Akcija!

Ustvarimo kulturo Gaje – vizija in delovni zvezek

Vizija in delovni zvezek

Marko Pogačnik v najnovejši knjigi podaja vizijo možne prihodnje človeške kulture, ki temelji na soustvarjanju z Gajo, njenimi elementarnimi svetovi in bitji iz vzporednih evolucij.

Preberite več
Redna cena: 24,00 
Akcijska cena: 22,32 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Vizija in delovni zvezek

 

Marko Pogačnik v najnovejši knjigi podaja vizijo možne prihodnje človeške kulture, ki temelji na soustvarjanju z Gajo, njenimi elementarnimi svetovi in bitji iz vzporednih evolucij.

Namen knjige je spodbuditi zavest in neomajno prepričanje, da je možno ustvariti povsem drugačno kulturo od te, v kateri se trenutno sučemo z občutkom, da izhoda ni.

Knjiga je tudi vadnica, tako za delo pri individualnem duhovnem razvoju kot tudi za osebno spreminjanje sveta v prijetnejši kraj za življenje in ustvarjanje.

S pomočjo avtorjevih delovnih izkušenj, vizij, zgodb iz sanj in komunikacije z bitji iz vzporednih svetov nam ponuja priložnost preseči ustaljene miselne vzorce, tako da v bralki ali bralcu vzbudi kakovost domišljije, ki je temeljno orodje vsakega ustvarjalnega procesa.

 

MARKO POGAČNIK razvija umetnost, dejavno na področju celostne ekologije, geomantije, družbenih gibanj in osebnega razvoja posameznika. Zanima ga, kaj lahko umetnost prispeva k življenju drugačnega od tistega, kar uveljavlja sodobna razumsko in potrošniško naravnana civilizacija.

Razvil je litopunkturo – umetnost akupunkture pokrajin in mest s pomočjo znamenj, imenovanih kozmogrami. Za svoje delo je bil nagrajen z nagrado Prešernovega sklada, Bevkovo nagrado (oboje 1991) in nacionalno nagrado za likovno umetnost, Jakopičevo nagrado (2008).

Je avtor državnega grba Slovenije. Od leta 2016 dalje nosi naziv Unescovega umetnika za mir.

Kategorija: Knjige za osebno rast

Avtor: Marko Pogačnik

Število strani: 318

Vezava: mehka

Velikost: 14 x 22 cm

EAN: 9789617129861

Datum izdaje: 2022

Izdal: Založba Primus

Bodi prvi ocenjevalec “Ustvarimo kulturo Gaje – vizija in delovni zvezek”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Zaenkrat še ni mnenj.