Zaper z gel elektrodami

Naprava Zaper z vibracijami odstranjuje bakterije in viruse brez stranskih učinkov. Odpravlja alergije, učinkovito razstruplja telo, dviguje energijo in krepi imunski sistem. Zaper uporablja originalno 30 kHz frekvenco za katero je značilno, da uniči vse vrste parazitov (drugače morali lotevati vsakega parazita posebej, saj imajo ločene frekvence).

Gel elektrode omogočajo lažjo uporabo, saj jih samo namestimo na telo in imamo proste roke pri izvajanju terapije. Ta model Zaper aparata je pa prav tako kompatibilen z bakrenimi ročkami.

Preberite več
Cena: 136,00 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Opis izdelka

Kaj je zaper ?

Zaper Rapid 30 kHz Orgone z bakrenimi ročkami je frekvenčni generator valov, ki odstranjuje parazite iz vašega telesa s pomočjo vibracij. V vsakem telesu se nahajajo in širijo številni paraziti, saj jih nenehno hranimo z raznimi kovinami in plesnimi. Naj omenimo zgolj amalgamske zalivke, kovinski pribor, kovinske posode, kovinske vodovodne cevi, itd. Paraziti so povzročitelji številnih bolezni, med katerimi so za sedaj še vedno neozdravljive: Alzheimerjeva, Parkinsova, demenca, itd.

ZAPER, edinstven aparat, ki je popolnoma neškodljiv za telo, je razvila dr. Hulda Clark in o njem napisala knjigo »Terapija za vse bolezni«, saj je z njim pozdravila številne težke bolnike. Deluje s šibkim tokom 3,5 mA, napetosti 9V in človeku ne povzroči nobene škode v telesu. NE smejo ga uporabljati le ljudje s srčnim spodbujevalnikom, nosečnice in dojenčki.

Kako deluje zaper ?

Zaper s šibkim tokom odstrani s parazitov negativno nabit ovoj, ki jih je varoval pred belimi krvničkami, da jih niso bile sposobne odstraniti iz telesa, kajti tudi one imajo negativni naboj. Iz fizike poznamo zakon polaritete, ki pravi, da se elementi z istim nabojem odbijajo, z nasprotnim pa privlačijo. Ravno zaradi istega naboja bele krvničke niso mogle do parazitov. Ko pa s pomočjo zaperja paraziti izgubijo svoj ovoj z negativnim nabojem, jih bele krvničke zlahka odstranijo, očistijo telo, odstranijo bolečine (kot je npr. migrena) in ozdravijo telo.

Kratek video prikaz uničenja ovojnice parazitov s pomočjo frekvenčnih valov, ki jih oddajata Zappicator in Zaper napravi

zaper odstrani parazite

Različne študije so dokazale, da šibek električni tok človeku ne povzroči nobene škode, vendar pa posamezne frekvence uničujejo mikroorganizme. Zaper viruse in bakterije ubije v treh minutah, trakulje, metljaje in gliste v petih in pršice v sedmih minutah.

Zaper – postopek zdravljenja

Pred terapijo popijemo vodo, da olajšamo telesu razstrupljanje. Terapija traja vsega skupaj 61 minut, razdeljena pa je tako:

  • 7 min zapanja (zaper napravo vklopimo in ročke držimo v rokah), da uničimo parazite, nato 20 min pavze, da se iz umirajičih parazitov sprostijo virusi in bakterije, ki prično napadati telo,
  • 7 min zapanja, da uničimo bakterije in viruse, nato ponovno 20 min pavze, da se iz umirajočih bakterij sprostijo virusi,
  • 7 min zapanja, da uničimo še zadnje sproščene viruse.

Več ponovitev je potrebnih zato, da v prvi fazi uničimo parazite, nato pa v drugi in tretji fazi uničimo bakterije in viruse, ki so prebivali znotraj prvih parazitov.

Za ohranjanje zdravja dr. Hulda Clark priporoča, da se zaper uporabi enkrat tedensko; za ljudi s prehladom, gripo, angino pa 3-4 krat na teden. V večini primerov gripo ali prehlad z zaperjem preženete že po prvi uporabi ene terapije. Pomembno je, da se pije veliko čiste vode, da lahko telo izloči vse toksine. NE smejo ga uporabljati le ljudje s srčnim spodbujevalnikom, nosečnice in dojenčki.

Učinki

Po zapanju lahko nastane Jarisch-Herxheimer reakcija. To je reakcija na toksine, ki se sproščajo ob poginu škodljivih mikroorganizmov v človeškem telesu in so ponavadi značilni pri zdravljenju z antibiotiki. Učinkovito zdravljenje namreč uniči celično membrano bakterij in se toksini sprostijo v krvni obtok, kar povzroči vnetno stanje. Bakterije, ki pridejo iz parazitov, saj so namreč ravno pravšnje velikosti, da pridejo na vhod v celico. Čeprav se celica trudi ostati zaprta, pa mora vendarle sprejeti hrano, obenem se bori proti vstopu bakterij, ki se začno hitro razmnoževati. Telo pokliče na pomoč imunski sistem, pojavi se potenje, vročina… Rešitev ni v gašenju bitke z zdravili ali zmanjševanju potenja in zniževanju vročine. Rešitev je ubiti bakterije, kar zaper tudi stori.

Pri zaperju se lahko zgodijo podobni učinki, ki pa niso življenjsko nevarni. Morebitni simptomi se lahko pojavijo v nekaj urah po zapanju in lahko vključujejo vročino, nizek pritisk, glavobol, bolečine v mišicah, nemirnost, spreletavanje mrzlice; minejo pa same od sebe v nekaj urah. Lahko pa pijete vodo, kateri dodate C vitamin v prahu ali druge snovi, ki imajo protivnetne učinke in tako pospešite odpravo simptomov.

Zato ne smemo zaper uporabljati več ur neprenehoma. V nasprotnem primeru bi se lahko zastrupili s preveliko količino odmrlih parazitov, bakterij in virusov, ki jih imamo v telesu.

Učinek parazitov na zdravje

Paraziti so majhni organizmi, ki vstopijo v naše telo skozi telesne odprtine, rane in dihala, ščejo zavetje in hrano za svoje bivanje in razmnoževanje. Paraziti so nosilci bakterij, virusov in glivic. Onesnaževalci, hranitelji parazitov, prihajajo v naše telo z zrakom, ki ga vdihavamo, s hrano in pijačo, ki jo uživamo ter preko proizvodov, ki jih dajemo na kožo.

Bodi prvi ocenjevalec “Zaper z gel elektrodami”

Zaenkrat še ni mnenj.