Akcija!

Reiki terapija na daljavo

Odlična pomoč pri vsakodnevnih težavah, predvsem pri pomanjkanju energije in zdravstvenih težavah.

REIKI TRETMA – Reiki je univerzalna, življenjska, duhovna, zdravilna energija- le-ta ima lahko zdravilne učinke tako na telo kot na duha. Vzpostavi se namreč pretočnost univerzalne energije na vseh nivojih (fizično, čustveno, mentalno in duhovno). Do te energije imamo vsi pravico dostopat, seveda ob prisotnosti Reiki praktika (tako za terapije kot tudi za učenje). Zelo pomomembno je tudi, da z izvajanjem Reiki-ja ne moremo nikomur škodovati.

Pred Reiki tretmajem načeloma ni potrebna nikakršna diagnoza, saj naj bi bila ta energija inteligentna. Tretma lahko poteka osebno ali na daljavo. Deluje tako ali drugače. Sama izvajam več različnih vej Reikija; Usui, Kundalini, Zlati, Imara. Odvisno od strankinih želja, sama intuitivno izberem eno ali dve veji Reikija, ki ju združim. Tukaj bi poudarila, da mi Reikisti ne zdravimo, ampak smo le prevodniki. Odvisno je le, koliko je posameznik zmožen kanalizirati to energijo preko sebe. Bolj kot je reikist pretočen, bolj močni, hitrejši in učinkoviti so tretmaji.

Preberite več
Redna cena: 60,00 
Akcijska cena: 54,00 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

REIKI TRETMA

Reiki je univerzalna, življenjska, duhovna, zdravilna energija- le-ta ima lahko zdravilne učinke tako na telo kot na duha. Vzpostavi se namreč pretočnost univerzalne energije na vseh nivojih (fizično, čustveno, mentalno in duhovno). Do te energije imamo vsi pravico dostopat, seveda ob prisotnosti Reiki praktika (tako za terapije kot tudi za učenje). Zelo pomomembno je tudi, da z izvajanjem Reiki-ja ne moremo nikomur škodovati.

Pred Reiki tretmajem načeloma ni potrebna nikakršna diagnoza, saj naj bi bila ta energija inteligentna. Tretma lahko poteka osebno ali na daljavo. Deluje tako ali drugače. Sama izvajam več različnih vej Reikija; Usui, Kundalini, Zlati, Imara. Odvisno od strankinih želja, sama intuitivno izberem eno ali dve veji Reikija, ki ju združim. Tukaj bi poudarila, da mi Reikisti ne zdravimo, ampak smo le prevodniki. Odvisno je le, koliko je posameznik zmožen kanalizirati to energijo preko sebe. Bolj kot je reikist pretočen, bolj močni, hitrejši in učinkoviti so tretmaji.

Med samo terapijo lahko občutite mravljince, toploto, lahko pa tudi občutite močan odziv čustev (žalost, bes, jeza, lahko celo smeh). Energija Reiki-ja lahko pomaga odstraniti bolečine, blokade, stabilizira čustva in celostno deluje na človeka. Število terapij je odvisno od težave, ki jo človek ima.

Kje vam Reiki vse lahko pomaga:

 • pri lajšanju bolečine
 • pri pospeševanju in okrevanju po operaciji ali bolezni
 • močnejši imunski sistem
 • odpravljanje stresa
 • pospeši rehabilitacijo
 • deluje sproščujoče
 • izboljšuje počutje
 • vrača voljo do življenja
 • sprošča energijske blokade in vzpostavlja energijski pretok v telesu
 • pomaga pri čiščenju travm in potlačenih čustev
 • pomlajevanju in krepitvi telesa
 • odpravlja negativne energije
 • odpira in uravnoveša čakre
 • aktivira in spodbuja samozdravljenje
 • spodbuja in odpira človeka ljubezni
 • poveča in uravnovesi življenjsko energijo
 • pomaga pri ublažitvi depresije (energijska podpora zdravljenju)
 • pomaga pri zdravljenju avre
 • podpira pri zdravljenju karmičnih vezi (z možem, ženo, sinom, prijatelji …)
 • ozavešča vzroke težav ter energijsko podpira pri osebni rasti
 • deluje na duhovni, čustveni, mentalni in fizični ravni
 • spodbuja in pospešuje mentalno jasnost in kreativnost

Reiki izvajam odraslim, otrokom in živalim.

Cena individualnega Reiki tretmaja – 30,00€ (minimalno dve uri prvič)

Cena 5ih Reiki tretmajev + 1 gratis – 90,00 €

Cena 10ih Reiki tretmajev + 2 gratis  – 160,00€

On naročilu terapije vas bomo povezali z reiki mojstrico Majo

Terapija se izvaja ON-Line (reiki terapija na daljavo)

O Reiki Mojstrici Maji:

Kot vsak človek sem tudi jaz skozi življenje stopicala po drnu in strnu, po raznih izzivih, travmah in vsem kar spada v čas adolescence in uvajanja v življenje odrasle osebe. Se pravi, tudi moje življenje je polno nekih blokad, negativnih prepričanj, negativne energije ter seveda občutka, kot da del tebe manjka. Duhovnost me je zanimala celo življenje, tudi nekaj terapij sem dala čez pred leti, a največ dela na sebi je bilo zadnja tri leta, ko sem začela obiskovati razne tečaje.

Po skoraj treh letih učenja in prakticiranja je sedaj zame prišel čas, da stopim iz svoje cone udobja in pridem na površje. Lile so solze, bruhala je jeza, v potokih je tekla žalost. Na trenutke sem imela občutek, kot da sem pozabila kako biti vesela, radostna. In potem je prišel dan, ko sem ugotovila, da se počutim čudovito, lahkotno, svobodno. Tu sem se začela spraševati kdo sem jaz in kaj je moje življenjsko poslanstvo. Najprej me je pot vodila v svet energijskega zdravljenja, nekaj mesecev kasneje pa ugotovim, da želim ljudem še zraven terapij tudi predajati znanje, kako lahko sami sebi izboljšujejo svoja življenja.

Najprej sem začela predajati znanje Zlatega Reikija, saj mi  je ravno ta veja Reikija najbolj odprla vrata v svet, kjer sem ugotovila, kaj je moje življenjsko poslanstvo.  Ko sem videla, kako pozitivno vplivajo energije na ljudi, da jih ljudje sprejemajo z odprtimi, sem začela učiti še ostale veje Reikija. Poleg učenja pa seveda izvajam tudi Reiki tretmaje vseh vej Reikija, včasih tudi združene različne veje Reikija, odvisno od strankinih potreb in želja. Izvajam pa tudi Thetahealing in Lightkeeper tretmaje.

>>> Prednosti zdravljenja z Reikijem

Bodi prvi ocenjevalec “Reiki terapija na daljavo”

Zaenkrat še ni mnenj.