Zappicator

Zappicator je namenjen odstranjevanju parazitov in ostalih živih organizmov iz hrane, saj strupene (patogene) snovi spremeni v neškodljive (inertne) in posledično varne za uživanje. Še zlasti je primeren za surovo hrano, meso, sadje, zelenjavo in tudi predelano hrano.

Poleg hrane pa lahko Zappicator uporabljamo tudi za kozmetične izdelke, vodo in drugo pijačo ter rastline (za odstranjevanje plesni, ki se nabirajo ob zalivanju) in ostale vsakdanje predmete, ki bi lahko vsebovali zdravju škodljive organizme.

Preberite več
Cena: 186,00 
Na zalogi
33 dni garancije
Na vse nakupe imate 33 dnevni rok za vračilo. Brez vprašanj.
Hitra in brezplačna dostava
Za vsa naročila nad 69,90 €, vam nudimo brezplačno dostavo.
Različne možnosti plačila
Predračun – UPN nalog, po povzetju, plačilne kartice, GooglePay & ApplePay

Opis izdelka

Zappicator je namenjen odstranjevanju parazitov in ostalih živih organizmov iz hrane, saj strupene (patogene) snovi spremeni v neškodljive (inertne) in posledično varne za uživanje. Še zlasti je primeren za surovo hrano, meso, sadje, zelenjavo in tudi predelano hrano.

Poleg hrane pa lahko Zappicator uporabljamo tudi za kozmetične izdelke, vodo in drugo pijačo ter rastline (za odstranjevanje plesni, ki se nabirajo ob zalivanju) in ostale vsakdanje predmete, ki bi lahko vsebovali zdravju škodljive organizme.

Paraziti v telesu

Vsi ljudje imamo v sebi vsaj eno vrsto parazitov. Najbolj izpostavljeni so ljudje z oslabljenim imunskim sistemom in otroci. Problem pri parazitih nastane, ko jih imamo preveč ali ko prenašajo določene bolezni. Praktično vse bolezni izvirajo od parazitov (imajo vodilno vlogo), niso pa omejene zgolj na njih. Lahko nam škodujejo posredno ali neposredno, je pa njihova prisotnost v telesu vedno škodljiva. Paraziti imajo v sebi velikokrat razne bakterije, viruse in glivice. Ponavadi pa začnemo zdraviti telo za določeno bakterijo/virus, namesto da bi najprej uničili njihovega gostitelja – parazita.

Kratek video prikaz uničenja ovojnice parazitov s pomočjo frekvenčnih valov, ki jih oddajata Zappicator in Zaper napravi

zaper odstrani parazite

Kako deluje Zappicator

Napravo je razvila svetovno znana Dr. Hulda Clark, pionirka na področju bioresonančne tehnologije. Zappicator za hrano uporablja elektromagnetno polje (EMF) za poškodovanje celičnih membran patogenih organizmov (bakterij, virusov in parazitov), s čemer jih uničuje. Zappicator je narejen po klasičnem protokolu Dr. Clarkove in oddaja kvadratno valovno obliko, s frekvenčnim izhodom 1000 Hz in 100% pozitivnim odmikom.

Kot smo že omenili, Zappicator z uporabo frekvenc odstranjuje vse vrste škodljivih parazitov iz hrane, še preden jo zaužijemo. Frekvenca pa prav tako tudi spremeni strukturo vode, odstranjuje iz nje njen predspomin in s tem izboljša kakovost vode oz. snovi.

Zappicator je še posebej primeren za tiste, katerih prehrana v glavnem predstavlja surovo ali nepredelano hrano, npr. vegane, vegetarijance, frutarijance, presnojedce in podobno.

Zappicatorja ne moremo uporabiti za odstranjevanje neživih snovi, kot so kemikalije, težke kovine (npr. živo srebro), razni aditivi ali druge strupene substance.

Notranjost Zappicatorja sestavlja orgonski akumulator, katerega namen je dodajanje biofrekvenčne energije kateremu koli predmetu, postavljenemu na površje naprave. Orgon je odkril avstrijski doktor medicine in psihoanalize dr.  Wilhelm Reich, ki je verjel, da se lahko energija okoli nas zbere in prenese na žive organizme. To energijo je imenoval Orgon in jo je uporabljal za povečanje energije bio polja. Orgonski akumulator dodaja pozitivno življenjsko energijo kateremu koli predmetu, ki ga položimo na vrh zappicatorja. Orgonski valovi pa ne morejo prodreti skozi kovine, prav tako pa  tudi frekvenčni valovi ne. Zato je zelo pomembno, da hrane na Zappicator ne postavljamo v kovinskih posodah ali krožnikih ali nanj ne polagamo drugih kovinskih predmetov.

Priključite AC/DC 9 -voltni 200 mA adapter v vtičnico električnega omrežja (230V) in adapterjev ženski vtič v vtičnico naprave Zappicator.

Na vrh Zappicatorja položite hrano, vodo, kozmetične izdelke, predmete, ki jih želite tretirati oz. »zapati«. Prižgite stikalo na ‘ON’ oz. ‘I’, s čimer vklopite napravo. Postopek traja 20-25 minut. Med delovanjem bo gorela LED lučka. Ko končate, izključite napravo s tem da pritisnete na ‘OFF’ oz. ‘0’ simbol, s čemer bo indikacijska LED lučka nehala goreti. Nato še izključite adapter iz elektrike.

Domet delovanja Zappicatorja je 25cm-35cm od površine naprave (kamor položimo hrano) v navpično smer.

Naprava mora biti vedno suha! Hrane in pijače na zappicator ne postavljajte v kovinskih posodah, ampak raje v plastičnih ali steklenih.

Ta naprava je namenjena za posameznikom za lastno uporabo. Zappicator ni medicinska naprava. Ne sme se uporabljati za drug namen ali drugače, kot je opisano v navodilih.  Naprave ne približujte vročini, vlagi in dosegu otrok. Naprave ne smejo upravljati otroci ali ljudje z duševnimi motnjami, da ne pride do napačne rabe. Prosimo, da naprave ne približujete vročini, vlagi in dosegu otrok. Naprave ne odpirajte in ne uporabljajte, če je kateri od delov naprave poškodovan. V primeru, da želite napravo zavreči, jo prosimo oddajte med zavrženo elektronsko opremo in reciklirajte.

Tehnične značilnosti:

  • 1 kHz kvadratni 100% pozitivni odmik (offset)
  • 5 močnih anten iz neodima s severno polariteto
  • Orgonska enota

Paket vsebuje:

  • 9V 20mA AC/DC adapter (napajalnik)
  • Napravo Zappicator Bio-Pulse za tretiranje hrane in pijače z orgonsko enoto

Bodi prvi ocenjevalec “Zappicator”

Zaenkrat še ni mnenj.