Akcija!

Tečaj Money Reiki (Denarni Reiki)

Ta nov in zanimiv Reiki tečaj je namenjen vsem vam, ki si želite pridobiti energijsko podporo za dotok denarja in obilja. Vse znanje prejmete v eni stopnji. Ljudje imamo veliko podzavestnih vzorcev in omejitev, katerih smo večino pridobili v otroštvu in se kažejo kot negativen odnos do denarja. Na tečaju bomo skupaj poiskali, kje domujejo vaše omejitve in na kakšen način vam služijo.  Spoznali boste pravi odnos do denarja in obilja, kot tudi vašo zavist in ugotavljali kako vas omejuje. Ste že kdaj kupili kakšno tehnično stvar in se vam je pokvarila? Odkrili bomo iz kje izvirajo naši vzorci, da podzavestno kupite pokvarjeno stvar in se na takšen način »znebite« denarja. Je to težko razumeti? Nič hudega, vse vam bo jasno na tečaju Money Reiki. Money Reiki primarno deluje na energijski in ne na fizični nivo (npr. manifestacija). Money Reiki čisti energijske blokade, ki jih imamo v odnosu do denarja. Ozavestimo – denar je energija, ki ima svojo zavest.

Preberite več
Redna cena: 88,00 
Akcijska cena: 80,00 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Ta nov in zanimiv Reiki tečaj je namenjen vsem vam, ki si želite pridobiti energijsko podporo za dotok denarja in obilja. Vse znanje prejmete v eni stopnji. Ljudje imamo veliko podzavestnih vzorcev in omejitev, katerih smo večino pridobili v otroštvu in se kažejo kot negativen odnos do denarja. Na tečaju bomo skupaj poiskali, kje domujejo vaše omejitve in na kakšen način vam služijo.  Spoznali boste pravi odnos do denarja in obilja, kot tudi vašo zavist in ugotavljali kako vas omejuje. Ste že kdaj kupili kakšno tehnično stvar in se vam je pokvarila? Odkrili bomo iz kje izvirajo naši vzorci, da podzavestno kupite pokvarjeno stvar in se na takšen način »znebite« denarja. Je to težko razumeti? Nič hudega, vse vam bo jasno na tečaju Money Reiki. Money Reiki primarno deluje na energijski in ne na fizični nivo (npr. manifestacija). Money Reiki čisti energijske blokade, ki jih imamo v odnosu do denarja. Ozavestimo – denar je energija, ki ima svojo zavest. Kaj pridobim s tečajem Money Reiki?

 • naučite se odstraniti vse energijske blokade, ki vas omejujejo pri pritoku denarja,
 • poiščemo kje in kako se v odnosu do denarja samo-sabotirate,
 • očistite ter ojačate energijski pritok do denarja in ostalega obilja
 • ozavestite in pričnete uporabljati svoje potenciale, z namenom priti do večje količine denarja,
 • ozavestite, kako denar služiti in zapravljati na način, ki je najboljši za vaše in tuje najvišje dobro,
 • spoznate in se naučite uporabljati simbole za priklic denarja in ostalega obilja,
 • postanete etični in odgovorni pri služenju in zapravljanju,
 • Money Reiki deluje na celotno vašo družino, okolico in svet,
 • končno se bo napolnil vaš bančni račun,
 • energija Money Reikija ne bo podpirala vašega osebnega pohlepa, zato je to izredno etična energijska tehnika…

Vsak udeleženec prejme:

 • gradivo (delovni zvezek),
 • simbol za obilje na leseni ploščici,
 • certifikat.

Za Money Reiki tečaj ni potrebno imeti drugega predznanja ali opravljenega Reiki tečaja. Čas trajanja tečaja: 2-4 ure (lahko se tudi nekoliko podaljša).

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Money Reiki (Denarni Reiki)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.