup, dr. med., avtorica uspešnice Žensko telo, ženska modrost

»Ena najdragocenejših stvari pri Prosite, dano vam je je Abrahamovih 22 mogočnih poti do doseganja ciljev. Ne glede na naš položaj in okoliščine lahko najdemo postopek za izboljšanje življenja. Rada imam to knjigo, rada imam Esther in Jerryja Hicksa.«

– Louise L. Hay, avtorica uspešnic Življenje je tvoje, Telo je tvoje in Misli srca

»Veličastna knjiga. Z ženo že vrsto let uživava ob tem globokem in izjemno praktičnem nauku. Verjameva, da bo koristila tudi vam. Priporočila sva jo vsem svojim prijateljem.«

– dr. John Gray, avtor uspešnice Moški so z Marsa, ženske so z Venere

»Prelomnica v založništvu. Srečni boste, ko se boste vključili v način razmišljanja tistih, ki so ves čas povezani z Izvorno Energijo. Še več, ti glasovi Duha govorijo v jeziku, ki ga boste razumeli in ga takoj prevedli v dejanja. Ponujajo vam nič manj kot načrt, kako razumeti in izpolniti svojo usodo.«

– dr. Wayne W. Dyer, avtor uspešnic Otroci se spominjajo nebes, Pot radosti in Moč namere

»S tem neverjetno globokim, a preprostim in praktičnim Abrahamovim naukom boste spet zaupali svojemu notranjemu vodstvu, ki vas bo usmerilo na pot k najbolj spodbudnim dogodivščinam, kar si jih lahko zamislite. Prosite, dano vam je je kažipot, kako se dvigniti v radostno življenje.«

– Jack Canfield, soavtor knjig Kurja juhica za dušo

 

ESTHER IN JERRY HICKS sta začela objavljati Abrahamove nauke leta 1986. Od takrat je izšlo že več kot 600 Abraham-Hicksovih knjig, kaset, CD-jev in videov, med njimi so svetovne uspešnice Zakon privlačnosti, Denar in Zakon privlačnosti, Osupljiva moč čustev in Vrtinec.

Kategorija: Zavest in moč uma

Avtor: Esther in Jerry Hicks

Število strani: 328

Vezava: mehka

Velikost: 21 x 14 cm

ISBN: 9789617184167

Datum izdaje: 2023

Izdal: Založba Primus

Bodi prvi ocenjevalec “Prosite, dano vam je (Abrahamov nauk)”

Zaenkrat še ni mnenj.