Akcija!

Svetloba angelov

Pričevanja znamenite angleske zdravilke in terapetke z angeli

V knjigi Svetloba angelov nam avtorica približa svetlobna bitja, ki nas nenehno obkrožajo, so v stalni pripravljenosti in se takoj odzovejo na naš klic, če jih le želimo spustiti v svoje življenje. V knjigi spoznamo različne vrste angelov in njihovo vlogo. Ko se nas dotaknejo s svojo neizmerno energijo, so ta občutja izjemna in težko opisljiva. In takrat začutiš neskončno željo, da bi vso to ljubezen in veselje delil z vsemi. Vsebina knjige je obogatena še s številnimi doživetji posameznikov, ki so želeli svoja hvaležna pričevanja deliti z vami.

Svetloba angelov je knjiga, ki bo predramila tudi tiste, ki morda (še) ne verjamejo v obstoj čudovite svetlobe, božanskega miru in brezpogojne ljubezni. Izjemna dodana vrednost knjigi so meditativne vaje, ki nam omogočajo srečanje z našim angelom varuhom, nam pokažejo pot spoznavanja sebe in nudijo možnost povezave z angeli, ne glede na našo, do sedaj prehojeno pot.

Preberite več
Redna cena: 23,90 
Akcijska cena: 21,51 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Svetloba angelov – Pričevanja znamenite angleske zdravilke in terapetke z angeli

Prepustite se božanski svetlobi in spustite ljubezen v svoje življenje! 

PREDGOVOR

V vaše življenje ste že spustili prvi žarek svetlobe s tem, ko ste knjigo, ki vas je izbrala, prijeli v roke. Dopustite, da ta žarek prodre še globlje in da bodo angeli s svojo svetlobo lahko zažareli v vas in okrog vas, v vsej vaši biti ter vam pomagali, da skupaj usmerjate svojo pot bivanja na zemlji.

Angelska bitja ali angeli so povsod okrog nas: vsak dih, vsak trenutek, vsak utrip srca, vsak tren očesa. Z nami in za nas, če jim dovolimo vstopiti v naše življenje in se jim prepustiti. Polni so ljubezni, razumevanja, navdihov in vse to so nam pripravljeni predajati sleherni trenutek. Vsa dejanja, vsak premik, vsaka uresničitev naših želja, pričakovanj, prošenj, se pretaka iz njihovega v naše srce, da nam ga napolnijo z ljubeznijo. Želijo prinašati svetlobo v nas, da bo naše življenje lepše, boljše, lažje in da bomo tudi sami znali drugim pošiljati ljubeče žarke svetlobe v njihova življenja. Tu in sedaj nismo zgolj zato, da uresničimo svoje poslanstvo, ampak tudi zato, da doživimo lepe trenutke, da delimo ljubezen z drugimi, da jo sejemo in da bomo na koncu zemeljske poti lahko rekli:« Ja, res je bilo lepo.«

Nikoli ni bil namen bivanja na zemlji trpljenje in preizkušanje ali občutenje samih slabih izkušenj, ampak učenje. Posamezne naloge so neizogibne, ker smo si jih sami izbrali z enim samim namenom, da se učimo in občutimo ter da imamo sebe najrajši, kajti le tako lahko damo pravo iskreno ljubezen tudi drugim. Nekateri ljudje, med njimi tudi Diana Cooper, so bili poslani med nas, da nam pomagajo, da nas učijo prepoznavati in sprejemati vso to ljubezen, ki nam je na voljo, pa (še) kar ne znamo ali ne želimo odpreti src in jo sprejeti z vsem svojim bitjem.

V knjigi nam avtorica na zelo nazoren in preprost način približa angelska bitja, njihovo pojavnost, način delovanja in nam hkrati ponuja roko, kako lahko sami pridemo v stik z angeli. Ne govori o nečem, kar je dano ali podarjeno samo izbranim ljudem, ampak o bitjih, ki so vedno okrog nas in z nami, samo prepustiti se jim moramo. Nekateri od vas boste lahko slišali njihov šepet, drugi jih boste občutili, tretjim bo dano, da jih tudi vidijo … Vedite pa, da nihče od nas ni vreden več od drugega, glede na to, kako jih bo zaznal. In ko boste deležni teh občutkov, si boste želeli, da bi čim večim ljudem lahko podarili ali prenesli te občutke ljubezni, varnosti, sreče, zadovoljstva, miru. In videli boste, da ste s svojo odprtostjo do tega, kar nam je ves čas in neskončno dolgo na voljo, pomagali tudi ostalim, da zaživijo, da se odprejo in se prepustijo.

Doživetja posameznikov, ki so navedena v knjigi, jasno pričajo, da angeli ne delajo razlik med ljudmi, da so za čisto vse nas tu. Nenehno. Zavedati se moramo, da za angele ne obstojata čas in prostor, zato so lahko istočasno na različnih krajih in nam vedno pomagajo, če jih le za to prosimo. Ker pa smo človeška bitja, imamo vso pravico in hkrati odgovornost, da sami odločamo in vplivamo. Brez našega privoljenja ali odprtosti, angeli ne smejo vplivati na nas. Vedno in povsod pa delujejo pozitivno, ljubeče in nam v dobro.

Tudi v trenutkih, ko se nam bo morda zazdelo, da nam ne pomagajo, ker smo se znašli v težkih življenjskih situacijah, se zavedajmo, da brez raznovrstnih zemeljskih izkušenj ne bomo mogli rasti in se dvigovati na višji nivo razumevanja, višjo stopnjo zavesti ter tako uresničiti svojega poslanstva. Tu smo zato, da se učimo, vse ostalo so postranske stvari, ki sestavljajo naš mozaik življenja.

S svetlobo vas pospremim med ta čudovita angelska bitja in vam želim in prosim samo eno: prepustite se izjemnim angelskim energijam in jim dovolite, da vstopijo v vaše življenje. Spoznali boste, da se v vas skrivajo izjemni darovi, iskrena ljubezen, neskončna potrpežljivost in predvsem božanski mir.Kdo so angeli?

Angeli so visoka duhovna bitja. Vrhovnemu Bitju ali Bogu služijo kot sli. So tudi vodniki, pomočniki in zaščitniki božjega stvarstva. Vse stvari so ustvarjene iz vibracij iste energije. Močnejša ko je vibracija, gostejše je telo. Zato lahko ljudi in predmete, kot so denimo stoli in mize, vidimo in občutimo. In ker je vibracija angelov lažja in hitrejša, so angeli ljudem običajno nevidni.

Angeli so androgina bitja onstran spolnih potreb, ker so vidiki moškosti in ženskosti v njih povsem uravnoteženi.

In kje je mesto angelov v duhovni hierarhiji? Praviloma se nahajajo na veliko višji stopnji kot ljudje, čeprav se lahko stopnja duhovne rasti spreminja tako pri ljudeh kakor pri angelih.

Človeška pot duhovnega razvoja se izrazito razlikuje od angelske, zato lahko človek le v redkih primerih postane angel in angel lahko le redkokdaj postane človek. Nekateri angeli so tukaj zato, da služijo in pomagajo človeštvu.

Obstajajo različne vrste angelov tako kot različne vrste človeške rase. Vsaka vrsta angelov ubira svojo lastno pot razvoja in učenja.

Nekateri angeli se posvečajo zdravljenju, drugi delujejo v korist dušnega miru, spet tretji pa v prid ljubezni.

Angeli so navzoči pri vsakem poročnem obredu. Njihova naloga je, da zakonskemu paru pomagajo vztrajati v zakonskem življenju. In angeli poskušajo spraviti zakonca celo takrat, ko je njun zakon v razsulu.

Vsakdo ima svojega angela varuha. Pridruži se nam ob rojstvu in nas spremlja vse življenje. Seveda se nam lahko približa le toliko, kot mi sami dopustimo. Obstajajo majhni angelčki, ki opravljajo majhne naloge in titanski angeli z neizmerno energijo, ki nadzorujejo velike vesoljne načrte.

Angele lahko srečamo v bližini cerkva in katedral. Navzoči so tudi vsepovsod drugje, kjer ljudje opravljajo religiozne in duhovne dejavnosti. Angeli se zbirajo tudi na najmočnejših energetskih točkah našega planeta. Obstajajo velikanski angeli, ki nadzorujejo mogočne gorske verige, gozdove, zvezde in sonce. In obstajajo tudi titanski angeli izven vesolja.

Umetniki so v vseh obdobjih človeštva zavestno in nezavedno zaznavali navzočnost angelov in jih upodabljali na vse mogoče načine.

In angeli pojejo. Zbor angelov se ne imenuje tako kar po naključju. Mistiki in duhovni mojstri vseh zgodovinskih obdobjih so jih namreč videli in slišali. O teh nenavadnih doživetjih so poročali vsem tistim, ki so jim bili pripravljeni prisluhniti.

Zdaj je med nami več angelov kot jih je bilo kadar koli prej; in to zato, ker je planet Zemlja dosegel kritično točko. Oropali smo ga in prepojili z domala neuničljivo negativno energijo. Zato je treba dvigniti zavest ljudi, da bodo spoštovali Zemljo, naravo, vse živalske vrste in drug drugega.

Angeli so v stalni pripravljenosti. Izžarevajo brezpogojno ljubezen in se takoj odzovejo na naš klic.

Kategorija: Ezoterika

Avtor: Diana Cooper

Število strani: 175

Vezava: mehka

Velikost: 14 x 21 cm

ISBN: 978-961-94248-9-6

Datum izdaje: 2018

Izdal: Založba Cangura.com

Bodi prvi ocenjevalec “Svetloba angelov”

Zaenkrat še ni mnenj.