Akcija!

Steklenička s simbolom

Steklenička je namenjena vsem, ki nimate časa nenehno energijsko polnit in čistit vode. Steklenička s simbolom bo to samodejno opravila za vas.

Naše vode so kemijsko gledano sicer super, ampak na žalost zaradi obdelave nosijo slab energijski zapis, zato vam svetujem, da si vodo očistite pred uživanjem.

Preberite več
Redna cena: 25,00 
Akcijska cena: 21,90 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Si želite energijsko očistiti in napolniti vodo, kjerkoli že ste?

Končno vam lahko ponudim flaško z Lightkeeper simbolom. Simbol si seveda lahko izberete sami. V kolikor si želite več energije predlagam flaško s simbolom za energijo, v kolikor si želite več zdravja pa flaško s simbolom za zdravje. Pitje take vode vas bo energijsko podprlo imeli boste več energije in življenjskega zagona.

In kako vemo, da simboli resnično delujejo? 

Zelo enostavno. Na internetu lahko najdete Bovisove skale in s pomočjo skale in nihala izmerite vodo takoj, ko jo natočite in pa po nekaj minutah. Videli boste neverjetno razliko. Iz nekaj 10.000 enot po Bovisu se po nekaj minutah energija vzpne do nekaj milijonov in čez 20 minut tudi čez milijardo. Zavedati se je potrebno, da ima povprečen človek od 14.000-20.0000 enot po Bovisu.

Sicer boste pa tudi opazili, da se voda “zmehča” in nekoliko spremeni okus.

Barvo flaške vam pošljemo naključno. V kolikor želite določeno barvo flaške imate na izbiro: zelena, modra, vijolična in pink.

Bodi prvi ocenjevalec “Steklenička s simbolom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.