Akcija!

Umetnost postenja uma

Spiritualne vaje za razstrupljanje duha

Za trenutek nehajte načrtovati, primerjati, tekmovati in premišljevati. Samo globoko vdihnite in izdihnite.

Iz različnih razlogov se danes ljudje le redko nečemu popolnoma posvetimo. Toda prav tako kot se lahko postimo in razstrupljamo telo, se nenehnega brnenja v možganih lahko znebimo tako, da vsake toliko »postimo« svoj um.

Preberite več
Redna cena: 23,90 
Akcijska cena: 21,51 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Umetnost postenja uma – Spiritualne vaje za razstrupljanje duha

 

Avtor v knjigi predstavi zenovske, taoistične in vedske prakse, ki nam pomagajo izprazniti um in postopoma vzpostaviti svoj naravni ritem življenja, ter nam pokaže, kako dati umu dovolj časa, da se resnično sprosti od vseh dražljajev.

Za trenutek nehajte načrtovati, primerjati, tekmovati in premišljevati. Samo globoko vdihnite in izdihnite. . . Iz različnih razlogov (vse od preobilice digitalnih informacij do kulturnega pogojevanja, ki enači do zadnjega kotička poln koledar z obveznostmi s smislom življenja) se le redko nečemu popolnoma posvetimo. Prav tako, kot se lahko postimo in razstrupljamo telo, se nenehnega brnenja v možganih lahko znebimo tako, da vsake toliko »postimo« svoj um.

Jason Gregory črpa iz duhovnih filozofij in meditativnih praks tradicionalne joge, hinduizma, budizma in taoizma ter pojasnjuje, kako »postenje« uma neposredno vpliva na naše navade in način življenja, v življenje vnaša mir in spokojnost, obenem pa nam pomaga zgraditi trdne psihološke obrambne zidove pred vsem, s čimer nas vse bolj zasipa svet, a nas z njimi v resnici samo odvrača od pomembnih stvari.

Jason Gregory s pomočjo psihologije in kognitivne znanosti, ki ju naveže na samsaro (ciklus trpljenja, ki nastane zaradi navezanosti na tisto, kar ni trajno), pojasnjuje, kako pretirano zanašanje na racionalni um povzroča neravnovesja v avtonomnem živčnem sistemu in duši našo naravno spontanost, občutke in intuicijo. Kadar nam ne uspe globoko sprostiti uma, pademo v stres in tesnobo, ki nas vržeta iz tira, zato takrat ne osvobodimo svojega resničnega jaza iz okov netrajnega in omejujočega materialnega sveta.

Kategorija: Knjige za zdravje & alternativna medicina

Avtor: Jason Gregory

Število strani: 160

Vezava: mehka

Velikost: 13,5 x 21,0 cm

ISBN: 978-961-94387-5-6

Datum izdaje: 2018

Izdal: Založba Cangura

Bodi prvi ocenjevalec “Umetnost postenja uma”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.