Akcija!

Svetlobne mandale – divinacijske karte in knjiga

Divinacijske karte in knjiga

Karte in knjiga Svetlobne mandale so mogočne spremljevalke pri osebnih odločitvah, vsakdanjih in velikih. In še več: ker jih spremlja bogata informativna knjiga z dodatnimi razlagami, prinašajo moč rešitev za samozdravljenje z naravnimi pristopi, s preizkušenimi modrostmi Vzhoda in Zahoda.

Preberite več
Redna cena: 43,20 
Akcijska cena: 36,72 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Svetlobne mandale – divinacijske karte in knjiga

Izjemnost svetlobnih mandal je v širokem spektru povezav skozi telesni, mentalni in dušni svet. Avtorica ga je stkala s svojim več desetletnim raziskovanjem in učenjem vedskih znanosti, meditacije, daoizma, tradicionalne kitajske medicine, numerologije, energijske psihologije, psihološke in indijske džjotiš astrologije, mitologije in arhetipov ter drugih virov intuitivnega sveta.

V prvi izdaji komplet predstavlja 36 kart s 36 unikatnimi mandalami. V kompletu je prvih 9 kart oštevilčenih z rimskimi števili, to so vodilne karte, ki imajo dodatno moč. To so »Svetlobni stebri moči«, in so kot glavni žarki, ki predstavljajo temelj vsem ostalim 27 kartam. Vsak svetlobni steber ima svojo sporočilno moč, svojo besedo moči, svojo lekcijo učenja, svoj planet, dan v tednu, povezavo z deli telesa, meridiani, znamenjem in tako naprej. Vsaka karta iz vodilnega Svetlobnega stebra moči v svoji številki povezuje vse karte, katere število se s seštevanjem zaključi v to vodilno karto.

Karte ponujajo res veliko razlag, vam pa je prepuščeno, da izberete tisto, ki vam je najbližja. Če želite po načelu manj je več. In se podate na pot raziskovanja po majhnih korakih, ki jih boste zlahka osvajali in spuščali v svoja življenja. Lahko vam bo dovolj že samo zapisana afirmacija karte, lahko samo energija mandale na sliki z naslovno besedo in številko. Drugi boste želeli več in boste poiskali dodatne razlage in usmeritve preko kristalov, eteričnih olj, energijskih centrov telesa, jogijskih vaj, energij barv, numerologije, astrologije, sveta nadangelov in še česa, da ne odkrijemo prav vsega.

V času, ko Zemlja in življenje na njej prehajata v Novo dobo, ob rojevanju novega sveta, so se iz Svetlobnih mandal Sergeja Freya rodile divinacijske karte. Z njimi sprožate samozdraviteljske sposobnosti v telesu, umu in duhu. Karte nas z močjo energije mandal uravnovešajo s kozmosom in z Zemljo ter nas povezujejo s svetlobo in potjo duše. Svetloba in ljubezen sta najpomembnejši zdravilki novega sveta, v katerem je resnica zlata valuta vsega. Vse se začne in konča pri posamezniku, zato lahko največ vsak naredi sam pri sebi, zase in s tem tudi za vse okoli sebe; in ne glede na to, ali gre za zdravje ali za odnose, za posel ali poslanstvo, za katerikoli občutek ali dejanje. Ob odpiranju vrat svobode in svetlobe je prvi in sveti korak sprejeti polno odgovornost za svoje življenje, za svoje zdravje, počutje, odnose … Živeti svojo edinstveno pot pomeni sprejetje sebe, se osvoboditi in se obdariti s svobodo, svetlobo, z ljubeznijo in s strastjo. Bodi samo to, kar si, in začuti, da si to ti. Ljubeča, svetla in svobodna bitja narave ustvarjamo nov svet.

Na res pretanjen, neviden način prepletanja subtilnih energij mandale povežejo posameznika z dušo in z višjo vibracijo ter z globoko resnico. Zgodbe, ki so se odvile in zapisale preko njihovih energij, so vsaka zase posebna, vsem pa je skupna energija povezovanja, zdravljenja in uravnoteženja na vseh področjih življenja. Vse pa je odvisno od namere in fokusa ter modrosti naše duše. Beseda mandala v indijskem jeziku sanskrtu označuje sveti krog in se povezuje s pojmi, kot so molitev, meditacija, ljubezen, zdravljenje … realizacija. Rojstvo kart Svetlobne mandale je skozi kreativno nastajanje pripeljalo do celostne povezave več področij, ki jih proučujem in raziskujem ter prakticiram že desetletja svojega življenja.

Deset razlogov, zakaj vam bodo karte izboljšale življenje:

 • ob sebi boste imeli vedno iskreno prijateljico, prijatelja
 • krepitev povezave s svojim dušnim izvorom
 • sprejemanje življenja v vseh barvahsami boste našli odgovore na svoja vprašanja
 • sprožili boste procese samozdravljenjanegativne misli in občutki vas ne bodo več ustavljali
 • iz dneva v dan boste notranje mirnejši, ne glede na zunanje dogodke
 • vaša svetloba bo sijala v zdravju, lepoti in pozitivnosti
 • s svetlobo ljubezni boste navdihovali še druge!

Odlomek iz knjige:

Energija mandal in njihova simbolika sta mavrici na poti do sporočil vaše duše. Gradita mostove sozvočja med notranjimi in zunanjimi procesi. Prepoznavamo, kaj je uravnoteženo in kaj ni. Pomeni nas vodijo skozi izzive in preizkušnje v določenih časovnih razmerjih; skozi življenje nam odgrinjajo sence in osvetljujejo pot za ustvarjalno življenje. Spomnimo se svojih talentov in darov, da zasvetimo z energijo svoje duše in izvornosti.

Odločila sem se, da polaganje kart prepuščam vaši ustvarjalnosti. Predlagam le dva enostavna načina, saj je zasnova kart že sicer celostna, obširna, in vam prinaša obilje informacij, nasvetov, vaj in malih ritualov, ki vam prinašajo razjasnitve in usmeritve.

 1. Za postavljeno vprašanje izvlecite samo eno karto, ki jo potem dobro proučite.
 2. Za postavljeno vprašanje izvlecite tri karte, pri čemer vam
 • prva odpre pogled v preteklost – vzrok,
 • druga v sedanjost – dogajanje in
 • tretja prihodnost – rešitev.

S kartami pa si lahko ustvarite tudi čisto svoje obrede:

Samo zazrite se v sliko, ki vas nagovori, preslišite misli in se prepustite občutkom, spominom, možnostim, ki jih v vas prebuja energija mandale. Kadar začutite, da potrebujete dotok sveže in čiste energije, se samo prepustite zlati svetlobi z zrenjem v hrbtno stran karte. Skozi oči in tretje oko vstopa v vas frekvenca čistosti, lahkotnosti, zdravja in obilja.

Svetlobne mandale

Sergeja Freya Light je kreativna zrela ustvarjalka na širokem polju intuitivnega. Ustvarja mandale, ima svetovanja, ki bazirajo na zahodni astrologiji in džjotišu, je jogistka, ki celostno pristopa k človekovemu zdravju. Njena svetovanja so čisto posebna, saj je vedno usmerjena v negovalno, toplo ženstveno energijo, ki jo dandanes vsi tako zelo potrebujemo (tudi moški, ne pozabite!). Pred kakšnim letom, dvema, je začela presenečati s svojim obrednim slikanjem, čeprav smo prijatelji že poznali njena energijsko močna olja, ki so žarela v njenem lepem domu.

Kot gejzir je iz nje nenadoma v procesu individuacije privrelo vse to, kar je zdaj zbrano v tej čarobni škatlici. Mogočen sistem, ki nas podpira z močjo svetlobe, ki pronica iz Freyinih brezčasnih barv in oblik. In to je šele začetek! Ustvarila je divinacijske karte, ki izhajajo iz njenih unikatnih svetlobnih mandal. Izjemnost kart je v širokem spektru povezav skozi telesni, mentalni in dušni svet, ki ga je avtorica stkala s svojim večdesetletnim raziskovanjem in učenjem vedskih znanosti, meditacije, daoizma, tradicionalne kitajske medicine, numerologije, energijske psihologije, psihološke in indijske džjotiš astrologije, mitologije in arhetipov ter drugih virov intuitivnega sveta. To zveni kompleksno, preprosta resnica pa je: ko Freya vse to prelije v žarečo mandalo – deluje.

Živi in ustvarja na Bledu in v lepih svetlih krajih, ki jo pokličejo. Ima odraslo hčer in sina in vedno se okoli nje smuka še kakšen maček. Obdana je z lepoto mogočne narave in vrta, ki prinaša izjemne darove tudi iz svoje oblike mandale, ki mu jo je dala Sergeja Freya iz svojega srca in iz zlatih rok.

Kategorija: Duhovni vodniki in duhovni mojstri

Avtor: Sergeja Pene Traven

EAN: 9789610709695

Bodi prvi ocenjevalec “Svetlobne mandale – divinacijske karte in knjiga”

Zaenkrat še ni mnenj.