Akcija!

Tečaj Money Reiki (Denarni Reiki)

Ta nov in zanimiv Reiki tečaj je namenjen vsem vam, ki si želite pridobiti energijsko podporo za dotok denarja in obilja. Vse znanje prejmete v eni stopnji. Ljudje imamo veliko podzavestnih vzorcev in omejitev, katerih smo večino pridobili v otroštvu in se kažejo kot negativen odnos do denarja.

Na tečaju bomo skupaj poiskali, kje domujejo vaše omejitve in na kakšen način vam služijo.  Spoznali boste pravi odnos do denarja in obilja, kot tudi vašo zavist in ugotavljali kako vas omejuje. Ste že kdaj kupili kakšno tehnično stvar in se vam je pokvarila? Odkrili bomo iz kje izvirajo naši vzorci, da podzavestno kupite pokvarjeno stvar in se na takšen način »znebite« denarja. Je to težko razumeti? Nič hudega, vse vam bo jasno na tečaju Money Reiki. Money Reiki primarno deluje na energijski in ne na fizični nivo (npr. manifestacija).

Money Reiki čisti energijske blokade, ki jih imamo v odnosu do denarja. Ozavestimo – denar je energija, ki ima svojo zavest.

Preberite več
Redna cena: 88,00 
Akcijska cena: 80,00 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Ta nov in zanimiv Reiki tečaj je namenjen vsem vam, ki si želite pridobiti energijsko podporo za dotok denarja in obilja. Vse znanje prejmete v eni stopnji. Ljudje imamo veliko podzavestnih vzorcev in omejitev, katerih smo večino pridobili v otroštvu in se kažejo kot negativen odnos do denarja. Na tečaju bomo skupaj poiskali, kje domujejo vaše omejitve in na kakšen način vam služijo.  Spoznali boste pravi odnos do denarja in obilja, kot tudi vašo zavist in ugotavljali kako vas omejuje. Ste že kdaj kupili kakšno tehnično stvar in se vam je pokvarila? Odkrili bomo iz kje izvirajo naši vzorci, da podzavestno kupite pokvarjeno stvar in se na takšen način »znebite« denarja. Je to težko razumeti? Nič hudega, vse vam bo jasno na tečaju Money Reiki. Money Reiki primarno deluje na energijski in ne na fizični nivo (npr. manifestacija). Money Reiki čisti energijske blokade, ki jih imamo v odnosu do denarja. Ozavestimo – denar je energija, ki ima svojo zavest. Kaj pridobim s tečajem Money Reiki?

 • naučite se odstraniti vse energijske blokade, ki vas omejujejo pri pritoku denarja,
 • poiščemo kje in kako se v odnosu do denarja samo-sabotirate,
 • očistite ter ojačate energijski pritok do denarja in ostalega obilja
 • ozavestite in pričnete uporabljati svoje potenciale, z namenom priti do večje količine denarja,
 • ozavestite, kako denar služiti in zapravljati na način, ki je najboljši za vaše in tuje najvišje dobro,
 • spoznate in se naučite uporabljati simbole za priklic denarja in ostalega obilja,
 • postanete etični in odgovorni pri služenju in zapravljanju,
 • Money Reiki deluje na celotno vašo družino, okolico in svet,
 • končno se bo napolnil vaš bančni račun,
 • energija Money Reikija ne bo podpirala vašega osebnega pohlepa, zato je to izredno etična energijska tehnika…

Vsak udeleženec prejme:

 • gradivo (delovni zvezek),
 • simbol za obilje na leseni ploščici,
 • certifikat.

Za Money Reiki tečaj ni potrebno imeti drugega predznanja ali opravljenega Reiki tečaja. Čas trajanja tečaja: 2-4 ure (lahko se tudi nekoliko podaljša).

Ob naročilu tečaja vas bomo povezali z reiki mojstrico Majo

Tečaj se izvaja ON-Line ter možno v živo (lokacija znana kmalu)

 

O Reiki Mojstrici Maji:

Kot vsak človek sem tudi jaz skozi življenje stopicala po drnu in strnu, po raznih izzivih, travmah in vsem kar spada v čas adolescence in uvajanja v življenje odrasle osebe. Se pravi, tudi moje življenje je polno nekih blokad, negativnih prepričanj, negativne energije ter seveda občutka, kot da del tebe manjka. Duhovnost me je zanimala celo življenje, tudi nekaj terapij sem dala čez pred leti, a največ dela na sebi je bilo zadnja tri leta, ko sem začela obiskovati razne tečaje.

Po skoraj treh letih učenja in prakticiranja je sedaj zame prišel čas, da stopim iz svoje cone udobja in pridem na površje. Lile so solze, bruhala je jeza, v potokih je tekla žalost. Na trenutke sem imela občutek, kot da sem pozabila kako biti vesela, radostna. In potem je prišel dan, ko sem ugotovila, da se počutim čudovito, lahkotno, svobodno. Tu sem se začela spraševati kdo sem jaz in kaj je moje življenjsko poslanstvo. Najprej me je pot vodila v svet energijskega zdravljenja, nekaj mesecev kasneje pa ugotovim, da želim ljudem še zraven terapij tudi predajati znanje, kako lahko sami sebi izboljšujejo svoja življenja.

Najprej sem začela predajati znanje Zlatega Reikija, saj mi  je ravno ta veja Reikija najbolj odprla vrata v svet, kjer sem ugotovila, kaj je moje življenjsko poslanstvo.  Ko sem videla, kako pozitivno vplivajo energije na ljudi, da jih ljudje sprejemajo z odprtimi, sem začela učiti še ostale veje Reikija. Poleg učenja pa seveda izvajam tudi Reiki tretmaje vseh vej Reikija, včasih tudi združene različne veje Reikija, odvisno od strankinih potreb in želja. Izvajam pa tudi Thetahealing in Lightkeeper tretmaje.

>>> Prednosti zdravljenja z Reikijem

Bodi prvi ocenjevalec “Tečaj Money Reiki (Denarni Reiki)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.