Akcija!

Sveča z Lightkeeper simbolom za zdravje (velika sveča L)

Ena izmed najbolj pomembnih stvari v življenju je zagotovo zdravje. Sveča in Lightkeeper simbol za zdravje te bosta energijsko podprla pri zdravljenju. Svečo in simbol lahko uporabljaš tudi, ko si zdrav in želiš le vzdrževati tvojo odlično zdravstveno kondicijo.

Preberite več
Redna cena: 20,00 
Akcijska cena: 17,90 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Ena izmed najbolj pomembnih stvari v življenju je zagotovo zdravje. Sveča in Lightkeeper simbol za zdravje te bosta energijsko podprla pri zdravljenju. Svečo in simbol lahko uporabljaš tudi, ko si zdrav in želiš le vzdrževati tvojo odlično zdravstveno kondicijo. Če so pa prisotne kakršnekoli težave, je pa toliko bolj priporočljivo, da uporabljaš simbol s svečo. Simbol nosi s seboj ves čas trajanja zdravljenja, saj te bo energijsko podprl in tvoje okrevanje bo lažje in hitrejše. Nikar se ne čudi, če boš v tem času opuščal nezdrave razvade, saj Lightkeeper simbol za zdravje vsebuje res neverjetno količino zdravilne energije. Naj bosta ta simbol in sveča tudi opomnik, da danes storiš nekaj zase – za svoje telo in za svojo dušo. Priloženi simbol, ki nam je predan v uporabo od svetlobnih galaktičnih civilizacij, nosi neverjetno količino energije, ki bo podprla tvoje napore za priklic dobrega počutja. Prižgi svečo, aktiviraj simbol in se prepusti.

Postopek aktivacije: simbol vzemi med dlani in izgovori: Svetlobne civilizacije, dovoljujem vam, da delujete skozi ta simbol in mi pomagate pri priklicu zdravja v moje življenje. Hvala!. Vizualiziraj si svoje zdravo telo, polno energije in vitalnosti in v tem vztrajaj vsaj 10 minut. Aktivacijo lahko izvajaš tudi večkrat na dan.

 

Srednji in veliki sveči je priložen tudi  Lightkeeper simbol Zdravje na leseni ploščici, ki ga lahko, ko sveča dogori, nosiš s seboj ali doma postaviš na mesto, kjer se veliko časa zadržuješ. Mala sveča pa ima simbol nalepljen na kozarček.

*za popolno izgorevanje moraš svečo po neprekinjenih 4 urah gorenja ugasniti in ohladiti – nato jo lahko ponovno prižgeš

Bodi prvi ocenjevalec “Sveča z Lightkeeper simbolom za zdravje (velika sveča L)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.